TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 415
del dimarts dia 10/09/2002

.. A la perruqueria, la Montse i la Cecília comenten que ni el Huari ni el Fede han anat a dormir a casa. La Montse està una mica preocupada, mentre que la Cecília s'ho agafa amb calma pensant que deuen estar dormint la mona a casa el Marcel.
En aquest moment entra una clienta a demanar hora. Resulta que és la Dora, la dona del nou farmacèutic, que explica que ella treballa de secretària de direcció en una empresa de transports. Marxa corrents que fa tard.
Sona el telèfon. És el Huari que dóna les novetats a la Montse, que de seguidda les explica a la Cecília.

Sona un altre telèfon. Aquest cop és el de casa el Quim i el contesta el Max. El Quim té una ressaca descomunal però s'hi posa quan sap que és la Iolanda. La noia està preocupada perquè ni ell ni el Huari no s'han presentat a la feina. El Quim li diu que s'ha adormit perquè ha passat una mala nit i que del Huari no en sap res, però que de seguida va a la lampisteria.
Demana disculpes al Max pel seu comportament en el casament. El noi no necessita explicacions i el Quim insisteix que sí, perquè li va espatllar la festa a ell i a la Clara. El Max li diu que haurà de parlar amb ella. Però es mostra conciliador, li recorda que la Iolanda l'espera i li prepara cafè.

La Cecília arriba a l'hospital i el Huari li explica que encara li estan fent proves al Fede, però que té quatre costelles trencades i cops per tot arreu. Ella pregunta què ha passat i el Huari li'n fa cinc cèntims. La primera reacció de la Cecília és indignar-se amb ell perquè va deixar el seu fill sol amb aquells tios. Però de seguida s'adona que s'està posant de peus a la galleda i li demana perdò.

A cal Peris la Cinta està preocupada perquè el seu germà no hi ha anat a esmorzar i li fa por que sigui perquè no es treu la Clara del cap. El Peris opina que s'hauria d'espavilar sortint amb d'altres dones. De sobte es queixa de rebombori a la panxa i se'n va de pressa al lavabo.

Entra la Carme amb un senyor parlant de reformes en un "cuarto" de bany. És el nou farmacèutic, Fabra, que li ha llogat el pis. La Cinta es presenta i presenta al David. Al Peris el disculpa per indisposició i el farmacèutic ofereix els seus serveis pel que faci falta tot i que no obriran la farmàcia fins divendres. El nou veí surt de seguida del bar.

Avisen al Marcel de la pallissa del Fede i ell surt corrents després d'explicar'ho als Peris i assistents en general.

A l'hospital, el Marcel pregunta al Huari si ho va dir a la policia. El Huari diu que sí, però que no li van fer massa cas perquè tampoc no havia vist la pallissa.
Surt la Cecília de veure al Fede. Està tota trasbalsada de com l'han deixat. Els metges opinen que com a mínim en té per quinze dies i la dona s'en va sense perdre temps a fer una denúncia.


El Quim es disculpa a la Clara. La Clara no es mostra tan comprensiva ni conciliadora com ho ha estat el Max i li fa retrets. Diu que està preocupada per si s'ocuparà bé del noi. El Quim li assegura que sí i insisteix que el que vol de veritat és que ella sigui feliç, al costat del Dani o de qui sigui. S'acomiaden perquè els nuvis ja marxen demà.

Al carrer, la Núria es queixa a la seva mare que marxi sense haver anat a veure al Jordi a la presó. La Carme li demana que ho entengui, també. Però la Núria no està per raons.

Al bar del Peris tothom parla dels esdeveniments d'ahir i les conseqüències que tindran.
Mentrestant la Roser li diu a la seva germana que després de comprar anirà cap a casa perquè vol rentar les cortines. La Pilar té por que caigui si s'enfila a les cadires i vol avisar al Ramon perquè l'ajudi. La Roser s'hi nega: el Ramon se n'ha anat a viure sol i no vol que el molestin.

A la farmàcia hi ha una parella que mira anuncis de pisos. Truquen a la porta i és el Peris. Demana les pastilles pel ventre al noi pensant que és el farmacèutic, però n'és el fill, l'Albert. Qui de debò està en condicions de despatxar-lo és la noia, la Blanca, que treballa a la farmàcia.
Un cop desfet el malentès, el Peris pregunta pel Fabra pare i l'Albert li diu que ha pujat a casa a fer el dinar. El Peris queda molt parat.

Al pis, el Fabra es queixa dolçament a una noia joveneta que encara no hagi parat taula. La noia, que és la seva filla, es diu Cristina i està capficada llegint. El pare li pregunta si ja ha parlat amb el professor de gimnàstica. La Cristina respon que sí i que no hi haurà cap problema: farà la part de teoria com a l'altre institut.

La Carme ha anat a veure al Jordi abans d'entornar-se'n a Figueres. Vol que deixi a la Núria en pau i li retreu que després de fer el mal que ha fet, ara destrueixi a la seva filla. També li retreu que no s'hagi preguntat com s'ho fa la Núria per pagar els seus advocats i li explica que ha hipotecat el pis que li va deixar l'avi. Ell li respon que no sabia res, però que és la seva filla i que si el vol ajudar ell no se entirà malament per això. Li recorda a la Carme que la Núria també li va fer costat a ella. Si la denúncia de l'Andreu l'hagés portada a la presó, la Núria, no hauria fet el mateix per la seva mare? Fa fora a la Carme.

El Marcel està fent companyia al Fede. Se n'hi en fot afectuosament: li sembla que durant un temps no podrà morrejar cap tia, però que no es preocupi, els metges han dit que el deixarien més guapo que abans.
Arriba la Cecília de posar la denúncia i tota sèria pregunta al seu fill què els hi ha fet als porters de la discoteca. El Fede diu el que ja ha explicat abans: que van discutir perquè no els deixaven entrar. La Cecília diu que han denunciat al Fede per haver-los amenaçat amb una navalla i per agressions.



Antaviana

Setmana 84
Capítol 414 · Capítol 416 · Capítol 417 · Capítol 418 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici