TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 256
del dilluns dia 19 de novembre del 2001

.. Casa Montse.- El metge s'està mirant el turmell d'en Huari amb en Narcís de testimoni. En Huari li fot una bola al doctor i li diu que sí, que ha fet repòs i que no s'ha mogut (cara d'incredulitat d'en Narcís). Aquest turmell no està gens bé.

Casa Mari.- La depressiva i potencial alcohòlica està tirada pel sofà quan truquen al timbre. És la Pilar que ve amb maneres molt suaus i que li porta un jersei per la nena. Veu que el pis sembla una cort de porcs i s'ofereix a recollir però la Mari comença a posar-se nerviosa, no li deixa tampoc veure la nena dient que està dormint i aleshores, davant la impassibilitat de la Pilar, es posa a cridar dient que ells no tenen dret a res. La Pilar sentencia: "Això ja ho veurem".

Bar Peris.- En Peris li diu a en David que no s'enfadi amb la Marta per això dels estudis i que la deixi fer, que a la Cinta li ha anat molt bé. Comenten que fa dies que no veuen en Marcel.

Caprabo.- La Marta comenta lo dels estudis amb l'encarregat que es compromet a parlar amb els de dalt per tal d'arreglar el tema dels horaris.

Plaça.- La Lola, Isabeleta i Montse parlen de la propera Festa Major. Abans que la Montse pugui marxar, en Ramon li pregunta pel Huari, que els hi ha deixat el bany a mitges i avui no s'ha presentat a treballar. La Montse all.lucina i se'n va cap a casa amb cara de "malos amigos".

Casa Montse.- En Huari parla per telèfon amb la Mari que està buscant desesperadament la seva jefa i amiga. Però quan arriba la Montse no té temps de dir-li perquè ella li fot la caballeria per sobre. Es mig barallen i ell surt dient que se'n va a casa la Pilar a acabar la feina.

Farmàcia.- La Pilar li està explicant a la Roser com s'ha trobat la Mari. Entra la Cinta a buscar unes pastilles per en Peris i sent com la dona despotrica.

Bar Peris.- La Cinta entra amb les pastilles i li diu al seu marit que torna a sortir, cosa que a ell li fot perquè també volia sortir. Finalment és la Cinta la que marxa i se'n va a veure la Mari.

2ª Trobada de Forumistes "El Cor de la Ciutat" a STAP


Pis Mari.- La Cinta ja està allà admirant la nena. Quan la vol agafar, la Mari li ho impedeix dient que no es troba massa bé. La Cinta prova de conversar mentre va plegant el munt de roba que hi ha per allà però cada cosa que diu és interpretada de mala manera per la Mari fins al punt que acaba tenint un altre atac de nervis, amb crits inclosos, que l'obliga, passats uns segons, a disculpar-se.

Porteria.- Entra la Marta i en David fa veure que s'acaba de despertar. Ella ve amb una carpeta, prova clara que ja s'ha matriculat a l'acadèmia però, en contra del que la noia es pensava, en David s'ho agafa prou bé i fins i tot li diu que pobra d'ella si no aprova!

Ràdio.- En Peris entra al locutori on hi ha en Marcel. Li costa començar la conversa i no se'l veu gens còmode però li diu que disculpi la Cinta, que ell vol que se segueixin veient i que tingui paciència amb la seva dona, però en Marcel diu que ja n'ha tingut prou. En Peris marxa, entristit.

Garatge.- En un garatge, en Toni està amenaçant el seu "compinxe" de cantar la Traviata, si fa falta, a no ser que li trobi un lloc on amagar-se i que li trobi "JA!". Quan el "compinxe" és fora, truca a la Mari, que no agafa el telèfon.

Pis Mari.- Allà està, catatònica perduda mentre va sentint el soroll insufrible del telèfon i de la nena plorant a ple pulmó.

Casa Pilar.- La Pilar segueix fent la seva labor subterrània amb en Ramon i li adverteix que, tot i que es firmi la separació (el dimecres, diuen) la nena encara és seva i que hauran de pactar el règim de visites, etc. En Huari surt del bany dient que demà ja ho hauran acabat però AH!, posa el peu (el dolent) damunt d'una eina i es queda plegat a terra qual futbolista davant d'una entrada del f.de p. d'en Hierro. La Pilar s'esvera i truca la Montse.





tplana

Setmana 52
Capítol 257 · Capítol 258 · Capítol 259 · Capítol 260 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing


Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran
i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici