TV 3

©
xagori - WEB STAP
enllaç a la web de TV3

La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
i els dissabtes repetició de tots els Capítols de la setmana a TV3 s/.¼ de 6 (17.15 h.)
SETMANA 52
del 19 al 23 de novembre del 2001
Capítol 256 __(dilluns 19/11/01)
Capítol 257_
(dimarts 20/11/01)
Capítol 258
____(dimecres 21/11/01)
Capítol 259
_(dijous 22/11/01)

Capítol 260 _(divendres 23/11/01)

.. La vídua i el xorisso del seu germà.- Les coses van de mal en pitjor a la casa dels horrors. A la Mari els que no li marxen del costat els fa fora. El seu germà se'n va al Brasil per aconseguir escapolir-se de la presó i ella fa fora de casa seva a la Pilar i a la Montse. Discuteix per enèsima vegada amb el Ramon quan van a signar els papers del divorci i acaba la setmana de glorioses "cagades" deixant la Desi amb 39º de febre tancada dins a casa i amb les claus a dins.

Els pares de la difunta.- La conclusió a la que arriba la Cinta pel que fa als seus sentiments davant la mort de la Laura és que " Els altres no m'entenen" i és per això que sembla sentir-se a gust amb qui sí que l'escolta: l'advocat madur.
El Peris intenta un apropament amb el Marcel que no dóna fruit perquè el gendre diu que ja ha tingut prou paciència amb la Cinta.

La Lolita.- Després d'un cap de setmana a Londres amb el poll revifat les coses es compliquen gràcies a l'inestimable ajut de l'Oriol que li diu al Pere que la seva núvia té un "liu" amb el profe de música.
El Pere munta un ciri a un astorat Eduard i trenca amb la Lolita tot i que ella li diu que amb el Téllez "rien de rien".
I ja em tens la Lolita sense nuvi formal intentant aconseguir que el Jordi ocupi la vacant sense èxit.

Els problemes de salut.- El Huari acaba fent-se mal altre cop al mateix peu i amb els lligaments trencats. El metge li diu que ha de passar pel quiròfan però ell deu pensar que Alà ja el curarà perquè li diu a la Montse que només necessita fer repòs.
Com que s'ha fet mal treballant mentre estava de baixa laboral pot tenir seriosos problemes. De moment, la Unió Esportiva Sant Andreu li retira el sou mensual que cobrava i, d'ara en endavant, només cobrarà per partit jugat.
La Montse està que trina amb la tossuderia del Huari i ell encara trina més perquè veu com els seus ingressos monetaris i el seu peu se'n van a fer punyetes.

 

2ª Trobada de Forumistes "El Cor de la Ciutat" a STAP



























La profe i els seus admiradors.- L'Empar fa l'impossible per atansar-se a un Quim força receptiu al seus reclams. Només hi ha una pega en aquesta relació i és en Max que està més penjat que un fuet de la profe. De moment, el xiquet, si bé no ha aconseguit endur-se-la a l'hort sí que se l'ha endut al Liceu.

L'Ester i els seus embolics.- Sembla ser que a la ràdio s'imposen canvis en la programació que beneficiaran el Marcel. El Director de l'emissora, que és el marit de l'Ester, els hi explica i aprofita, també, per a dir-li que la seva dona està embarassada.
Al Marcel l'entusiasmen les propostes del director però no les notícies personals i li retreu a l'Ester que s'hagi enrollat amb ell sense haver-li dit que estava esperant una criatura. La defensa de l'Ester és contundent: tot el que he fet ha sigut per amor.

La "sense sostre".- Aquesta setmana la Iolanda s'ha quedat sense el cotxe on vivia i ara ha de dormir al ras. L'Adrià li diu que s'estigui a casa seva quan se n'assabenta i ella malinterpreta l'oferiment. Aquesta xiqueta deu haver rebut més cops que una estora al llarg de la seva vida perquè creu que l'Adrià li ofereix un sostre a canvi de favors sexuals. Després d'ofendre l'Adrià amb un intent de carícia i petó comença allò que pot ser una una llarga convivència de dos murris.

Altres temes.- La Marta ja s'ha apuntat a l'acadèmia i el David l'única pega que hi posa és que ha d'aprovar com sigui.
El Fato sembla que fa bastant de temps que té "descuidada" la Paquita i ella ja se'n comença a queixar.
El Ramon es posa violent amb la Remei i intenta espantar-li el Miquel.
El Fede millora les seves relacions amb l'Alba.
L'Olga està amoïnada per les reformes que els promotors volen introduir en el seu projecte del bloc de pisos.

L'escena de la setmana.- L'escena del trencament de les relacions Mari/Montse fruit d'un seguit de despropòsits i de l'encegament mental de la Mari.



Casablanca


Setmana 52

Capítol 256 · Capítol 257
· Capítol 258 · Capítol 259 - Capítol 260 -

Tornar a Resums Novembre 2001
Tornar a Pàgina Resums


-
1a.Trobada Cardíacs STAP

Històries Imprevistes

Bl@u


El Cor de l'estiu
Channing



L'equip de la WEB STAP ©
amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran
i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli)
coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.


webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici

Tornar