TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 251
del dimarts dia 13 de novembre del 2001

.. Sorpresa, sorpresa: la Fina es diu en realitat Miriam Rosselló i és una coneguda estafadora. Coneguda per tothom menys per la Mari i el Toni, que està astorat i no pot creure's que l'hi hagi passat a ell. El pitjor és quan sent que la Mari ha posat una denúncia a la comissaria. És just el moment que aprofita per explicar- li a sa germana allò de que els diners venen d'un atracament. Res, una fotesa.

Al Peris, la Clara li diu al Quim que aviat tindran els papers de la separació. Ell li comenta que la tutora del Max vol parlar amb tots dos per què la va insultar i es va barallar amb l'Arnau.

Al sortir del bar la Cecília ensopega amb el Marcel. Ella li pregunta pel Fede, que on està, que no el troba. Doncs mira, està a Roma. El Marcel a entrat amb la intenció de donar i demanar explicacions pel numeret de la Cinta a La Fusteria. Però ella, és clar, no en vol saber res i li parla, per variar, de mala manera. Malgrat el recolzament explícit del Peris, el Marcel marxa emprenyat com una mona.

La Núria i l'Oriol ens expliquen com serà la casa que han comprat. Sembla l'Hola. El que no ens diuen és d'on sortiran els diners. Truca el Pere, el banyut, ai perdó, el noviet de la Rut. La Núria tapa de nou la seva amiga i l'Oriol diu que la propera vegada que truqui es posarà ell i li dirà la veritat.

El Toni i la Mari li segueixen donant voltes als temes del dia: l'atracament i l'estafa. Després d'alguns retrets per part de la Mari, es posen d'acord que ella retirarà la denúncia i ell, per collons, trobarà la Fina / Miriam.

Al Peris la Núria li recorda a la Rut que hi ha hagut de mentir dues vegades per ella i que no pensa fer-ho més si no li diu qui és el seu misteriós amant. Però la Rut, amb bon criteri, s'hi nega.
La Cecília li comenta a la Montse els seus dubtes sobre si l'Alba ha de venir a viure amb ella o no. No ho té clar del tot i li voldria consultar al Fede, però està de viatge.
En una altra tauleta el Peris li explica a l'Andreu que la Cinta culpabilitza del que li va passar a la Laura al Marcel. Vol saber també com li va anar amb el grup de suport i si va ser present quan la Cinta va muntar el ciri a La Fusteria. L'Andreu li pregunta si ell no sent necessitat de culpabilitzar algú. El Peris li contesta que no, que ell te clar que tot va ser un accident.

 

2ª Trobada de Forumistes "El Cor de la Ciutat" a STAP


La reunió del Quim la Clara i la tutora del Max es produeix a una aula de l'escola. Sembla ser que el Max, tot i no ser conflictiu, últimament no va tant bé com es pensaven. Opten per l'opció que els proposa la mestra: que es quedi una estona a l'escola a la tarda per tal de fer els deures i el treball pendent.

A la ràdio, el Marcel es desfoga amb l'Ester tot explicant-li l'enganxada que acaba de tenir amb la Cinta. Decideixen anar a fer un cafè i parlar de feina.

La Rut és a casa del Jordi. Es magregen i parlen del Pere i el Jordi li pregunta si s'hi casarà. Ella li contesta que per ara és l'únic que li ha demanat però vol saber si l'importaria. El Jordi li respon que mentre el vingui a veure de tant en tant. Meeec. Resposta equivocada. La Rut se'n va de pressa i emprenyada i el Jordi es queda amb la bandera aixecada.

A La Fusteria l'Alba vol convèncer a la Cecília per anar-se'n a viure amb ella. L'avia li suggereix de viure junt al seu pare, però la nena no en vol sentir ni parlar. La Cecília no ho te clar, però la nena és tan persuasiva.
En una barra, el Marcel és amb l'Ester: no es troba bé per culpa del gin-tònic que s'ha begut ¿Garrafó?. Se'n va cap a casa acompanyat per l'Ester.

La Mari li comenta al Toni que ja ha retirat la denúncia. Ell pensa anar a Tarragona, doncs la Fina li havia dit que el seu pare té un bar a la Rambla. Li ensenya una foto de la presumpta Fina amb el presumpte pare. La Mari es queixa que són massa presumpcions.

La Clara i el Quim es troben de nou al Peris. Discuteixen qui dels dos li dirà al Max la xerrada amb la tutora i les mesures adoptades en conseqüència. Finalment serà la Clara qui ho farà. El Quim paga i marxa.
La Cinta es lamenta amb el Peris de que la Clara no ha perdona encara el Quim. Ell aprofita per dir-li que ella està fent el mateix amb el Marcel i que l'està acusant injustament d'estar embolicat amb l'Ester. Finalment la Cinta reconeix que està equivocada i que està desviant la seva ràbia i el seu dolor cap el pobre noi.

Però el pobre noi està a casa seva amb l'Ester remenant uns compactes. De remenar els compactes passen remenar altres coses i, si senyors, finalment s'emboliquen.


Massagran

Setmana 51
Capítol 252 · Capítol 253 · Capítol 254 · Capítol 255 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing


Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran
i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici