TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 416
del dimecres dia 11/09/2002

.. El Huari opina que no hauria d'haver deixat sol el Fede, però la sogra creu que si haguessin estat junts ara hi serien tots dos a l'hospital. Quan el Narcís ha marxat cap a la piscina, truquen al telèfon: és l'Ivan que truca des d'un hospital de Boston -és, potser, el Saint Eligeous?- , per dir que son pare, el Joan, ha mort d'un atac de cor.

Al redecorat piset de l'Adrià -ara de la Núria, bé, no, del banc-, la Núria i la Marta passen comptes i com que la cosa va molt justa, la Núria es planteja llogar a algú l'habitació petita.

Al Peris, la Clara i el Dani ja ho tenen tot a punt per marxar a Cardiff. Però la Clara, abans, vol anar tota sola a veure el Jordi.
La Cinta, per la seva banda, veu difícil compaginar la seva tasca com a cuinera amb els estudis de la facultat i proposa contractar un cuiner. El Peris li argumenta que la vaca no dona per a tant i el David s'acaba oferint per a fer de cuiner si sa mare li ensenya.

El Fede està emprenyat amb el seus companys de professíó per com els diaris tracten la pallissa que li han donat. Truquen a la porta de l'habitació i és l'Alba que ha vingut a veure'l. Però la nena no ha vingut sola: l'acompanya la Tona que s'espera fora però que vol parlar amb ell. La Mari que li estava fent companyia s'emporta la nena a fer un gelat.

El Narcís torna a casa i li donen la mala notícia: el seu pare s'ha mort. El noi s'ho pren de manera calmada i reacciona molt positivament, pensant que potser l'Ivan tornarà a viure amb ells.

Efectivament la Clara ha anat a la presó a veure el Jordi. Li ha portat tabac i la conversa gira entre consells que ella li dona -és una experta, no ho oblidem-, i la insistència per part de la Clara de que el Jordi valori tot el que la Núria esta fent per ell.

El David voldria llogar l'habitació que la Núria i la Marta tenen al pis, però aquesta li para els peus recordant-li l'acord de no viure junts ara per ara. La Cinta surt de la cuina i li fica bronca per tallar les patates i les verdures massa gruixudes. Primera lliçó de cuina.

L'11-S - Manifest de l'Associació de Veïns de Sant Andreu de Palomar

El Fede està amb el Marcel i la Cecília i està que trina desprès de la visita de la Tona. Resulta que ha vingut a veure'l per a reclamar-li la pensió. Ha de reobrir el bar sigui com sigui per a conseguir diners. Intenta convèncer el Marcel però aquest rebutja l'oferta. Finalment serà la Cecília qui reobri el bar, només per les nits i amb l'ajuda de la Marta.

El Narcís arriba amb el Trasto al Peris, on l'espera la Núria. Ha anat passejant fins el cementiri i li ha portat un ram de clavells a l'Adrià. El troba molt a faltar i la Núria també. El Narcís li pregunta si es pot estimar a un pare encara que hagi fet coses dolentes i ella li respon que és clar que si.
El David acaba de fer les seves primeres croquetes i li dona una al Trasto. Quan la tira a terra cau com una pedra i el gos ni s'acosta. El Peris opina que la cosa promet...

El Dani i la Clara se'n van. Estan carregant les maletes al taxi i la Núria i el Max han anat a acomiadar- los. La Clara li comenta a la Núria que va anar a veure el Jordi i que està fotut. Finalment tots estan d'acord: tots s'han de cuidar i tots es trucaran.
El taxi marxa i el Max i la Núria reprenen junts el camí cap a casa.

Quan arriba a casa, el Narcís es posa a plorar davant la seva àvia. No plora per la mort del seu pare sino per que creu que és dolent per haver perdut son pare i no estar trist. L'àvia li fa veure que és dificil sentir tristor quan es mor una persona amb la que no has conviscut ni compartit res, malgrat que sigui família. És el cas invers de l'Adrià, que no era família però que una convivència continua ha fet irreparable la seva pérdua. El Narcís li diu que quan ella es mori si que plorarà. El capítol finalitza amb tots dos abraçats i plorant.

 

 

 



Massagran

Setmana 84
Capítol 414 · Capítol 415 · Capítol 417 · Capítol 418 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici