TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 259
del dijous dia 22 de novembre del 2001

.. Casa Montse - El Quim ha anat a veure el Huari. Aquest s'interessa per si passa alguna cosa entre ell i l'Empar, i el Quim acaba confessant que li agrada, però creu que ara no és moment de començar una relació, sobretot perquè pel Max seria un problema. El Huari li aconsella que al Max només li digui que va al Liceu amb ella, però que no li digui res del que pugui passar després.
A l'habitació del Narcís, ell i el Max també parlen de coses personals. El Narcís li fa preguntes sobre la noia que li agrada, i li explica un secret: si un dia li ha de fer petons, ha de vigilar d'anar ben afaitat. "Mira que ets tonto", li diu rient el Max, i ell replica que sí, que ell serà tonto, però ja ho ha fet... No li dóna més detalls, però li pregunta si ell ha anat mai al llit amb una noia. El Max diu que no, només s'havia fet petons amb una noia que era amb ell al centre, quan era més petit. El Narcís li pregunta quants anys té ara, i quan li diu que aviat farà 15 anys, el Narcís li diu que "encara ets petit".

Casa Mari - La Clara va a veure la Mari, per portar-li els papers de la separació que ha de signar. Està preocupada pel seu comportament d'ahir al despatx, i la Mari sembla penedida de com es va portar amb el Ramon. Signa els papers desitjant que aviat s'acabi aquesta història de la separació. La Clara, que també ha passat per això, reconeix que és molt dur, i a més ella ha d'anar veient el Quim perquè el Max viu amb ell. Però tranquilitza la Mari dient que això és perquè ell és prou gran i va triar, i no té res a veure amb el seu cas.

Casa Carme - L'Oriol s'en va a un seminari que dura tot el dia. Quan ja ha marxat, la Rut surt de l'habitació enfadadíssima, preguntant a la Núria perquè li ha explicat la veritat al Pere, convençuda que ha estat ella qui ha xerrat més del compte. Ella assegura que no n'hi ha dit res, però ella li replica que només ho sabia ella, si no és que ho ha anat escampant. Llavors la Núria comprén quí ha sigut el "xivato", però no li diu a la Rut, que marxa dient que va a parlar amb l'Eduard, i que no l'esperin aquesta nit.

Bar Peris - La Paquita i l'Olivella passen comptes del taxi. Ell pregunta si les coses li van bé amb el Lluís, i ella, contenta, li assegura que és el millor home que ha conegut mai. Ell li diu que el Lluís també ha fet sort amb ella, i, mig en broma, comença a tirar-li floretes. La Paquita s'en riu, dient-li que a veure si el sentirà la seva dona.
El Max i el Quim són a la barra esmorzant. La Cinta li dóna al seu germà l'abonament pel Liceu perque vagi a buscar les entrades, i ell li explica al Max que va a veure un concert de la Jessie Norman... amb l'Empar. El noi s'esvera quan li diu, i li pregunta si és que estan embolicats, cosa que el Quim nega. Llavors el Max decideix que ell també vol anar a veure aquesta cantant tan bona, posant el pobre Quim en un bon compromís...

Carrer - Davant el Peris, la Remei es troba amb la Mari, que li diu que porta la nena a que la pesin. Mentre la Remei la posa al corrent en pocs minuts de la història que ha començat amb el Miquel, el Ramon, desde dins el bar, observa atentament com parlen. La Mari talla el monòleg de la Remei dient que té pressa i la deixa plantada sense donar-li temps de dir res més.

Casa Quim - Desde el menjador, el Quim li diu al Max que s'afanyi en vestir-se. Ell, en canvi, no s'ha arreglat, i quan arriba l'Empar sabem perquè: no ha pogut aconseguir tres entrades, per tant ella haurà d'anar al Liceu amb el Max. La noia protesta, dient que són les entrades d'ell, i que no havien quedat així. Llavors el Max entra al menjador, amb vestit i corbata, repentinat, i amb un tallet a la cara després d'haver-se afaitat. L'Empar i el Quim es miren somrients, i ella s'acosta al Max i li ofereix el seu braç, acceptant-lo com a acompanyant.

2ª Trobada de Forumistes "El Cor de la Ciutat" a STAP


Perruqueria - La Remei està escombrant, a l'hora de tancar. Entra el Ramon, i només arribar li deixa anar "No vull que parlis amb la Mari", i li pregunta si li ha parlat del que hi va haver entre ells dos. Ella s'el mira amb una certa expressió de fàstic i li diu que no, i de sobte ell l'agafa del braç amb força i li diu que pobre d'ella si n'hi explica res. Ella, espantada, li crida que li fa mal, fins que la deixa anar... La noia li diu a crits que foti el camp, i ell, cínicament, li respon si és que ja no li agrada que la vingui a veure, com abans. Quan marxa, torna a amenaçar-la dient que no li digui res a la Mari.

Casa Jordi - Mentre el Jordi fa el sopar, la Rut li ha explicat que el Pere ha trencat amb ella. Ell li treu importància, dient que segur que si li demana perdó tornarà amb ella. Es clar que si això passés s'haurien de deixar de veure, li replica ella, i no és això el que vol. A ell també li agrada que es vagin veient però li recorda que ell mai no li ha promés res. Ella això ja ho sap, però està disposada a seguir veient-lo i a acceptar "el que tú em vulguis donar". Comencen a fer-se petons i es disposen a utilitzar la taula de la cuina, i no per sopar.

Casa Paquita - La Paquita explica divertida la conversa amb l'Olivella al Lluís, i ell l'escolta seriós i amb aire absent. Ella nota que li passa alguna cosa, però el Lluis respon que no és res, només està cansat. A la Paquita no el convenç l'excusa: ja fa molts dies que està cansat, diu enfadada.

Bar Peris - L'Empar i el Max estan prenent una copa (d'aigua) després del concert, que sembla que al Max no li ha agradat massa. Ella aprofita per preguntar-li una mica sobre el Quim, si de vegades va al Liceu amb amigues, o amb la Clara... El Max li diu que sempre hi va amb la Cinta, i que amb la Clara quasi no es veuen. Es disposen a marxar i el Max s'ofereix a pagar ell, però el Peris no el deixa: avui convida la casa.

La Fusteria - El Ramon s'acosta a la barra, on hi ha el Miquel. Li pregunta si està esperant la Remei, dient que és amic seu. Davant l'estupor del noi, li diu que vigili amb ella, que per tirar-se-la de tant en tant ja va bé, però que si busca una cosa més seriosa millor que passi d'ella, ja que "s'ha tirat mig Sant Andreu". En una taula, la Núria discuteix amb l'Oriol pel que ha passat amb la Rut. Ell jura i perjura que no li va dir res al Pere, i que qualsevol els pot haver vist junts, però la Núria no s'el creu. Llavors es queda astorada pel que veu: l'Eduard, amb qui es suposa que la Rut està passant la nit, acaba d'entrar al bar amb un altra noia.

Casa Quim - El Quim espera llegint la tornada del Max i l'Empar. Quan arriben, el noi va a cambiar-se i ella es queda parlant amb el Quim. Li diu que s'ho han passat molt bé, però lamenta que ell no hagi vingut, i ell proposa tímidament quedar un altre dia, tots dos sols. Quan ja es despedeixen, l'Empar gira cua i li fa un petó, al qual el Quim respon després d'uns segons d'indecisió. Després, ella es disculpa i es despedeixen amb un "ja ens veurem" incòmode del Quim.

Casa Mari - La Mari està dormint al sofà, quan algú obre la porta i entra a casa: el Toni. Desperta la seva germana amb suavitat i ella se li tira al coll en veure'l. Ha estat amagat uns dies, i li explica que ha vingut a veure com estava perquè d'aquí poc marxarà del país: li aconseguiran un passaport fals, i se n'anirà... al Brasil. La Mari, encara més feta pols si això és possible, se li abraça plorant.







Sadie

Setmana 52
Capítol 256 · Capítol 257 · Capítol 258 · Capítol 260 ·


Històries Imprevistes

Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran
i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici