TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 418
del divendres dia 13/09/2002

.. En Fabra i el Peris recorden vells temps de mili que comparteixen amb el David i la Cinta. Tots dos estan molt contents i el farmacèutic els convida a sopar a casa seva el proper dilluns. Peris no posa cap entrebanc. La Cinta tampoc, sempre i quan no xerrin de la mili.

Quan el Fabra arriba a casa seva li diu a la seva família. Dora l'única pega que hi posa és d'haver-li consultat abans però li agrada la idea. Fabra diu que tots poden venir al sopar, però Blanca explica que ella i l'Albert no podran. Tenen un altre sopar i per la tarda han de veure un pis, però l'Albert en aquest sentit posa excuses. No té preses per anar-se'n a viure amb ella.
Després del sopar, quan desparen taula, Kristina es queixa que li fa mal una cama però l'Albert diu que és una excusa per tal de no donar un cop de mà.

Més tard fan una partida de domino que guanya la filla. Tots paguen el que s'han jugat i comencen a passar. Blanca abans de marxar explica que ella ha de matinar perquè l'han d'arreglar la nevera. No es poden comprar una de nova perquè han d'estalviar pel pis nou. Albert, com sempre, passant del tema pis nou. Kristina marxa a llegir i Dora se'n va al llit. Li demana al seu marit si l'acompanya però en Fabra li diu que prefereix quedar-se veient la tele.

Al dia següent, mentre el Fabra espera a la Dora al bar, ell i Peris parlen dels fills. L'un de la Laura i l'altre de la Kristina que va patir meningitis a causa de la qual es quedà coixa i ara l'han d'operar cada any.

Tot seguit entra la Dora. Peris en un primer moment no la coneix però ho acaba fent. Resulta que en l'època militar, ella era cambrera en el campament on feien la mili. Peris l'abraça molt fort i amb molt de carinyo davant la mirada atònita de la Cinta. Fabra comenta que en Peris anava darrere d'ella però que finalment va ser ell qui es va casar amb aquella noia.

Cecília cada cop està més saturada de feina. Marcel i Marta li donen un cop de mà, tot i que Marta parla amb la Núria del noi que al dia següent anirà a veure l'habitació que volen llogar.

Arribat el moment, Marta coneix al Gus. Ell és un noi especial, com diu la Núria. Surt del bany amb una Polaroid després d'haver fet una foto. Quan veu a la Marta, la saluda dient que està més bona del que l'han dit i pregunta si li agrada el sexe en grup. Després d'unes rialles comenten que tot és broma. Gus seu al piano i el toca una mica. A la Núria li agrada i ell explica que s'ho acaba d'inventar. Arribada l'hora de decidir-se, Marta no ho veu clar. Diu que és un porc, però a la Núria li fa gràcia i a més, necessiten els diners. Però aquest problema el deixen de tenir quan Marta li explica a la seva amiga que treballarà amb ella a La Fusteria perquè la Cecília no pot seguir amb la feina.La pobre, no para d'arribar tard a la perruqueria i la Montse està una mica farta. Així tot, Núria accepta la feina i despatxa molt amablement al noi que acaba ensenyant-li la foto a les noies: es tracta d'una cagada, l'ha que ha fet al bany quan ha arribat.

Per altra banda, Toni ha arribat de permís al pis de la Mari. Xerren una mica i ell es molesta quan ella treu el tema del seu company de cel·la. Sopen i ell explica que ha d'anar divendres a veure la família del seu company a Badalona i que potser dinarà amb ells i tot. Mari es resigna a compartir més temps amb el seu germà en un altre permís.
Quan ella marxa a dormir, ell agafa una capsa on té les seves coses i treu una petita foto on surten ell i la Fina.
Divendres ell acomiada a la Mari que se'n va a portar a la Desi a la guarderia. Ell es queda sol i treu una navalla mentre remena un altre cop entre les coses de la capsa.

Mari a la feina, xerra amb la Lola. Li explica que ha tornat el Toni i que ha canviat. Lola afirma que la gent no canvia. La convida a que es passi per la parada per fer-li una tirada de cartes, però Mari es nega. No vol veure al Ramon. Però Lola li explica que no el veurà perquè se'n va a Cuba de vacances.

Poc després entra Cecília que arriba tard. La nit anterior es quedà sola a La Fusteria quan de sobte entren un grup de nois per prendre alguna cosa.

Toni, per la seva banda, arriba a Badalona. Esperant davant d'un edifici, veu sortir a la Fina. En aquest moment treu la navalla, però l'amaga quan se n'adona que l'acompanya un home més gran que ella. Fiquen maletes al cotxe. Es fan un petó i pugen.
Toni, rabiós, els veu marxar.


Channing

Setmana 84
Capítol 414 · Capítol 415 · Capítol 416 · Capítol 417 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici