TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 414
Capítol d'Inici de la 3ª Temporada
del dilluns dia 09/09/2002

.. Presó.- Es veu que en Jordi ha fet vacances a l'ombra (cosa gens difícil tampoc, si tenim en compte que aquest estiu tampoc ha fet molt de sol :-). La Núria l'ha anat a veure i ens assabentem que la Rut s'ha quedat la casa (i a mi m'agradaria que m'expliquessin com pagarà la hipoteca com no sigui que es posi pels boscos de Tordera, just al costat de la carretera asseguda en una cadireta de càmping).
La Núria es queixa que ni la Carme ni la Clara han anat a veure'l però en Jordi diu que ho entén perfectament, com també entén que sa mare tampoc s'hi acosti.
Aleshores la Núria l'informa que la Clara ha tornat avui per casar-se.

Ajuntament (suposo).- Entra la Clara agafada de bracet d'en Max i quan el nano s'asseu al costat de la Núria, no deixa de mirar la porta per si arriba en Quim.
Aleshores veiem el què ha passat durant les hores prèvies a la boda, que és el següent:

Aj.1:
La Clara i en Max són al pis d'en Quim acabats d'aterrar de Cardiff i li demanen que vagi al casament però en Quim diu que té molta feina muntant la nova lampisteria i que no, gràcies.

Aj.2:
Som al pis de l'Adrià redecorat en plan Ikea (m'ha costat lo meu endevinar que allò era el pis de l'Adrià) i on sembla que la Núria s'hi ha establert definitivament. La Clara s'està posant ( o emprovant ) el vestit de núvia davant la Carme i la Núria que, per variar, treu el tema del seu pare i els recrimina que no l'hagin anat a veure. Les dues dones es fan les sueques.
D'aquesta escena en traiem que la Carme s'ha tallat el cabell i que treballa en una clínica d'addicció a les drogues (que dius.......serà per experiència!!!)

Aj.3:
Som a La Fusteria amb en Dani acabant d'ultimar detalls amb en Fede pel tema dels canapès.
Entra en Quim i en Dani li demana que vagi al casament, que no és per compromís, que tots dos volen que hi vagi i que en Max estarà content. En Quim li diu que millor que no, que, de fet, ell no hi pinta res.
En aquestes que entra l'Alba amb una simptomatologia ben florida: mal de panxa, febre (subjectiva), picor al coll, diarrea......etc. Resumint: la nena no vol tornar amb sa mare després d'haver passat un estiu fantàstic, amb son pare, a Lloret.
D'aquesta escena en traiem que en Matt es queda a Berlín un any més i que La Fusteria se la queda en Fede, que necessita un empleat/ada ara que la Marta deixa la feina i que en Fede ha llogat l'apartament de Lloret per tot l'ant.

Aj.4:
Som al Peris. En David porta un tros d'esparadrap a l'orella; li diu a la Núria que ha estat cosa d'en Tysson.
En Huari és a la barra xerrant amb els Peris que es veuen més feliços que uns anissos; han passat les vacances a Andalusia.
Entra en Max que porta un regal de Cardiff per la Núria i que li pregunta per son pare.
D'aquesta escena en traiem que d'ara endavant, el bar el portarà en David, que en Max també s'ha tallat el cabell (i li està molt millor) i que es quedarà a viure amb en Quim mentre la Clara torna a Cardiff així que s'hagi casat.

Aj.5:
Som a la perruqueria. La Montse està pentinant a la Paquita i la Cecília ho està fent a la Clara.
D'aquesta escena en traiem que la Regina està actualment a Mèxic passant-s'ho pipa i que la Clara té claríssim que en Dani és l'home de la seva vida.

Ajuntament (en directe).- En Dani li posa l'anell a la Clara i llestos. Panoràmica de tots els convidats i el petó de rigor.

Bar desconegut.- En Quim fotent-se fins el cul de conyac, tot sol al fons de la barra.

La Fusteria.- Música celta de fons i celebració en marxa.
En Marcel té una pinta que Déu n'hi do i quan li diu a la Mari que està molt guapa, ella no li pot tornar el "piropo"; només pot dir-li que passi per la pelu per tallar-se els cabells (i és que a més de portar una melena molt despentinada, va amb barba de dos dies mínim).
En Fede, que ha emmarcat una foto que li va fer d'amagat a l'Adrià i li regala a la Clara, proposa un brindis.


Tothom agafa la copa i esperen a veure què diu aquell "pallasso", disposats a divertir-se. En Fede no decep, diu que això del matrimoni no ho entén, que és una càrrega tan pesada que l'han de portar entre dos (frase extreta d'un monòleg d'en Capri), que no és que els casats visquin més si no que la vida se'ls fa més llarga, etc.
Tothom riu i aplaudeix i aleshores entra en Quim amb una borratxera tan descomunal que ni s'adona del que està fent: entra somrient i de "bon rotllo" amb un regal a les mans, s'abraça a en Dani donant-li copets a l'espatlla i quan en Huari se'l vol endur, ell no es deixa i diu que ha vingut a portar un regal i a felicitar els nuvis i que ara vol ballar amb la núvia, cosa que es disposa a fer agafant la Clara, tentinejant i provant de ballar però la Clara lluita per desfer-se d'aquella abraçada i en Quim, encara somrient, pregunta que "què passa".
Ja no se sent la música celta i tothom està callat i mirant-se'l amb cara de llàstima. Aleshores s'adona del numeret que ha muntat i marxa amb el regal encara a les mans i seguit per en Max.

Pis Núria.- (Si l'Adrià aixequés el cap!) La Carme li pregunta a la Núria com pensa pagar l'advocat i ella li diu que ha hipotecat el pis de l'avi. La Carme s'escandalitza perquè no veu pas quina pot ser la manera en que ella pugui pagar els diners d'una hipoteca. Total, que s'acaben discutint.

La Fusteria.- Els convidats van marxant. En una taula encara hi ha en Fede, en Marcel, en Huari i en Narcís rient com a bojos (els tres primers ja van més que carregats). En Fede els hi està explicant que els homes són igualets que els espermatozous i les dones, clavades als òvuls; i si no fixa-t'hi com un munt d'espermatozous (en Narcís ha de preguntar què és això) es barallen entre ells i emprenen una carrera esbojarrada per arribar......on?, a un òvul. I què fa l'òvul?: RES!, s'està allà esperant per deixar entrar només aquell espermatozou que li agradi; doncs així són les dones, no fan cap esforç; només diuen si sí o si no.
La Montse i la Mari se'ls miren de lluny i deicideixen que ja és hora de tocar el dos, que deuen estar parlant de marranades segur :-). En Marcel i en Fede volen seguir la festa i volen que en Huari s'hi apunti. La Montse li diu que hi vagi, si vol, cap problema, que ella tornarà a casa amb en Narcís i la Mari diu que ha d'anar a buscar la Desi.
O sigui que aquells tres es disposen a sortir de marxa.

Pis Quim.- En Quim s'adorm al sofà i en Max li treu les sabates, l'estira, li posa una flassadeta i li fa un petó.

Porta d'una disco.- Són les 8 del matí i en Fede i en Huari arriben a una disco. En Marcel s'ha quedat pel camí i en Huari s'en vol anar a casa però en Fede el convenç per tal de fer la última copa. Ja tenim el problema muntat.
Arriben a la porta i el porter els diu que estan a punt de tancar però és allò que aleshores veuen que segueix entrant gent i en Fede (amb lo que porta a sobre) es posa a discutir (i surt un altre porter). En Huari l'agafa i li diu que no val la pena i aleshores salta un dels dos tios de l'entrada i diu:
-Tu calla, moraco- i aleshores a en Fede li entren més ganes de gresca.
De res serveix que en Huari li digui:
-Pasando Fede- perquè en Fede se'l mira i li respon:
-Que no, que no quiero- Li diu a en Huari que se'n torni al cotxe i que ja vindrà.
En Huari no n'està molt convençut però ho fa per no posar més llenya al foc.
Quan és fora, el porter li diu que allò no és un bar d'ambient i en Fede li diu que ell no és maricón i que ell, en canvi és un racista de merda i acaba amb un -desgraciat- abans no li clavin el primer cop de puny.
Un cop a terra, passa allò que tan hem sentit o vist a les notícies: puntades de peu amb una mala llet que fa esgarrifar.

Mentrestant en Huari és al cotxe escoltant música però al veure que en Fede no surt, torna a baixar del cotxe, es posa l'americana i torna a entrar a la porta del local on pregunta pel seu amic.
Un dels porters li diu:
-A mi què m'expliques- i en Huari ha de marxar.

En una banda, prop de la paret veu una taca de sang. Només ha de seguir el rastre per trobar en Fede estirat enmig de les escombraries i amb una cara com si li hagués passat per sobre un tren de mercaderies amb mala llet.



tplana

Setmana 84
Capítol 415 · Capítol 416 · Capítol 417 · Capítol 417 ·

Històries Imprevistes

Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici