TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 264
del dijous dia 29 de novembre del 2001

.. Casa Marcel - El Fede entra al menjador esmorzar en mà, i es troba que el Marcel s'hi ha passat tota la nit treballant.
L'Alba es lleva, i no sembla gaire contenta de no ser a casa. Diu que no pot anar a escola perquè no té roba per canviar-se, i encara que el seu pare no hi veu problema i li diu que es posi la del dia abans, ella s'hi nega. "Tú et posaràs els mateixos calçotets que duies ahir?", li diu, i aconsegueix que finalment li vagi a buscar roba a casa.

Bar Peris - El Max no té ganes de passar la nit a casa la Clara, perquè ha llogat "Matrix" en vídeo i creu que a ella no li agradarà. El Quim, però, insisteix en que hi vagi. En quant es queda sol, aprofita per trucar l'Empar per quedar per aquesta nit.
A la Cinta, que l'observa, no li passa per alt la cara de babau que fa i endevina que està parlant amb una dona. Li pregunta sobre el tema, i el Quim diu sense gaire convicció que són "amics".
I parlant d'amics, la Cinta observa el Guillem que és en una taula... Quan s'hi acosta, ell està escrivint un dels seus contes. Ella li demana que li deixi veure algun dels que té escrits, però ell no sembla gaire convençut. El Peris, una mica mosquejat, talla la conversa reclamant la Cinta a la cuina.

Casa Carme - Mentre la Rut es prepara per anar a classe, parla amb l'Oriol que li deixa clar que si ha acceptat que es quedi uns dies, és només perquè això és casa de la Núria. La noia treu un rodet de la càmera de fotos i el guarda a la seva bossa. Llavors recorda que li falten les entrades del concert al que avui van ella i la Núria i va a l'habitació a agafar-les, moment que l'Oriol aprofita per obrir-li la bossa i mangar-li el rodet. La Rut marxa sense haver-se adonat del "robatori"...

Escola - L'Alba espera a la porta que vinguin a buscar-la. Ho fan per partida doble: el Fede i la Cecília arriben al mateix temps. Ell fins i tot ha comprat un munt de verdures per fer un sopar vegetarià, i la Cecília dóna un cop de mà al seu fill dient que ha quedat amb una amiga, i que li va bé que la nena es quedi amb ell. L'Alba accepta amb la condició de que no sopin al pis del Marcel, perquè vol conèixer la casa del Fede.

Despatx - El Max ja ha anat a llogar la peli de vídeo i ve a buscar la Clara, a qui això de "Matrix" no li sóna gaire.
L'Andreu fa broma amb la Clara dient-li que avui sí que va ben acompanyada, i quan marxen li explica al Guillem que ahir van anar a sopar junts. Li diu que es sent bé amb ella, i el Guillem, pel que sembla, està pensant en algú amb qui també es sent molt bé...
Li diu al seu soci que es queda una estona perquè té feina pendent, i quan es queda sol, treu una carpeta amb un text manuscrit, i s'el mira pensatiu.

Bar Peris - En una taula, l'Oriol observa un sobre de fotos revelades. El Jordi s'acosta a saludar-lo, i ell li explica que la Núria és a un concert, recalcant que hi ha anat "...amb la seva amiga, amb la Rut". També li diu, amb un somriure, que avui té preparada una sorpresa per la noia... El Jordi li nota una actitud estranya, però el deixa estar sense donar-hi més importància.
El Guillem li entrega un conte a la Cinta, i li demana que quan l'hagi llegit li digui què en pensa.

2ª Trobada de Forumistes "El Cor de la Ciutat" a STAP
La Festa...? a Sant Andreu

Casa Fede - L'Alba i el Fede ariben a casa. La nena es mira el desordre del pis amb mala cara, i el Fede ha de treure el munt de revistes, roba, i coses vàries que hi ha sobre la tauleta del menjador, a fí de trobar un lloc on ella pugui fer els deures.
Mentre els fa, pare i filla tenen una discussió en torn a la idea de l'Alba de voler ser actriu. Tot i que al Fede li fa molta gràcia la imitació que fa de la Lola, li diu que de moment res de ser actriu: ja en parlaran quan faci els 18 anys.

La Fusteria - La Lola i la Cecília entren i van directes cap al Guillem, a qui li agafa una pressa sobtada en quant les veu. Marxa posant com a excusa un sopar amb uns amics, però la Cecília no s'ho creu, i diu a la Lola que fa dies que el troba una mica estrany.
La Núria i la Rut prenen una copa després del concert. La Rut ha quedat per anar a la Festa Major de Sant Andreu amb les amigues de Manresa, i hi convida la Núria, però ella se n'ha d'anar cap a casa: l'Oriol li ha preparat un sopar especial.

Casa Quim - El Quim prepara l'"ambient" pel sopar amb música d'òpera. Quan arriba l'Empar, ell, nerviós, li demana la jaqueta amb un "Si et vols treure la roba..." que els fa esclatar a riure a tots dos. Ella pregunta pel Max, i ell l'informa de que aquesta nit dorm a casa la Clara.

Casa Clara - S'ha acabat la sessió de vídeo, i el Max encen els llums despertant la Clara, que s'ha quedat adormida a meitat de pel·lícula. Ella pregunta si ha acabat de fer els deures, i li diu si creu que l'Empar encara li té mania, com ell sol dir. El noi llavors parla amb elogis de la seva profe, dient que és enrotllada, simpàtica, etc, i la Clara, sorpresa per aquest canvi sobtat, li fa broma dient si és que se n'ha enamorat.

Casa Quim - El Quim va per preparar el sopar, que té el petit inconvenient de que encara és viu: és una llagosta, i els problemes de la parella quan intenten agafar-la rememoren l'escena més famosa d'"Annie Hall". L'Empar li parla al Quim de la pel·lícula, però sembla que ell no la té gaire al cap. Com que cap dels dos no semblen tenir gaire gana (de sopar), decideixen indultar la llagosta i passar a activitats més romàntiques.
Es comencen a fer petons i cauen abraçats sobre el sofà...

Casa Carme - Sembla que avui és el dia del marisc: l'Oriol ha preparat llagostins, i ha posat una taula adient per al sopar romàntic, amb espelmes i tot.
Però no se l'arriben a menjar, ja que abans de tenir temps ni de començar, l'Oriol, amb posat compungit, ja li està explicant a la Núria que la Rut l'ha enganyat: no surt amb l'Eduard, sino amb el Jordi. Davant la incredulitat de la noia, el noi treu les proves gràfiques, i la Núria veu atònita la foto del seu pare fent un petó a una Rut molt somrient.

Bar Peris - De nit, amb el bar tancat, la Cinta està acabant de llegir el conte. L'amaga quan el Peris, preocupat per ella, ve a dir-li que perquè no puja a casa, i ella el fa tornar a pujar dient-li que ve de seguida. Quan es queda sola acaba la lectura, i es queda pensativa amb un somriure melancòlic.




Sadie

Setmana 53

Capítol 261 · Capítol 262 · Capítol 263 · Capítol 265 ·

Històries Imprevistes

Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran
i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici