TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 240
del divendres dia 26 d'octubre del 2001

.. Marcel i Fede parlen a La Fusteria. Marcel li ha explicat que l'Ester el va anar a veure. Fede li recomana allunyar-se d'ella tot i que demana l'opinió del David. Ell li diu al Marcel que passi del que pensi la gent, Cinta inclosa.

Lola arriba a la perruqueria perquè l'agafin. Té un sopar amb un dels separats del club encara que no diu res de res malgrat la insistència de la Remei i la Cecília que no deixen de fer-li preguntes.

Mari està estirada al sofà del seu pis. El timbre comença a sonar i no deixen de tocar. Ella s'aixeca. És el Toni que la troba amb molt mal aspecte, sense arreglar ni dutxar. Mari estirada al sofà diu que no li passa res, i es torna a aixecar quan pensa que és l'hora que la Desi mengi. Quan són a la taula, la nena plora i el Toni se n'adona que fa molta estona que no ha canviat de bolquers a la petita. Mari, plorant, es torna al sofà sense que el Toni pugui fer res.

Fede ha anat a una botiga de joguines per comprar-li alguna cosa a l'Alba. Aquí es troba amb la seva mare que surt i que no li diu el que li ha comprat a la seva néta. Veure al Fede comprar és tot un espectacle. Comença a tocar tots els ninots quan la dependenta li explica que aquests són pels més petits. Els articles per nens de 8 anys són a una prestatgeria diferent. I ell, dissimulant la seva ignorància, va cap aquí i es queda mirant-los.

Al Peris, arriba l'Oriol a la taula on són la Núria i la Rut. Ell es disculpa, no pot acompanyar a la Núria al pis del Jordi i li clava un moc a la Rut quan ella l'insinua que potser, no vol conèixer al pare de la Núria. Finalment, Núria se'n va amb la Rut.
Entra el David per veure als seus pares. Cinta es fixa que ell porta la pulsera de la Laura i s'emprenya molt quan David li diu que el Marcel està recollint les coses d'ella.

Marxa disparada com una bala al pis del Marcel i comença a ficar-ho tot en caixes. Arriba ell i s'enganxen en la discussió de costum. Ella li retreu que es vulgui oblidar d'ella llençant les seves coses i ell es defensa dient tot el contrari. Però tot el que diu ell, ella ho critica i ho veu malament, fins que la Cinta li confessa que no l'importa res del que faci.




Montse arriba al pis de la Mari que continua igual. Després de xerrar amb ella i veure l'estat anímic en que es troba, obliga a la Mari a que es doni una dutxa i a que surti amb la nena. Li proposa d'anar a la perruqueria...

A La Fusteria fan una festa de comiat per la Clara. El Jordi es presenta després que la Núria li digués quan va anar amb la Rut a veure el pis. Jordi i Clara parlen i ell ho fa amb un to de superioritat que fa que la Clara el deixi amb la paraula a la boca. Poc després, el Jordi s'apropa on està la Rut i aprofitant que ella marxa, agafa un dels llibres de la noia.
Mentrestant, entren la Lola i la Cecília. Lola li explica la cita amb el Cèsar i la Cecília l'atura i li diu tot el que van fer. La Lola, sorpresa, li demana una explicació, i la perruquera li diu que el Cèsar s'ha passat per la pedra a totes les separades que entren al club. Això és un cop per la Lola.
Però entra el Fede i la Cecília deixa a la Lola i s'apropa al seu fill que li pregunta què li va comprar a l'Alba. Ell es nega a dir-li i clar, la Cecília es pensa que és una nina, el més típic que podria comprar. Però ell s'ho nega.

Tot seguit, es veu al Fede enviant per missatgeria el regal a la seva filla: una tarjeta de felicitació escrita per ell i... una nina.

A la perruqueria la Montse parla del que plora l'Isaac i que el Huari té la son tan profunda que no es desperta. Aleshores, la Mari comenta que el Santi es desperta abans que ho faci la nena i que s'ha comprat uns llibres de nutrició. La Remei la mira bocabadada al sentir-la parlar en present. La Montse recolza a la Mari i aquesta se n'adona del que ha dit... i plorant diu que mai més tornaran a estar junts ella i el Santi.

Marcel beu sol al seu pis mentre escolta una cançó, la cançó d'ell i la Laura. Poc després es presenta en l'emissora i parla amb l'Ester. Marcel li diu que passa de tothom, res del que faci ningú, i menys la Cinta, ho veuran bé. O sigui que vol tornar a la feina...







Channing

Setmana 48
Capítol 236 · Capítol 237 · Capítol 238 · Capítol 239 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing


Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran
i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici