TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 475
del dimecres dia 04/12/2002

.. Els Peris estan emprenyadíssims i posen a parir els Fabra. Ell, però, no pensa donar els diners per perduts. De tota manera, li pregunta al David si vol venir amb ells a era Val d'Aran i el noi li respon que ni de conya -imagina't, hi haurà el rei i tota la famíia, l'Aznar, el Pujol...

La Cecília li diu al Peris que avui no hi ha assaig perquè no està disposada a que ell i el Fabra s'enganxin de veritat i l'obra se'n vagi a norris.

Arriba el Fede: aquesta tarda passa a recolilr la sentència. Però està negitós: fins que tota aquella trepa no estigui a la presó...

La Montse i el Narcís han passat a veure el Quim i a donar-li la mala notícia del tema del permís de residència. El Quim es posa les mans al cap però no els diu que ha tallat amb la Iolanda.

Al bar el Peris li segueix donant voltes al tema: qui podria acompanyar-los a Vielha: La Lola? El Quim i la Iolanda? El Huari i la Montse?

Mentre el Narcís li ha regalat al Max unes babutxes portades del Marroc.

Entra la Rut per trucar per telèfon -li han tallat el de casa- i parla amb el Duarte. Queda amb ell a casa per més tard.

La Mari li expressa els seus dubtes a la Cecília: ha d'anar a la neu amb el Natxo, o no?. L'altra li pregunta si ha de fer alguna altra cosa més interessant, i que no passarà res que ella no vulgui.

Entra la Montse que ve de cal pediatra: l'Isaac ha de seguir amb les vitamines i ha de visitar l'especialista d'aqui una setmana. Es massa temps pensa ella.
La Cecília l'anima per a que vagi a urgències, i la Mari li proposa que consulti amb la Carme.

El Duarte és a ca la Rut. Aquesta li serveix un whisky doble i li demana un avançament de la "nòmina". El Duarte li respon que mai ha deixat un duro a un músic i que no pensa sentar un precedent. A més, l'amo del local on tocaven s'ha fugat amb la pasta i l'única actuació fixa que tenien l'ha perduda.
Quan el Duarte se'n va, la Rut es queda contemplant els quadres.

La Núria és a casa amb el Marcel. Li ha deixat el llibret de "Mar i Cel" per que li doni una ullada i s'inspiri. El Marcel és confesa: ha mentit a tothom. Encara no ha escrit ni una línia. La Núria el comprén: a vegades és més facil mentir que dir la veritat. El Marcel pensa que aquest és un bon motiu per a una cançó.

El Max se'n va a Banyoles, però abans de marxar es pasa a veure el Quim per a demanar-li explicacions sobre la Iolanda, però el Quim llença pilotes fora.

La Mari li explica a la Núria que l'han convidada a esquiar però no sap que fer... Sembla que estigui fent una enquesta.

El Fede i sa mare estan abatuts: han guanyat el judici però per als culpables no hi ha ni presó ni han de pagar un duro. Com a mínim esperen que s'hagin oblidat del Huari.

La Rut li recrimina al Lobo que els quadres que li va col·locar per un ull de la cara, a l'hora de vendre'ls no li donen ni la meitat. El Lobo intenta una disertació sobre la relativitat de l'art i la seva cotització monetària. Però la Rut no està per orgues. Ell acaba recomenant-li que es vengui la casa, però ella no n'està disposada: és lo únic que té.

El Quim torna a anar mamat. I torna a trucar a la Clara, aquest cop per disculpar-se i per felicitar-la. Però quan comença a cantar-li allò de "Happy Birthday", ella li penja. El Quim, patètic, es posa a plorar i quan s'aixeca del sofà cau per terra.

La Montse arriba del metge. Gràcies a la gestió de la Carme, un especialista els ha atès avui mateix. Encara no saben què té l'Isaac, però demà li faran unes anàlisis.
Truquen al telèfon i una veu demana que el moro torni haviat, que el troben a faltar. És un dels matons de la discoteca. L'Ivan, que és qui ha contestat, els diu a la família que és algú que s'ha equivocat.






Massagran

Setmana 96
Capítol 473 · Capítol 474 · Capítol 476 · Capítol 477 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici