TV 3

©
xagori - WEB STAP
enllaç a la web de TV3

La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
i els dissabtes repetició de tots els Capítols de la setmana a TV3 s/.¼ de 6 (17.15 h.)
SETMANA 53
del 26 al 30 de novembre del 2001
Capítol 261 __(dilluns 19/11/01)
Capítol 262_
(dimarts 20/11/01)
Capítol 263
____(dimecres 21/11/01)
Capítol 264
_(dijous 22/11/01)

Capítol 265 _(divendres 23/11/01)

.. La vídua trista.- Diuen que no n'hi ha dues sense tres i a la Mari aquesta setmana li ha tocat el que li faltava pel duro: presumpció de maltractaments a la Desi.
La petita ha caigut de la taula on sa mare l'havia deixada per tal de canviar-la. La Mari la du a l'hospital i allí li detecten una bronquitis, un cop al cap a causa de la caiguda i un blau al braç d'origen desconegut. Ja la tenim muntada!

Els pares de la difunta.- La Cinta sembla més penjada que un fuet del Guillem i ell també hi bada. Els dos reconeixen que se senten molt a gust parlant l'un amb l'altre i, mentrestant, el Peris veu com la Cinta té un somriure per a tothom menys per a ell.

La Lolita i la resta d'implicats.- Apa, ja s'ha destapat el pastís.
L'Oriol amb tota la generositat de que és capaç li fot a la Ruth el rodet de fotos de Londres i el porta a revelar ell per tal que la Lolita no perdi el temps en tonteries.
Li falta temps per ensenyar a la Núria les fotos del seu "papà" amb la seva amiga.
I la Núria, com era d'esperar, s'emprenya com una mona. Al seu pare li diu que és un porc i a l'examiga que foti el camp de casa seva.
Aquí l'únic que s'ho passa pipa és l'Oriol que ja té dues persones més fóra de la vida de la Núria.
La Lolita acaba anant a casa del Jordi i li demana de quedar-s'hi, com a mínim, a passar la nit.
Si ens guiem pel comportament de la Lolita en els pisos als que hi va a passar només una nit podem assegurar que a casa del Jordi hi farà arrels.

Els problemes de salut.- El Huari, amb un comportament emocional d'un nen de 5 anys, acaba reconeixent davant de la Montse que no es vol operar perquè té por. I jo que pensava que aquest encaparrament del Huari era cosa de fe en Alà!
Total... podrà enviar al Marroc els diners del lavabo de la Pilar -feina que li han acabat el Narcís i l'Ahmed- i s'ha acabat el "cuento" del repòs: a operar-se toquen!!!!!!

La profe i els seus admiradors.- El Max bada amb l'Empar però qui se l'endu a l'hort és el Quim després d'un "remake" d'una escena d'Annie Hall amb llagosta viva inclosa.

2ª Trobada de Forumistes "El Cor de la Ciutat" a STAP



























I després del polvet...els remordiments, com il faut. El Quim pateix pel Max i té por de tornar-se a equivocar i l'Empar li diu que ja la trucarà quan tingui les coses més clares que ara i sense Clara que ho enfosqueixi.

L'Ester i els seus embolics.- L'home de l'Ester té un bon tema per a un reportatge: contaminació amb purins amb un alt càrrec polític pel mig. Vol que l'entomi el Marcel i ell accepta amb la condició de que no se li posin traves a la feina siguin quines siguin les conclusions a les que arribi. El Fèlix hi està d'acord i li diu que l'Ester l'ajudarà en tot el que calgui. Com totes les bones ofertes, aquesta té la seva cara i la seva creu.

La "sense sostre".- No ho sabíem però a la Iolanda li agrada beure amb posterior vomitera inclosa. L'Adrià accepta la situació i li fa de "palanganero".
El Narcís se n'assabenta de que la Iolanda viu amb l'Adrià, després ho fa el Max i la tercera a saber-ho és la Clara.
La filla li retreu a l'Adrià que confiï més en una persona estranya que en la seva família i el pare li respon "Família...Quina família"? Després d'un seguit de retrets per a cada membre de la família anomenada per la Clara, l'Adrià li diu a la Clara que toqui el dos.

El bisexual.- El Fato li està fent el salt a la Paquita amb el Llorenç. Li diu al xofer que vol estar amb ell però que estima la Paquita i no li vol fer mal. Ja tenim una altra polèmica servida.

Altres temes.- El Miquel (alies calçasses) trenca amb la Remei després del que li va explicar el Ramon. No li diu, evidentment sinó no seria calçasses, quines són les veritables raons.
L'apropament Fede/Alba cada cop és més clar per part dels dos tot i que l'Alba continua fent-se una mica la desmenjada (dona havia de ser, com diria el Fede)
L'Andreu i la Clara sopen junts per espantar la soledat de cadascun.

L'Escena de la setmana.- El "remake" d'Annie Hall. Sense cap mena de dubte!



Casablanca


Setmana 53

Capítol 261 · Capítol 262
· Capítol 263 · Capítol 264 - Capítol 265 -

Tornar a Resums Novembre 2001
Tornar a Pàgina Resums


-
1a.Trobada Cardíacs STAP

Històries Imprevistes

Bl@u


El Cor de l'estiu
Channing



L'equip de la WEB STAP ©
amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran
i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli)
coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.


webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici

Tornar