TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 255
del divendres dia 16 de novembre del 2001

.. PERIS - CINTA. Cada dia que passa, hi ha més tensió en aquest matrimoni. La Cinta no para de culpar al Marcel. No vol celebrar el seu aniversari, i per postres, li clava la bronca al David que no es posa en contra del Marcel per haver-se embolicat amb l'Ester. Cinta discuteix amb el Peris i li diu que ell, el David i el Marcel no van dubtar en desconnectar la màquina quan la Laura estava en coma. Això esgota la paciència del Peris que marxa del bar.

HUARI. Huari ha acceptat la feina de la Pilar, i es fa ajudar pel Ahmed tot i que és mecànic. Quan el Quim s'assabenta li clava una bronca, però ell no li fa cas. Com tampoc fa cas a la Montse que li recomana reposar. Ell comença la feina, i al final del dia, té la cama destrossada. Quan se'n van, ho deixen tot pel mig al pis de la Pilar.

FEDE - CECÍLIA - ALBA. El Marcel li explica tota la història amb l'Ester al Fede que ho desaprova. Marcel també li diu que l'Alba viu amb la seva mare.
Al Fede li falta temps per anar a veure a la perruqueria a la Cecília. Entra just quan la Remei li deia a ella que estava farta de rotllos d'una sola nit. Fede acusa a la Cecília d'haver-li menjat el coco a la seva filla, però la dona es defensa i li diu que parli amb la nena.
Així ho fa. Es troba amb l'Alba al Peris mitjançant l'ajuda de la Cecília. Fede li ha portat el regal d'aniversari, la nina, però l'Alba no la vol. Diu que ja la té, que li van regalar quan va complir els 5 anys. Finalment, marxa amb l'àvia.

MARTA - DAVID. Marta para taula però li cauen al terra els coberts, despertant al David molt emprenyat perquè volia dormir. Ella intenta que es calmi, però sense cap d'èxit. La discussió és tan forta, que la Marta marxa del cau i se'n va a veure a la seva mare.
Paquita escolta a la seva filla. Marta vol fer alguna cosa, aprofitar el temps que no pot passar amb el David, i la Paquita li suggereix que torni a estudiar. Però per això hauria de pagar una acadèmia... La Paquita li pagarà els estudis si ella s'ho pren seriosament.
Quan Marta arriba al cau, el David dina. Li demana perdó i ella li explica el que té intenció de fer: "diguis el que diguis, penso fer-ho". Aquesta sentència de la noia, emprenya al David que es nega acceptar els diners de ningú, i fot el camp.

2ª Trobada de Forumistes "El Cor de la Ciutat" a STAP


MARI - RAMON. A la parada de la Lola, totes tafanegen. La Isabeleta diu que la policia busca al Toni.
La Pilar després de dir que l'haurien de tancar per sempre, entra en la seva parada i l'infla el cap al Ramon amb totes aquestes històries. Li diu que hauria de preocupar-se més per la seva filla.
Ramon va al pis de la Mari que està molt malament. Quan va a obrir la porta del pis i veu que és ell, intenta tancar però ell l'impedeix. Entra i discuteixen.
La nena no para de plorar i la Mari s'acosta al bressol i li clava un crit a la Desi davant del Ramon. Histèrica, la Mari acaba fent fora al Ramon que un cop més ha demanat al seu amor, tornar amb ell. Però la Mari no ho farà mai.
Penedida pel seu comportament amb la Desi, l'agafa en braços per intentar callar-la.
Ramon li explica l'escena a la Pilar que posa el crit al cel.
Mari, sola i absent, està asseguda al sofà. La Desi plora, no deixa de plorar. La Mari fixa la vista a l'ampolla de vi que hi ha sobre la taula. S'aixeca del sofà i seu a taula per posar-se un got de vi que s'acaba prenent.

LLUÍS - PAQUITA. L'Olivella, un company d'ells, els comenta que s'ha quedat sense feina i que s'ofereix a ajudar-los. No posa cap pega per fer el torn de nit. Paquita està contenta perquè ell és de confiança.

REMEI - MIQUEL. Miquel arriba a la perruqueria. La Remei està sola, acabant d'endreçar-ho tot per tancar. Ell li diu que ja ha signat el contracte i que es queda el pis que li va ensenyar. Ella, nerviosa, comença a xerrar ràpid, no para... i el Miquel li diu: "Remei, vols callar un moment?". Ella obeeix. Es miren i ell li fa un petó... Tots dos, acaben enrollant-se... i qui si sap si fent la pinça birmana...











Channing

Setmana 51
Capítol 251 · Capítol 252 · Capítol 253 · Capítol 254 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing


Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran
i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici