TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 427
del dijous dia 26/09/2002

.. La Rut i el músic novingut entren a cal Peris a esmorzar. Ella li torna la gravació que ell li havia deixat perquè conegués la música que compon. Ell dedueix que si li torna tan de pressa és perquè no li ha agradat, però la Rut l'única pega que els hi troba a algunes cançons és que no hi hagi veu. El noi diu que a ell li agraden instrumentals.
Aleshores la Rut canvia de tàctica i li pregunta si ja té local per tocar, pero ell contesta que si encara no ha trobat un pis amb bona pinta per viure, no pot començar a buscar local i la Rut ho aprofita per oferir-li el seu estudi i li explica que no té veïns, amb la qual cosa no molestaria a ningú. Ell li demana si no li llogaria una habitació i la noia diu que no.

La Montse, el Huari, el Quim i la Iolanda fan broma sobre el trasllat.
La Montse i el Huari es queden sols i ell comenta que el Quim i la Iolandda fan bona parella i vol fer-los una empenteta. La seva dona li diu que no s'hi fiqui que forçar aquestes coses no funciona.

La Pilar es queixa a la Núria que la seva àvia li ha omplert la casa de trastos. La Roser es defensa dient que els llogaters no respecten res i que el que vulgui conservar bé s'ho ha d'endur. La dona només vol llogar el pis a una persona neta, sense vicis i ben educada. De moment ja n'ha despatxat nou només de parlar-hi per telèfon.

A cal Fabra el pare i els fills estan disgustats pel mal tràngul que passa la mare. Mai l'havien vista plorar tant! La Cristina es voldria venjar del Borràs, el jefe i el seu pare la repren per dir aquestes coses.
Quan la Dora es lleva, el seu marit s'escarrassa per agombolar-la i entre tots miren d'animar-la. Ella es mostra serena i els diu que vagin a treballar tranquils.

A la lampisteria la Iolanda, el Quim i el Max queden per anar a dinar a cal Peris, però el Max primer ha d'anar a tornar uns apunts a la Cristina de la farmàcia. En el primer moment el Quim no la situa i el seu fill li diu que és la noia coixa. Llavors el seu pare se'n compadeix i el Max diu que no, que de pobra res, que té molt mala llet i que a ell li diu el Plastilina i no li fa cap gràcia. La Iolanda opina que això és un símptoma que li va al darrera. El Max diu que espera que no perquè no hi ha qui l'aguanti.
De passada li diu al Quim que en comptes de buscar-li nòvia, que se la busqui per ell mateix i el seu pare no vol que li compliqui la vida. Aleshores el Max li demana la opinió a la Iolanda perquè tampoc no té nòvio. Ella li diu que a ella li passa com a la Cristina, no hi ha ningú que l'aguanti.

El Fabra arriba a casa i mira de fer-li entendre a la seva dona que no pot quedar-se tancada tot el dia. Ella està desanimada: té cinquanta anys, qualsevol noia joveneta té més estudis, sap més informàtica i més idiomes que ella.... El seu home li diu que no es desanimi, que si s'adapta una mica trobarà feina, encara que de bones a primeres no sigui tan bona com la que tenia. I se'n va a la cuina a fer el dinar.
Quan torna, la troba plorant. Se li acosta consolador i comprensiu. Ella vol fer el corfort i s'empassa les llàgrimes. Ell li demana que si ha de plorar que plori, però que no ho faci sola, que ell està al seu costat.

El músic andorrà i la Núria parlen de la Rut mentre estan a La Fusteria. La Núria li diu que és una aprofitada i el noi diu que més aviat li ha semblat el contrari perquè li ha ofert l'estudi... Torna a queixar-se de què no pot trobar una casa amb condicions. Llavors la Núria no té una altra pensada que proposar-li d'anar a veure el pis de la Roser, amb la condició que primer passi per casa d'ella.
Quan són a casa la núria, comença la metamorfosi: La noia fa que es posi un vestit del seu pare i l'alliçona sobre el que ha de dir i com s'ha de comportar. Ell protesta amb tot plegat, però acaba obeint dòcilment.

A la perruqueria la Montse expressa la seva preocupació pel comportament de l'Ivan i li fa por que torni a barallar-se amb el Huari. La Cecília ho troba normal: "dos homes a casa..."
I arriba la Iolanda amb ganes de fer un canvi de look. No sap quin, però. Acaba deixant fer a la Montse. La Montse com qui no vol la cosa sondeja la noia per veure si coneix quin són els seus sentiments cap al Quim i la veu toveta per ell.

La Roser i la Pilar ofereixen un pica pica a la Núria i al seu acompanyant. Les dues semblen molt complagudes amb el noi: el troben elegant (amb la roba que porta deu ser de bona família) i molt educat. Il·lusionada, la Roser aprofita un moment que ell és al lavabo per preguntar a la Núria si són nòvios.
Quan el noi torna i es disposen a parlar de les condicions del lloguer, els planta un rot que les deixa petrificades.

El Quim arriba a la lampisteria i, després de preguntar-li alguna cosa de la feina a la Iolanda, es disculpa a la noia pel comportament del Max al migdia. Però no li fa cap comentari del pentinat nou. Ella treu el tema però ell contesta de tràmit. Al cap d'un moment ell sembla que li vol dir alguna cosa, però només acaba dient que està molt content que treballi amb ells.



Antaviana

Setmana 86
Capítol 424 · Capítol 425 · Capítol 426 · Capítol 428 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici