TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 265
del divendres dia 30 de novembre del 2001

.. NÚRIA - JORDI - RUT. - Núria fa una visita al pis del seu pare i només entrar pregunta per la Rut, que no hi és. Ella li explica que sap que estan enrollats i li recrimina que és mentida que s'hagi quedat per estar més per ella. Es va quedar per la Rut. Jordi no es pot explicar i la seva filla marxa emprenyada dient-li que és un porc.
Quan la Rut arriba al matí següent, la Núria l'espera al sofà. Rut veu damunt la tauleta les fotos i també intenta explicar-se, però la Núria la fa fora de casa. Ella i l'Oriol surten, però abans, Núria li torna el barret de Londres, i ell li demana les claus del pis. Ara sí, marxen, i l'Oriol amb molta ironia, li desitja a la Rut "Bon Nadal".
Rut, destrossada, va pel vespre al pis del Jordi, i ell l'acull.

QUIM - EMPAR. - Quim prepara l'esmorzar quan ella surt de l'habitació. Seu a taula i tots dos parlen del que ha passat. Ella suggereix fer el proper sopar a casa seva però ell es mostra insegur i la professora ho nota. Quim li diu que no es vol tornar a equivocar i que, a més, hi és el Max. Empar capta la situació al moment i li diu que quan ho tingui clar, que sap on trobar-la. Després ella marxa sense testar l'esmorzar.
Quim, al Peris, parla amb la Cinta. Ell li explica que va anar bé el sopar i se li escapa que va ser amb l'Empar. La Cinta se n'alegra, però veu al seu germà fotut i ple de dubtes. El consell que ella li dona és que si aquesta noia li agrada que tiri endavant, que s'ho passi bé.
Cinta parla amb l'Andreu i li pregunta pel Guillem. L'ha trobat a faltar. Andreu li diu que és a Madrid.

ADRIÀ - IOLANDA. - Narcís i Max esmorzen en una cafeteria. Narcís veu a la Iolanda bebent, i el Max al adonar-se que l'altre sembla conèixer-la li pregunta per la noia. Narcís, finalment, li explica que viu amb l'Adrià i que està malalta, però és un secret que no li ha de dir a ningú. Iolanda arriba al pis de l'Adrià borratxa i aquest que embolicava el regal per la Clara, unes sabatilles d'anar per casa, ho deixa tot per estar per ella. Iolanda no es troba bé i ell l'acompanya al lavabo a vomitar.

PAQUITA - LLUÍS. - Paquita està esperant al Lluís per anar a comprar el regal de la Clara però quan s'hi presenta, ell li diu que està cansat i que no vol anar.
Mentre la Paquita és a la festa de la Clara, el Lluís fa manetes al Peris amb el seu company de feines, l'Olivella.

2ª Trobada de Forumistes "El Cor de la Ciutat" a STAP
La Festa...? a Sant Andreu

FESTA CLARA. - La festa és un fracàs. El Lluís no s'ha presentat i clar, la Paquita es queda amoïnada.
Arriba la Núria però li diu que no es queda perquè està fotuda al assabentar-se que el Jordi es tira a la seva amiga.
I l'Adrià que tampoc arriba.
Quan només es queda la Clara amb el Narcís i el Max, que li ha regalat El Sisè Sentit, ella truca al seu pare que li diu que es trobava malament.
Però una conversa entre ella i els nois, fa que la veritat sobre la Iolanda surti a la llum. Els nois ho expliquen tot i la Clara marxa corrent al pis del seu pare.
Quan arriba, ella l'acusa de mentider i li demana explicacions sobre la Iolanda, explicacions que òbviament, l'Adrià no dóna. Ella li diu que com vol forma part de la família i ell s'ho treu tot: la Carme no el truca, la Núria no el visita, i quan queda amb la Clara sempre acaba anul·lant la cita. Clara exigeix conèixer a la Iolanda, i l'Adrià la fa fora del pis.
Clara marxa, sortint de l'habitació la Iolanda que va descalça. L'Adrià se n'adona i li regala les sabatilles que anaven a ser per la seva filla.

MARI - LES SEVES CIRCUMSTÀNCIES. - Mari rebutja la possibilitat d'anar un altre cop al grup de treball i això li diu a la Cinta.
Més tard, al seu pis, la Mari intenta donar de menjar a la Desi, però no deixa de plorar. Mari opta per deixar-la al bressol però sembla que vomita una mica i es taca. La torna a agafar i la posa damunt la taula per canviar-la. Mari es dóna la volta per buscar-li la roba quan es veu com la Desi cau de la taula al terra.
Mari
porta la seva filla al hospital. Ella es desespera perquè no li donen cap mena d'explicació, fins i tot, empaita a una infermera perquè respongui a totes les preguntes que té...
Més tard, una metgessa li comunica a la Mari que la nena s'haurà de quedar uns quants dies a observació, pel cop al cap i per la bronquitis que té. Mari es queda flipada quan li diu això de la bronquitis, es pensava que només era febre...
A més, la doctora li diu que la nena té un blau al braç que no es va fer amb la caiguda. Li torna a preguntar com la Desi es va donar aquells cops, i la Mari atabalada li respon a la doctora si es que es pensa que maltracta a la seva filla...



Channing

Setmana 53

Capítol 261 · Capítol 262 · Capítol 263 · Capítol 264 ·


Històries Imprevistes

Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran
i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici