TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 260
del divendres dia 23 de novembre del 2001

.. PERIS - CINTA. - Ella ha quedat amb l'Andreu per anar al grup per la qual cosa, el Peris no podrà sortir a comprar beguda que li falta pel bar.
Quan al vespre ella va al despatx de l'advocat es troba al Guillem, i mentre l'espera, tots dos parlen. Ella l explica al Guillem que necessita parlar de la Laura i que se sent incompresa per tothom doncs només fan que recomanar-li que es distregui. Ja havia pensat més d'un cop en la possibilitat que la seva filla es morís abans que ella per la seva malaltia, però l'accident l'ha trasbalsada massa. Després li demana disculpes al Guillem per aguantar el seu rotllo, però ell ho ha fet encantat.
Quan surt l'Andreu del despatx, marxen i el Guillem es queda pensatiu.

CECÍLIA - LOLA. - Pel matí esmorzen totes dues amb el Guillem i l'Alba al Peris. Cecília els hi diu que s'ha d'assajar una escena de l'obra i la Lola li proposa a ell de quedar abans per anar practicant. La Cecília en sentir això, decideix apuntar-se a la trobada per controlar l'assaig però el Guillem no pot per la feina. Quan ell marxa, la Lola aprofita per marxar amb ell.

CECÍLIA - FEDE - ALBA. - Al Peris arriba el Fede que es troba assegudes en la taula a la Cecília i a l'Alba. Ell convida a la seva filla a fer diverses coses (zoo, pel·li de vídeo, comprar joguina...), però cap d'elles l'agraden a la nena. Només vol fer una cosa, anar a jugar amb la filla del Santi, i el Fede accedeix.
Tots dos arriben al pis de la Mari i parlen mentre l'Alba s'està amb la Desi. Mari pregunta pel Marcel.
L'Alba vol fer-se fotos amb la nena i el Fede, amb la càmera a punt, les fa.
Quan la Desi comença a plorar, el Fede li diu a l'Alba que igual l'han posada nerviosa (de fet ho diu perquè la Mari es comença a atabalar), i marxen.
Al anar-se'n i quedar-se sola de nou, la Mari plora.
Més tard, a la perruqueria, arriba el Fede amb les fotos. A l'Alba l'agraden molt i li vol agrair rentar-li el cap. El Fede renega però acaba acceptant després que la Cecília insistís una mica. Ella li diu al seu fill que es relaxi i s'aprofiti.

ADRIÀ - IOLANDA. - Adrià li porta la camisa a la Iolanda que està pitjor de la tos. Ella li explica que fotrà el camp perquè ja no té res a vendre. I ell l'ofereix roba, que no la fa servir ja.

2ª Trobada de Forumistes "El Cor de la Ciutat" a STAP


Mentre l'està preparant al seu pis arriba la Clara per convidar-lo al seu aniversari divendres pròxim. Ell no vol confirmar-li res, per si de cas a última hora a ella li sortís algun imprevist a la feina i es quedés penjat de nou. La Clara es queda sorpresa al veure que el seu pare continua ressentit, i acaba marxant sense solucionar res.
A la nit, l'Adrià porta la roba a la Iolanda que dorm al carrer. Ella li diu que el cotxe on dormia és un que està al seu costat: l'Adrià el veu cremat, i l'ofereix casa seva. Iolanda tot i que el primer que li diu és que no, després de sentir als xoriços que li van cremar el cotxe, decideix anar-se amb ell.
Un cop dutxada, la Iolanda l'insinua a l'Adrià que l'haurà d'agrair el que ha fet per ella, i s'acosta a ell. L'acaricia, ell la rebutja. Ella li fa un petó i ja ell l'escridassa dient-li que només l'ha ofert un lloc per dormir. Adrià marxa a la cuina a fer el sopar i li diu que pari taula. Ella, sola, se'n va cap a la porta per anar-se'n, però s'ho repensa uns segons i es queda.

MARI - EL MÓN QUE L'ENVOLTA. - Després que la visités el Fede i l'Alba, la Mari rep una trucada de la Montse tot i que ella l'engega. La nena plora, li posa el termòmetre: la Desi té una mica de febre. Ella nerviosa, busca les seves pastilles però no en té. Després de veure que la seva filla està a 39º, decideix anar a la farmàcia. Agafa alguna cosa de la taula pensant que són les claus i se'n va deixant sola a la Desi plorant.
A la farmàcia està la Rut comprant i entra la Mari. Quan se'n va la noia, la Roser atén a la Mari que li demana unes gotes. La Roser l'atabala amb preguntes i quan la Mari va a pagar se n'adona que no té les claus. Agafa les gotes i sense esperar el canvi, se'n va.
Arriba a La Fusteria on la Lola li explica a l'Olga i al Matt com ha anat l'assaig destacant la interpretació del Francisco.
Mari, bevent, truca a un munt de gent per telèfon. Lola se n'adona dels nervis de la Mari i tots tres s'apropen a ella que els explica que no sap com és possible que no tingui les claus si les va agafar. Intenta trucar a un manyà però no troba cap.
Mentrestant, la Desi plora i un parell de veïns no deixen de trucar a la porta. Un d'ells fa un suggeriment: trucar a la guàrdia urbana.




Channing

Setmana 52
Capítol 256 · Capítol 257 · Capítol 258 · Capítol 259 ·


Històries Imprevistes

Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran
i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici