TV 3

©
xagori - WEB STAP
enllaç a la web de TV3

La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
i els diumenges repetició de tots els Capítols de la setmana a TV3 després de la pel·lícula de sobretaula
SETMANA 84
primera de la 3ª Temporada
del 09 al 13 de setembre del 2002

Capítol 414 (dilluns 09/09/2002)
Capítol 415
(dimarts 10/09/2002)
Capítol 416
(dimecres 11/09/2002)
Capítol 417
(dijous 12/09/2002)
Capítol 418
(divendres 13/09/2002)


.. Aquesta primera setmana de la nova temporada ha estat una mena de "presa de possessió" d'alguns dels nous personatges de la sèrie, un tancament de trames anteriors i, alhora, s'ha fet un esbós de les trames que tindran continuació.
Podríem dir que ha estat una "setmana informativa".

La Clara i el Dani s'han acabat de decidir aquest estiu i s'han casat en el primer capítol de la temporada. Viuran a Cardiff i ella portarà els comptes del negoci.
El Max es queda a Sant Andreu amb el seu pare i passarà les vacances amb la seva mare. La Clara està una mica amoïnada perquè l'addicció del Quim a la beguda ja s'ha deixat entreveure i li demana que tingui molta cura del seu fill.

El Jordi és a la presó i té el recolzament incondicional de la Núria que fins hipoteca el pis de l'Adrià per tal d'aconseguir diners per a la seva defensa.
Això no agrada gens a la Carme, que viu i treballa a Figueres en una clínica de tractament d'addiccions, ni a la Clara.

La Ruth s'ha quedat sense un euro però no vol de cap de les maneres vendre la casa. Com que el Lobo no està disposat a donar-li un cop de mà per a pagar els dos mesos d'hipoteca que té endarrerits, decideix posar a la venda el cotxe que li va regalar el Jordi.

El Matt i l'Olga es queden un any més a Berlín i el Fede continua fent-se càrrec de La Fusteria.
De moment ho fa des del llit d'un hospital on hi ha fet cap després de la gran pallissa que li van "regalar" els porters d'una discoteca. Entre la Cecília, la Marta, el Marcel i, possiblement, la Núria, La Fusteria va fent.

Els Peris han fet un viatge a Andalusia aquest estiu i han decidit que sigui el David qui porti el bar.

L'11-S - Manifest de l'Associació de Veïns de Sant Andreu de Palomar

Com que la Cinta vol continuar estudiant i el Peris no vol llogar cap cuinera, el David decideix començar a aprendre a cuinar. De moment segur que no entraria a "El Bullit" ni a pelar patates però... res s'aprèn en dos dies.
Les seves relacions amb la Marta han agafat una nova empenta i estan decidits a reconduir la seva relació com a "nuvis", sense viure junts.

El pare de l'Ivan i el Narcís ha mort als EUA d'un atac de cor.
El Narcís té problemes de consciència perquè s'adona que la mort del seu pare biològic no li ha fet ni fred, ni calor. La Teresa s'encarrega de posar ordre als seus sentiments .

La Mari continua penjadeta del Marcel i es treu el Nacho del damunt com pot. Aquest xiquet no para de fer-li favors "extra-professionals" i de demostrar-li que va de cul per ella.
El Toni té un permís de cap de setmana i fa cap a casa de la Mari. La seva intenció és venjar-se de la Fina i quan la va a veure amb una navalla a la butxaca, el colomet se li escapa al costat d'un senyor molt ben posat, en un cotxe força guapo i amb unes maletes que indiquen que l'absència no serà de mitja tarda.

La farmàcia, tot i no estar encara oberta, ja ha donat per a molt.
El Fabra n'és el propietari i l'ajudarà la Blanca que és la núvia del seu fill. La Dora, la seva dona, és secretària de direcció d'una empresa de transports i sembla estar sempre molt ocupada. La Cristina és la filla del matrimoni i té una lesió a la cama a causa d'una meningitis.
El Fabra i el Peris van fer la mili junts a Ceuta i el seu retrobament ha sigut força escandalós i festejat. La Dora era una de les cambreres del bar de Ceuta on solien anar quan tenien permís.

El Ramon, animat per la Pilar, decideix prendre's uns dies de vacances a la parada i se'n va a Cuba. Tornarà sol????



Casablanca


Setmana 84

Capítol 414
· Capítol 415 · Capítol 416 - Capítol 417 - Capítol 418 -

Tornar a Resums Setembre 2002
Tornar a Pàgina Resums


-
1a.Trobada Cardíacs STAP

Històries Imprevistes

Bl@u


El Cor de l'estiu
Channing



L'equip de la WEB STAP ©
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana
procurem fer resums per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici

Tornar