TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 424
del dilluns dia 23/09/2002

.. Bar Peris.- En David ha fet les seves primeres croquetes i vol que la Marta i la noia del Caprabo (no recordo el nom) les tastin. De passada, veient que son pare es mira la noia en qüestió amb la boca oberta, li diu que la tanqui.
La Cinta marxa cap a la Facultat i es discuteix amb en Peris pel tema del parking cedit als Fabra (ella ha d'aparcar al carrer) i perquè encara té al cap la construcció d'un bany nou aprofitant l'habitació de la Laura, cosa de la que el seu home no en vol ni sentir a parlar.

Pis Núria.- Hi ha la Núria aspirant (amb l'aspirador, vull dir), l'Ivan mirant-s'ho i de dins surten la Teresa i en Narcís que vol saber on han enterrat el Trasto. Li diuen que l'han cremat perquè als gossos no se'ls enterra i menys encara en una tomba de persona.
El noi es vol quedar algun record del gos i decideix quedar-se amb el paquet de pinso que en prou feines havia estrenat.

Pis Fabra.- En Fabra li dóna a la Cristina el certificat mèdic conforme no pot fer gimnàstica. La noia, amb un punt d'amargor, diu que ja es veu prou bé que és coixa.
La Dora surt de l'habitació (sembla que ha dit que no ha dormit bé) i anuncia que com que no anirà a treballar, serà ella qui cuini. Cares d'horror dels fills.

Plaça.- La Pilar parla amb la dependenta donant-li consells amb molta amabilitat. Aleshores arriba la Remei i ella i la Pilar la fan petar una estoneta.
Quan la dona és fora, la Lola comenta amb la Remei i la Isabeleta que el millor fóra que en Ramon no tornés de Cuba.
La Remei passa a saludar la dependenta i li diu que vigili molt amb en Ramon, que no és bona persona.

Bar Peris.- La Cinta segueix amb cara de pomes agres i en David prova de convèncer el seu pare perquè tiri endavant lo del bany nou.
La Paquita encarrega a la Remei la neteja de les habitacions perquè avui mateix arriben els llits.
En Huari i la Montse parlen del pis nou.

Pis Montse.- En Narcís és al sofà aferrat al paquet de pinso, tan desconsolat que fins i tot rebutja l'oferiment de l'Ivan d'anar al cinema. Però l'Ivan té una idea.

Pati de l'institut.- En Max s'acosta a la Cristina i li pregunta què li passa a la cama. La noia, reacciona malament i li engega que no fa gimnàstica perquè és coixa. (Aquests dos no han començat massa bé, no).

Pensió.- La Remei atabala en Huari amb la seva xerrameca mentre passa el "mocho". L'home es veu salvat quan arriba la Paqui que s'enfada amb la Remei perquè no ha netejat les habitacions. En aquell moments truquen el timbre: són els llits.
La Paqui pren paciència i li explica a la Remei que la cosa ha de funcionar i perquè la cosa funcioni, ha de fer el que ella li digui. De tota manera, la Paqui li adreça un somriure.

Pis Fabra.- La Dora és al sofà veient el "Vides". En Fabra marxa cap a la feina, no sense abans preocupar-se de l'estat de salut de la seva dona. Li diu que es quedi a casa tot el temps que necessiti i que, a la feina, ja s'apanyaran.

Pis Núria.- La Cristina ja és allà per les classes de piano i li comenta a la Núria allò que li ha passat amb un nano de l'insti (en Max) i que no n'hi ha ni un que valgui la pena. També li diu, amb el punt d'amargura que la caracteritza, que ella només ha tingut amics perquè li volien els apunts.
Truquen a la porta i entra en Max que es queda de pasta quan veu la Cristina i aquesta té la mateixa reacció. La Núria li diu que és el seu germà.

Bar Peris.- La Marta i la del Caprabo tasten les croquetes però no hi posen més d'un 5, cosa que enfada en David que s'hi ha passat tot el matí.
Entra en Marcel i la del Caprabo s'aixeca com si l'haguessin punxat tot dient: Això sí que és un 10!.
Mentre ella va cap a la barra, en David li diu a la Marta que aquella noia sembla un putot.
Amb tot el "descaro" del món, la del Caprabo s'insinua a en Marcel i fins i tot el convida al cinema però en Marcel diu que potser un altre dia, a lo que ella li respon que potser un altre dia, no el convidarà. I se'n torna cap a la taula amb la Marta.
A en Marcel li ha fet gràcia.
En Peris li diu a la Cinta que li porti alguna cosa per picar a en Quim però que no li porti croquetes perquè són salades. La Cinta porta un plat al seu germà i ell li dóna un catàleg perquè triï els accessoris de bany. La Cinta l'agafa i s'acosta al seu home amb un somriure.

Centre de gossos (?).- L'Ivan i en Narcís hi ha portat el paquet de pinso. En aquell moment entra una noia amb un cadell de Labrador a coll i els hi diu que l'han trobat a la carretera. En Narcís se'l vol emportar però l'Ivan li diu que no pot ser. La noia els hi proposa apadrinar-lo fins que trobi algú que l'adopti i en Narcís s'hi apunta de seguida. I com que és el padrí, li toca triar el nom, li posa Trasto.

Bar Peris.- El bar és tancat i els Peris estan acabant de recollir. La Cinta li vol agrair al seu home tots aquests mesos des que va tornar. En Peris admet que ell va tenir molta culpa en la fugida d'ella però la Cinta li assegura que no. Ell diu que sí, que ells dos no estaven bé i que si no hagués estat en Guillem, hauria estat un altre. La Cinta diu que es va equivocar, que només pensava en ella i que li sap molt greu tot el mal que li ha fet. En Peris, amb por, li pregunta si encara hi pensa i ella li diu que no. Un "no" senzill absolutament sincer. S'abracen.






tplana

Setmana 86
Capítol 425 · Capítol 426 · Capítol 427 · Capítol 428 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici