TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 474
del dimarts dia 03/12/2002

.. A la farmàcia: La Teresa compra les vitamines per l'Isaac. Està amoïnada pel nen i contenta perquè la família torna del Marroc.
La Dora diu al seu home que se'n va a comprar una camisa i a la perruqueria perquè té l'entrevista a primera hora de la tarda. Està convençudda que l'agafaran i comenta al Vicenç que vagi buscant algú perquè l'ajudi a la farmàcia. Ella té moltes ganes de treballar fora: des que treballen junts només es barallen. Està contenta i li diu al seu marit que pagui la part de paga i senyal als Peris i que ho deixin córrer. El Fabra contesta que així pensava fer-ho.

A La Fusteria: La Marta s'ha despertat de matinada i no ha pogut dormir més pensant en els bons moments que ella i el David van viure junts....
La Laura la vol animar i li pregunta que li sembla el Marcel, que arriba en aquell moment amb cara d'haver dormit menys encara que la Marta. El noi ha estat treballant en el musical i està una mica encallat.
La Laura té clar que el què s'ha de fer després de separar-se és posar-se ben guapa i suggereix a la Marta un canvi de Look amb canvi de color inclòs.

A la lampisteria: La Iolanda està seriosa i el Quim sembla que busqui la manera de dir-li alguna cosa, però quan es decideix, sona el telèfon i la noia el despenja.

A la farmàcia: Les dues germanes vídues compren coliris pels ulls, perquè els ploren de forçar la vista -elles diuen que de llegir-. El Fabra se sorprèn molt que en vulguin dues empolles i, mentre mira de convèncer-les que amb una ja en tenen prou i els hi cobra, el Peris entra a la botiga i demana al farmacèutic el que li deu sense esperar que acabi de despatxar.
Això irrita al Vicenç que va allargant l'atendre a les senyores. El Peris s'impacienta i es va fent grossa la bola de l'un a l'altre, fins que el Fabra tanca caixa davant del Peris i li diu que torni a la tarda, que ell i la seva dona han quedat per anar a celebrar que a ella li ha sortit una bona feina.
El del bar surt fet una fera.

Al bar del Peris: El Quim demana el dinar a la seva germana amb una cervesa sense alcohol. Ella pregunta per la Iolanda i si ja han decidit on aniran de vacances... El Quim respon amb evasives.
Arriba el Peris i li explica a la Cinta les novetats a la farmàcia. La dona decideix que per no embolicar encara més la troca, a la tarda hi anirà ella.
El David fa saber al seu pare que han estat ensenyant el local a més gent i que si no s'espavilen encara es quedaran sense. El Peris li diu que ja anirà a negociar ell i que ja veurà com aconsegueix condicions molt més avantatjoses. El David no ho veu clar.

A casa el Marcel: El Marcel s'està rumiant devant l'ordinador per a escriure alguna cosa que li faci el pes, que no troba, pel musical. Escriu, borra, s'aixeca, torna a seure... Quan més encaboriat està, truquen a la porta i és el Fede dient que demà surt la sentència del judici i ja està patint per a ell i per al Huari.
Aleshores veu el que el Marcel ha començat a escriure pel musical i pregunta què és aquella cursilada.

A la perruqueria: La Dora explica a la Cecília que ha trobat feina.
El Natxo truca a la Mari i queden per fer un cafè.
La Marta s'està tenyint.

A l'empresa: La Dora entra i es presenta i, sense fer cap mena de pausa ni deixar parlar, fa un discurset d'agraïment per la sensibilitat mostrada. La dona que la rep la para i li fa tornar a dir el nom i aleshores diu que a la fitxa...

A casa la Núria: La Marta no s'agrada amb la seva nova imatge. El Gus mira d'animar-la, però ella no està per brocs i se'n vol anar a estirar.
En aquell moment el noi li dóna una postal que li envia l'Albert i aixó la refà. Naturalment, el Gus l'ha llegida.

Al bar del Peris: El Natxo convida a la Mari a anar a esquiar a Andorra el proper pont. La Mari no sap quina excusa posar perquè al Natxo no li fa res que ella no vulgui esquiar -ja faran alguna altra cosa-, ni li fan nosa la nena ni l'àvia.
El Gus li explica a l'Ivan la postaleta que la Marta ha rebut de l'Albert. L'Ivan li pregunta si sap si a la Marta li agrada l'Albert. El Gus no ho sap, però opina que deu tenir tan d'èxit amb les noies com el Marcel, que tot el dia està a La Fusteria parlant amb la Núria... No sembla que li faci gaire gràcia el comentari de l'Ivan que el Marcel és bon xaval. Ell el troba una mica "pijet".

A casa la Pilar: Les dues dones estan contentes amb el resultat del coliri i es disposen a vigilar el llogater. La Pilar té la sospita de quin és el delicte que comet: escriu un diari.

A casa la Montse: L'Ivan i l'àvia comenten preocupats que l'Isaac torna a tenir febre.
En aquest precís instant entren la Montse i el Narcís. Esclata l'alegria i tot són abraçades i petons. El Huari s'ha hagut de quedar perquè ha de tornar a tramitar els papers de la residència abans de tornar a entrar al país.
La Montse descobreix que l'Isaac té febre i no li fa cap gràcia: el troba més prim i li fa un interrogatori a la seva mare que acaba dient-li que tots els hi ha criat ella.

A la farmàcia: La Dora explica al seu marit el desastre de l'entrevista: una secretària incompetent havia apuntat a la seva fitxa que havia nescut el 1982 i no el 1952 i que per això l'havien trucada, pensant que tenia trenta anys menys. Està decebuda, dolguda i desesperada. Se sent frustrada.
Entra la Cinta per reclamar el deute. El Fabra mira de dir-li amb un to suau que ja passarà ell pel bar a pagar, que ara és un mal moment. La Cinta ho interpreta com una dilació més i es posa una mica "chula". La Dora gira tota la seva ràbia contra la veïna i de mala manera li diu que no els pensen pas pagar perquè l'altre dia ja es van gastar molts diners fent un sopar que van menysprear.
La Cinta es pensa que a la Dora li han pujat els fums perquè ha trobat feina.
La dona del Peris marxa dient-li que està malament del cap.
El Fabra es vol acostar a la seva dona, però ella no deixa que la toqui.



Antaviana

Setmana 96
Capítol 473 · Capítol 475 · Capítol 476 · Capítol 477 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici