TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 263
del dimecres dia 28 de novembre del 2001

.. Al bar, mentre la Clara fa el talladet en una taula, la Cecília i l'Alba xerren amb el Peris sobre l'obra de teatre. La conclusió és que encara està molt verda i que cal assajar més. Però, això si, el Guillem és un monstre de l'escena.
Apareix l'Adrià amb cara de mala hòstia i li dona un pot de vidre al Peris per què li posi un cafè. La Clara aborda l'Adrià i li pregunta amb insistència si vindrà al seu aniversari. De mala manera contesta que no ho sap segur, però ho intentarà.
El Peris, que te ganes de fer conya, li diu el preu del cafè en euros, però el fuster paga en pessetes i marxa cagant-se en tot.

Al despatx la Clara i la Paquita parlen d'homes. La Paquita està amb la mosca al nas per què el Lluïs està molt estrany -home, raret ja ho era.-, i diu que últimament l'únic que fan al llit és dormir. Com si al llit es pogués fer una altra cosa.
Mentre, la Clara confessa que des d'el Jordi, no ha estimat a cap altre home. No, al Quim tampoc. No n'estava enamorada. Apa. La Paquita diu la frase del dia i, segurament, del mes: elles ja no estan per patir pels homes, estan per disfrutar-los. Pura filosofia taxista.
Atenció, entra l'Andreu i es fa el silenci a la sala mentre quatre ulls de dona segueixen el seu recorregut fins la porta del seu despatx. La Paquita comenta que te un polvet i pregunta si la Clara no. eh?. Doncs no. I riuen de manera quasi adolescent.

Asseguts al carrer, els reis del contenidor estan repartint-se les valuoses troballes: unes revistes, unes oueres de plàstic, uns discos petits de vinnil.. Però l'Adrià està amoïnat: ha de comprar un regal per la Clara i no sap d'on treure les peles. Lluny queden aquells temps en que comprava panellets i una ampolla de moscatell. La Iolanda li cedeix part de les seves mercaderies per què pugui incrementar els beneficis. Ella avui no anirà a vendre, es troba massa cansada.

El Fèlix i l'Ester estan a la terrassa d'un bar molt ben abrigadets. El Fèlix te una notícia sobre un possible delicte ecològic amb purins. Fins i tot un polític pot estar-hi implicat. Creu que cal investigar- ho i proposa que ho faci el Marcel.
L'Ester no ho veu del tot clar, però cedeix i ell truca al mòbil al Marcel i concerten una cita.

El Marcel es troba a casa amb el Fede fent una cerveseta. Quan el primer li comenta que el Fèlix li vol encarregar el reportatge el Fede li diu que potser el vol tenir controlat.
Truquen a la porta i són la Cecília i l'Alba. L'avia vol que son pare li faci un book a la nena per enviar-lo a una agencia de càstings. El Fede remuga que ni parlar-ne i la filla l'envia a pastar fang.

La Iolanda seu al sofà tot bevent-se el tetra-brik de vi de batalla. Truquen a la porta i la Iolanda, que porta un punt, o potser dos, s'aixeca i obre: és el Narcís. Pregunta per l'Adrià i com que no hi és s'auto-convida a esperar-lo. Per matar el temps es posa a jugar a les dames amb la Iolanda.

2ª Trobada de Forumistes "El Cor de la Ciutat" a STAP
La Festa...? a Sant Andreu

És tard al despatx dels advocats, ja fa estona que haurien d'haver plegat. Una altra dura jornada de feina. El Guillem declara que ell se'n va i aconsella fer el mateix a la Clara i l'Andreu. Ella també plegarà tot seguit, però l'Andreu opta per romandre una estona més al despatx.

El Peris, que avui s'ha llevat foteta, està fent conya marinera amb el Franciscu per què ha estat incapaç de parlar en públic davant de les autoritats municipals. El Franciscu addueix un problema de morenes però el Peris diagnostica acolloniment.
Apareix llavors el Narcís i emportant-se a l'Adrià, que s'estava a la barra, li diu que la Iolanda es troba malament i que ha vomitat. El vell li diu que no digui res a ningú i que se'n vagi a casa seva, que ja se'n ocupa ell.

A La Fusteria l'Olga i la Clara estan xerrant sobre el tema dels pisos.
Mentre, en una taula, s'han reunit el Fèlix, l'Ester i el Marcel per examinar el tema del reportatge. El Marcel pensa acceptar-lo si no se li posen traves més endavant quan vagi sortint tot el marro de la història. El Fèlix li assegura que no es quedarà amb el cul a l'aire i que pot comptar amb tot moment amb l'ajuda de l'Ester. I de tot l'equip, s'afanya a dir aquesta.
Quan la Clara està a punt de sortir del local, obre la porta l'Andreu. Tots dos, emocionats a parts iguals per la coincidència i la casualitat, decideixen quedar-se i fer prendre una cervesa, parlar de les seves coses i anar a sopar plegats.

Al Peris avui toca assaig. L'obra va tirant endavant d'aquella manera quan entra el Fede com un torero per endur-se la filla que s'havia quedat adormida. No són ni lloc ni hores per estar una nena que l'endemà s'ha de llevar per anar a l'escola. Si senyor, un pare conscienciejat.

La Clara i l'Andreu passejant pel carrer i acaben seient tots dos en el banc d'una placeta que hi ha arran del Peris. És el moment per obrir-se per sincerar- se. Ell vol fer justícia amb el seu fill, desitja atrapar qui el va atropellar. Ella recorda com jugava amb la seva germana en aquella mateixa placeta. Ara està fora però tornen a ser amigues. La dona de l'Andreu també està fora, però, per ara, no pensa tornar.

La Iolanda es va recuperant de la borratxera. L'Adrià li diu que ho hauria de deixar i li pregunta per la família. Però ella no està per sermons i s'estira novament al sofà per seguir dormint la mona. Ell li porta un cubell per si li venen més ganes i una flassada par tapar-la, que no passi fred. Sorpresa per les atencions, ella vol saber per què no la fa fora si no és més que un problema. Per tota contestació l'Adrià li diu que si després te gana a la cuina hi ha sopa, i es posa a fer solitaris.

Per cert, ¿com es troba avui la Mari?




Massagran

Setmana 53

Capítol 261 · Capítol 262 · Capítol 264 · Capítol 265 ·

Històries Imprevistes

Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran
i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici