TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 477
del divendres dia 06/12/2002

.. Ivan i Narcís repassen les fotos del Marroc quan el gran li diu al seu germà en veu baixa que li vol escriure un mail a l'Esperança enviant-li la foto que més l'agrada de totes.
Poc després surt Teresa, que ja està preparada per marxar. Dina amb una amiga, o això li contesta a la seva filla.
Quan surt, sona el telèfon. Ivan no pot impedir que la Montse contesti. No és qui ell es pensava. La truquen de l'hospital perquè vagi a recollir aquesta mateixa tarda els resultats de les anàlisis de l'Isaac. Montse es queda amoïnada.

Al bar, Remei, acompanyada per l'Héctor (el representant de bombons), intenta convèncer al Peris perquè es quedi amb una mostra dels productes que l'home representa. Gràcies a ella, Peris es queda unes capses de franc.
Remei
agafa dos i li dóna a la Lola i al Francisco seient a taula amb ells.
Lola
comenta que anirà sola a Cuba i el Cisco s'oferiria a anar-hi però no ho fa per falta de diners. Lola respira a gust.
Ivan
, en una taula, li explica al Quim, la por que té que la seva mare o la Teresa contestin al telèfon i tornin a amenaçar al Huari.

Mentrestant, el Peris i la Cinta xerren a la barra mirant-lo. Peris no creu que la Iolanda estigui en lo cert amb el tema de l'alcoholisme del seu cunyat, però Cinta té els seus dubtes.
Els interromp el David que li explica al seu pare que més tard ha quedat amb el del local per rebaixar preu de lloguer.
Cinta
s'acosta a la taula de la Lola, Remei i Cisco i els explica el problema de diners que tenen amb els Fabra.

Mentre Albert intenta convèncer al seu pare perquè animi una mica a la Dora, entra la Remei per comprar. Tan xafardera com sempre, comenta el que la Cinta ha explicat d'ells i que a ella li sembla malament que ells no vulguin pagar la seva part. Després se n'adona que ha ficat la pota xerrant massa. Paga i se'n va.
Surt la Dora a qui no li diuen res del comentari de la Remei. Això sí, l'Albert s'ho fa venir bé per disposar el dinar en un restaurant entre els seus pares.

Teresa i Alfons passegen per port de Barcelona. Han pujat a Las Golondrinas i mentre fan el tomb, ell es declara. Li demana a la Teresa si vol compartir la seva vida amb ell. Ella no sap què dir i ell li dóna temps perquè s'ho repensi.
Quan arriben a port i caminen cap a les Rambles, ella li diu que té una vida molt complexa amb l'Isaac, el Narcís i la seva filla. Intenta dir-li alguna cosa més però el petó als llavis de l'Alfons l'impedeix continuar. Ella es queda molt sorpresa i decideix marxar.
Alfons li pregunta mentre ella s'allunya si dilluns es tornaran a veure al parc. Teresa el mira però marxa sense respondre...

L'Hector plega però abans de marxar li regala un parell de bombons a la Remei per haver intercedit amb el Peris en el negoci. Ella rebutja el regal perquè no vol engreixar-se i ell li explica un parell de floretes sobre el seu físic que alegren a la noia.
Finalment, Remei accepta els bombons i entren a l'habitació d'ell a buscar-los. Quan testa el primer, la Remei sembla que floti en l'aire. És un bombó de licor molt bo.
Seuen al llit i de mica en mica, se'ls menja tots. El licor, a més, l'ha fet efecte. Hector li diu que té xocolata als llavis i aleshores Remei l'agafa i se'l menja a ell a petons. Acaben estesos al llit, enrollats.

Cinta li explica al Quim el que la Iolanda l'ha dit. Ell s'emprenya i ho nega tot. Li retreu que confiï més en una desconeguda que en seu propi germà. Davant això, Cinta li dóna la raó.
Després, Quim li clava la bronca a la Iolanda. Li diu que ella no és ningú per explicar mentides a la gent. Que ell no és un borratxo, en tot cas ho és ella, i d'altres parides similars a crit pelat.
Tot acaba quan ell l'ha fa fora. Iolanda no ha aconseguit que l'escolti i deixa sol al Quim, tremolant.

Poc després que el David i el Peris agafin el cotxe per anar a veure al propietari del local, arriben el Fabra i la Dora del dinar que aparquen malament el seu vehicle.
Ella està emprenyada pel que la Cinta va explicant i convenç al seu marit perquè deixi el cotxe aparcat just al límit de la ratlla que separa una plaça de l'altra.
Quan arriben el Peris i el David, sense haver aconseguit cap rebaixa en el preu, li donen un cop al cotxe dels Fabra quan intenten aparcar. L'han trencat un far del darrere.
David suggereix deixar un paper explicant què ha passat. Peris ho veu bé, però quan se n'adona que el seu cotxe no té pràcticament res, passa de deixar cap avís perquè podrien haver aparcat millor.
A més, com deuen calers, Peris diu que paguin la reparació amb aquests diners.

Teresa arriba a casa. Ivan ho té tot preparat. Teresa s'estranya de veure la bossa del nen feta. La Montse, amb l'Isaac als braços li explica. Les anàlisis han donat un resultat negatiu. Han d'ingressar al nen perquè li facin més proves i ho han de fer aquesta mateixa nit...









Channing

Setmana 96
Capítol 473 · Capítol 474 · Capítol 475 · Capítol 476 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici