TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 254
del divendres dia 16 de novembre del 2001

.. ADRIÀ. Adrià li dóna al Trasto l'última pastilla de la seva medicació i es mira els diners que va treure de la venda.
Amb ells, paga el deute que té a la parada de la Pilar (quasi 10000 pessetes), tot i que el Ramon li ofereix la possibilitat de pagar-ho en dos cops. Naturalment, l'Adrià es nega.
Amb el que li sobra, va a la farmàcia a comprar les pastilles pel gos. Valen 275 pessetes però ell només porta les 75. En Jaume li fia la resta.
Per la nit, passejant al gos, remena en un contenidor de fem i se'n porta una banqueta de fusta tot i que té una pota trencada.
Amb les 5000 peles que li queden em sembla que ha pagat al banc però no ho deixa tampoc molt clar.

TONI. Toni és al Casal. Tothom el felicita per la seva aparició al Vides de Lloguer.
La policia va al pis de la Mari per fer-li unes preguntes doncs el vigilant ha identificat al seu germà, però ella intenta defensar-lo sense massa èxit. La policia pensa que el poden trobar al Casal. Mari truca al mòbil del seu germà però té la bústia de veu.
Al Casal, li diuen al Toni que la Mari el busca i ell la truca, explicant-li el que acaba de passar al seu pis. Ell, que parlava en un banc amb el Gomis, li acaba explicant que la poli el busca. Sense deixar de donar-li els seus cigarrets de costum, l'avi li diu que s'ha d'anar en contra de l'Estat i que li donarà un cop de mà.
Quan la policia arriba, el Toni ja no hi és, i el Gomis li canta La Internacional als policies que han anat en busca del jove, fent veure que no està bé del cap.
Per la nit, Gomis visita a la Mari i li explica que ha ajudat al Toni a fugir i que aviat es posarà en contacte amb ella. L'home es beu un parells de gots de vi tot i que no ho hauria de fer.

OBRA DE TEATRE. La Lola li pregunta a la Isabeleta per la Cecília. Li contesta que la veu autoritària, mentre que la Lola li replica que és una sargent. La conversa es talla amb l'arribada de la Remei que no troba cap pis pel Miquel. La Isabeleta li comenta que coneix un al seu edifici.
La Cecília, més tard, li pregunta per la Lola a la Remei que li contesta que la veu molt fluixa però amb molta memòria: se sap tots els diàlegs de la resta de personatges, diu la Remei que aprofita per comentar-li a la Cecília que ha quedat amb el Miquel per ensenyar-li el pis recomanat per la Isabeleta i que pensa canviar de tàctica per atreure'l: ara es farà l'estreta.

2ª Trobada de Forumistes "El Cor de la Ciutat" a STAP


QUIM - EMPAR - MAX. Peris l'ha recomanat al Quim que estigui més pel Max. Per això el va a buscar a l'escola. Aprofitant l'ocasió, Quim pren un cafè amb l'Empar al Peris mentre el Max juga al futbolí amb el Narcís.
Quim i Empar parlen una mica del Max, però ella no triga en preguntar-li per la seva relació amb la Clara. Ell no té cap inconvenient en explicar-s'ho tot.
Mentre, al futbolí, el Narcís li insinua al Max que si el Quim i l'Empar fossin parella, ell podria aprovar-ho tot més fàcilment. Però el pensament aquest de veure junts al Quim i a l'Empar sembla no entusiasmar al Max.
Al vespre, el Max li pregunta al Quim per la conversa que ha tingut amb la professora però ell tampoc li explica massa. Això sí, deixa ben clar que l'Empar no és tan antipàtica com ell noi deia.

JORDI - RUT - PERE Rut i Pere són al Peris amb la Núria quan arriba el Jordi que els saluda, sobre tot a la Núria, que l'acaba presentat al Pere. Núria li diu al seu pare que ja han llogat la masia.
Rut
va a la barra a per tabac i el Jordi s'inventa una excusa per apropar-s'hi i parlar amb la noia. Rut li diu que marxarà al matí següent amb el Pere i el Jordi li diu que se'n va a Londres, al concert de la Macy Gray, i que té entrades per tots dos...
Quan tots els joves són al pis, l'Oriol i la Núria surten, no sense que abans l'Oriol li comenti al Pere que la Rut no para mai per casa.
Quan Rut i Pere es queden sols, el noi li explica tots els plans que ha fet pel cap de setmana: dinar amb els seus pares i cita amb la colla per anar a prendre's alguna cosa. Però a la Rut no li fa cap gràcia, quedant-se el Pere molt parat, doncs mai havia posat cap pega. Ella li diu que no es troba bé, que potser, li vingui la regla aviat.
Més tard, la Rut va a veure al Jordi, i li explica que ha de marxar amb el Pere. Però comencen a besar-se i ella, amb la boca plena de Jordi, diu que sí, que se'n va amb ell a Londres i que ja s'ho farà per dir-li al Pere.










Channing

Setmana 51
Capítol 251 · Capítol 252 · Capítol 253 · Capítol 255 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing


Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran
i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici