TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 473
del dilluns dia 02/12/2002

.. Pis Quim.- En Quim està dormint la mona al sofà quan arriba en Max que el desperta per dir-li que se'n vagi al llit. En Quim diu que alguna cosa del sopar no se li ha posat bé i se'n va a l'habitació. En Max recull l'ampolla de cava.

Pis Mari.- La Mari torna del sopar amb en Natxo i es troba la iaia brodant. La dona vol saber com ha anat la cosa i la Mari li diu que bé i que hauria d'haver sigut portera.

Bar Peris.- La Mari li explica a la Laura lo del petó d'en Natxo i canvia de tema perquè no vol xafarderies.
En Peris obre un sobre i, emprenyat, li diu a la Cinta que els diners de la paga i senyal de la casa que han llogat, no els hi tornen i que és massa car per ells dos sols. O sigui que es treu el davantal i diu que se'n va a l'agència.

Pensió Regina.- El Sr. Feliu (el dels bombons) ha tornat a la pensió i tempta la Paquita i la Remei amb una capsa que elles (més la Paquita que la Remei) refusen amablement.
El Sr. Feliu li diu a la Remei que està estupenda i que no faci el burro amb el menjar i la Remei li diu que només ho fa per salut.
Està clar que al Sr. Feliu no li van les anorèxiques.

Lampisteria.- Hi ha molt mal rollo entre en Quim i la Iolanda.
Entren en Max i la Kristina parlant del tema d'en Gus, de la Núria i del piano. Un moment que la Kristina marxa, en Max li deixa clar a la Iolanda que està preocupat per en Quim.

La Fusteria.- En Fede i en Marcel li volen treure coses a en Natxo que diu que li va fer un petó a la Mari. Els nois s'escandalitzen que no hi hagi hagut res més i, de passada, li aconsellen que deixi passar 48 hores abans de tornar-la a trucar.
En una taula, la Remei està explicant a la Lola i a la Ceci lo amable que és el Sr. Feliu; que potser no és guapo però que té un no sé què que et vénen ganes d'abraçar-lo.

Bar Peris.- En Peris torna de l'agència; no hi ha hagut sort. La Cinta diu que lo lògic és que els Fabra paguin la meitat de la paga i senyal.
A la màquina, hi ha en Max i e Joel parlant de la Kristina. Sembla que en Joel està penedit del que li va fer a la noia i vol fer alguna cosa per fer-se perdonar.

La Fusteria.- En Max li diu a la Kristina que en Joel els ha convidat a tots dos a la casa que el seu pare té a Banyoles i que podran muntar a cavall. La Kristina no es deixa convèncer, encara està massa dolguda.
La Núria surt de darrere la barra i li diu a la Kristina que, si vol, torni a les classes de piano, que el que importa és que ela s'ho passi bé, però la K li diu que no pensa donar motius de riure a l'imbècil d'en Gus.
La Mari li diu a en Marcel que el sopar va anar molt bé i que va riure molt, cosa que sorprèn al noi perquè, com ell mateix diu, en Natxo és una mica ensopidet.

Pis Montse.- La Teresa acaba de parlar amb sa filla i li diu a l'Ivan que són a la frontera perquè en Huari s'ha deixat els papers i no el deixen passar.
Tornen a trucar al telèfon però ningú respon a la Teresa. Quan la dona penja, l'Ivan diu que això mateix, ja ho van fer un altre dia.

Farmàcia.- La Núria torna els diners de les classes a en Fabra (les classes que no es faran i que l'home va pagar per endavant).
Entra en Peris, en Fabra el vol fer esperar però com que la Núria insisteix que ella no té pressa, en Peris li diu lo de la paga i senyal. En Fabra diu que ja en parlaran més tard, que ara té feina i en Peris marxa.

Pis Fabra.- La Dora està planxant. Tant ella com la Kristina troben a faltar al "tete". Parlen del tema del piano i la dona diu que és una llàstima. Cap problema per la K, que diu que s'apuntarà a ballet.
Truquen per telèfon; algú ofereix feina a la Dora.

Lampisteria.- En Max li demana a en Quim d'anar a Banyoles i, de mala gana, en Quim li diu que faci el que vulgui.
Quan el noi és fora, la Iolanda li diu a en Quim que en Max es preocupa per ell, etc. etc. A partir d'aquí tornen a discutir pel tema de la beguda i en Quim l'acaba engegant a pastar fang.










tplana

Setmana 96
Capítol 474 · Capítol 475 · Capítol 476 · Capítol 477 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici