TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 253
del dijous dia 15 de novembre del 2001

.. Bar Peris - Ha acabat l'assaig del grup de teatre. La Cecília els diu a la Remei i la Lola que diuen els seus papers amb massa afectació, i això a la Lola li cau força malament. La Cinta torna feta una fera de casa el Marcel. Trobar les arracades l'ha deixat convençuda de que el noi té un embolic amb l'Esther, i el Peris és incapaç de calmar-la.

Casa Mari - Mentre està dinant, el Toni parla amb la Mari del que li van explicar de la Fina a Tarragona. Ella, estirada al sofà amb el cap a la boira, amb prou feines l'escolta. L'únic que té clar és que ell ha d'anar amb compte, que la policia (la de debó) el podria enxampar. S'asseu al seu costat i li diu un i altre cop que vigili, que no es vol quedar sola. Llavors, davant l'astorament d'ell, la noia agafa el seu got de vi amb intenció de beure'n... ell l'atura, recordant-li que no pot ni tastar-lo ja que s'està medicant.

Casa Marcel - En tornar de la feina, el Marcel s'adona que sobre la tauleta hi ha les arracades de l'Esther. Després descobreix que a la taula del menjador hi ha un tuper amb menjar que abans no hi era, i ja s'imagina qui el deu haver portat...

Casa Montse - La Montse ensenya al Narcís a preparar un biberó. Ella ha d'acompanyar el Huari al metge, i com que la Teresa està engripada, el noi s'ha d'ocupar de l'Isaac. El Narcís, que ara ja està encantat de fer de germà gran, li pregunta si l'Isaac sabrà algun dia quí era la seva mare, i si veurà els vídeos que Vicenta va fer per ell. La Montse respon que sí, quan sigui més gran. "Què xulo!", exclama el Narcís, que també té ganes de veure'ls.

Bar Peris - La Núria està esmorzant amb la Rut, quan a aquesta li sóna el mòbil. Parla poc i molt neguitosa, dient al seu interlocutor que no es poden veure i que ja el trucarà. La Núria es sorprén que tracti així al seu "amic" i la Rut decideix aixecar-se a agafar tovallons, per evitar interrogatoris. Però llavors el mòbil torna a sonar, i no pot evitar que la Núria l'agafi. Passa uns segons de pànic fins que la seva amiga li passa el telèfon: és el Pere.

Hospital - La policia està parlant amb el vigilant ferit en l'atracament. Un dibuixant intenta fer un retrar robot del sospitós a partir de la seva descripció, que resulta més aviat poc aclaridora. L'home es justifica dient que només el va veure un moment. Tot i així, creu que si el tornés a veure el reconeixeria.

Casa Montse - El Narcís li dóna el menjar a l'Isaac, i li parla amb tendresa mentre el petit l'observa atentament (de veritat que sembla que l'escolti!). Li diu que ha descobert que hi ha dues maneres de ser mare: portant un nen a la panxa, o cuidant-lo encara que no s'hagi portat a dins. I els dofins també ho fan, això; li va explicar l'Esperança. El noi interromp l'explicació quan apareix la Teresa, que ja es troba una mica millor i està tipa d'estar-se al llit. Però nota que el Narcís ja no està tranquil, i ell li diu que amb ella al costat no pot parlar amb l'Isaac: no li pot explicar secrets! L'àvia, divertida, decideix tornar-se'n a l'habitació, i quan tornen a estar sols ell aprofita per tastar les farinetes.

Casa Jordi - La Rut va a veure el Jordi. Li explica molt nerviosa que estava amb la Núria quan ha parlat amb ell, i li diu que no torni a trucar-la. A més, el Pere ve a passar uns dies amb ella, per tant no es podran veure. Ell no es conforma i li diu que li doni alguna excusa per poder seguir veient-se, però la noia respon que està tipa de dir mentides, i marxa sense fer cas de les protestes del Jordi.

2ª Trobada de Forumistes "El Cor de la Ciutat" a STAP


Casa David i Marta - El Marcel ha anat a veure el David. Necessita confessar-se amb algú, i li explica que ahir ell i l'Esther es van enrotllar. El noi es queda sobtat, però li diu que això és només cosa seva i que ell no n'ha de fer res. El Marcel diu que el problema és la Cinta, i ràpidament el David li aconsella que a ella no li digui res. Però el Marcel sospita que ja ho sap, que devia veure les arracades ja que li va entrar a casa. "A dur-te el sopar, com si ho veiés", diu el David, que està clar que coneix molt bé sa mare. De tota manera, no és ell qui ha d'intentar parlar-hi. El Marcel sap que ho ha d'afrontar ell...

Perruqueria - La Cecília i la Lola segueixen assajant el text. La perruquera segueix dient-li a la Lola que és massa afectada interpretant, i ella, molt picada, li diu que no s'ho hauria de prendre tan seriosament, només és una representació d'aficionats. Per la Cecília és important: ella és la directora. "La dictadora, ets!", respon la Lola, i marxa amb un cabreig considerable. Es creua amb la Montse, que ve d'acompanyar al Huari. Li explica a la Cecília que ja li han tret l'embenat, però que, al contrari del que ell es pensava, encara ha de fer molt repós perquè no està curat del tot.

Casa Pilar - El Huari, que encara camina coix, ha decidit que ja està prou recuperat per arreglar les rajoles del labavo de la Pilar. Ella dubta de que pugui tornar a treballar tan aviat, però el Huari la convenç, dient que li cobrarà en negre i així ella s'estalvia l'IVA...

Bar Peris - El Pere li explica a la Rut que al gener participarà una Trobada Comarcal de Grallers al Bages . Ella no s'entusiasma gaire i l'avisa que aquells dies tindrà exàmens. El noi sembla decebut, li diu que abans això li agradava. "I m'agrada", diu ella, però ho diu mirant cap al Jordi que en aquest moment entra al bar. Llavors decideix que ja n'hi ha prou de parlar i passa a l'acció fent-li un petó apassionat al seu nòvio. Desde la barra, el Jordi s'ho mira amb cara de babau i, tot just després de demanar un café, marxa dient que no el vol i deixant al Peris amb cara de "qui l'entengui, que el compri...".
La cara de la Cinta s'omple de ràbia quan veu aparèixer el Marcel. Li diu que va ser una idiota per haver confiat en ell, i el noi admet que l'Esther i ell van estar junts, però diu que no té importància i que no tornarà a passar. Però la Cinta no el creu, i el que es pitjor, està segura de que això ja va passar quan eren al Perú i que va enganyar la Laura. "I tens els collons de dir que t'estimaves la meva filla!", li deixa anar. Aquí el Marcel perd la paciència i li assegura cridant que sí l'estimava. També li diu que, si no hagués entrat a casa seva, no n'hauria sabut res... Molt ofesa, la Cinta li torna les claus, després de treure'n el clauer que era de la Laura. El pobre Peris, que no sap per on tirar, intenta parlar amb el Marcel, però el noi marxa disgustat.

Hospital - La dona del vigilant engega la tele, perque vol veure el "Vides de Lloguer". Ell li diu que no es troba gaire bé i la tele li molesta, i li demana que l'apagui. Just quan ho fa, ell canvia la seva expressió i li demana que torni a posar la sèrie. A la pantalla, veiem l'escena on el personatge del Santi mata el poli que interpreta el Toni. El vigilant no s'ho acaba de creure: l'home que està veient per la tele és l'atracador.








Sadie

Setmana 51
Capítol 251 · Capítol 252 · Capítol 254 · Capítol 255 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing


Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran
i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici