TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 239
del dijous dia 25 d'octubre del 2001

.. Supermercat - El Fede i el Marcel fan la compra. El Fede ha rebut l'encàrrec de fer les fotos a la presentació de l'emissora d'Ona Mediterrània al Perú, que es fa avui. El Marcel, però, no pensa anar-hi (cosa que al Fede li sembla molt assenyada). Es troben la Marta, que està treballant, i que els explica que el David comença avui a treballar a La Fusteria. El Marcel es sorprén, i pregunta com s'ho han pres els seus pares...

Bar Peris - La Cinta i el Peris estan contents de que el David deixi de fer de butaner, però en quant els diu quina és la nova feina, les seves cares canvien. Malgrat les protestes, el noi insisteix en que si treballés al bar tornarien a barallar-se, i les coses serien "com abans". Aquesta frase fa mal, i el Peris s'allunya musitant que foti el que vulgui. L'Alícia i el Max fan una partida de futbolí. Arriba l'Arnau, i a la noia li passen de cop les ganes de jugar. Quan marxa, l'Arnau li diu al Max que s'afanyi a parlar amb la Clara per lo de les classes de mates.

Casa Carme - La Rut és al menjador plegant roba, en samarreta i calces com és costum en ella, quan truquen a la porta. És el Jordi, que ve a veure la Núria i entra per esperar-la. Després d'observar sense dissimul i amb cara de gana com la noia es posa els texans, comencen una conversa i ell li explica que està buscant pis a Sant Andreu, ja que ha decidit que vol estar més amb la seva filla. Quan aquesta arriba, el Jordi proposa d'anar a prendre alguna cosa, tots tres.

Perruqueria - La Remei s'està al costat del telèfon, tota expectant, per si el Miquel truca. Però no hi ha sort. La Cecília s'estranya en veure unes claus damunt el mostrador, i la Montse explica que són les del pis del Santi; els de la immobiliària les recolliran a la tarda. Entra l'Eduard, i demana a la Montse que surti una estona, perquè ha de parlar amb ella. La Montse marxa amb ell, neguitosa. Llavors a la Remei se li acut un pla i de seguida comença a posar-lo en pràctica: averigua el telèfon de la immobiliària i hi truca...

Bar Peris - L'Eduard dóna voltes a la idea que l'Isaac pot ser fill seu, i li pregunta a la Montse quan va néixer el nen. Quan ella li diu que va ser al maig, fa comptes i, recordant que ell va estar amb la Vicenta al novembre, pensa que no pot ser el pare. Segons li diu a la Montse, això li treu un pes de sobre. Ella s'en torna cap a la perruqueria i quan surt del bar, el Jordi, que és a la taula de fora, la crida. Li diu que al menys podria saludar-lo, i ella, amb fredor, es limita a dir-li adéu. "Ja t'he saludat", li diu. La Núria s'asseu amb el seu pare, quan ell rep una trucada: ja li han trobat un pis.

Bufet advocats - El Max va a veure la Clara, que sembla una mica atabalada per la feina. Li diu que l'últim exàmen de mates li ha anat fatal i li planteja de fer classes particulars, amb una noia que també li fa classes a l'Arnau. La Clara no s'ho creu gaire i, veient l'interés, li demana per l'edat de la noia i ho comença a entendre... El Max diu que, si ella hi posa el pis, l'Arnau paga les classes, però la Clara diu que no. No, perquè ho pagaran a mitges; per la resta, d'acord.

La Fusteria - El Matt explica al Huari que l'Eduard li va fer preguntes sobre l'Isaac. Creu que si en saben alguna cosa seria millor que ho diguessin, però ell respon que la Montse va fer un pacte amb la Vicenta i ho han de respectar. El Fede parla del Marcel amb el David. Aquest es queda molt parat quan sap que no pensa anar a la presentació i que vol plegar de la feina. Llavors li diu al Matt que s'en va a dinar i surt ràpidament. El Fede també es disposa a marxar, quan veu arribar l'Olga. Es queda pensatiu, i finalment li planteja un dubte: què li regalaria a una nena de vuit anys. Ella pregunta què li agrada. "Bona pregunta", diu el Fede. No té la resposta.




Casa Marcel - El David ha anat a veure el seu cunyat. Creu que vol deixar la ràdio per culpa de la Cinta, però ell li explica que ho va decidir abans de l'accident. Tot i així el David creu que a la presentació hi hauria d'anar, perquè el mèrit és seu i si ell no hagués anat al Perú... "Tant de bo no hi hagués anat!" diu el Marcel amb tristor. Els dos es queden pansits, mirant-se les coses de la Laura que el Marcel està endreçant. El David agafa una polsera, i recorden que se l'havia comprat a Cuba. El Marcel li diu que se la quedi, i ell l'accepta agrait.

Bar Peris - La Montse li explica al Huari la conversa amb l'Eduard: s'ha pensat que el nen no podia ser fill seu, perquè no sap que va ser prematur. Estan una mica més tranquils ja que, pel que sembla, l'Eduard s'ha quedat alleujat quan s'ha convençut que no era el pare. El Peris rondina mentre li explica a l'Adrià que ara el David treballa a La Fusteria. L'Adrià encara no sabia que la Clara ha deixat la feina, i el Peris l'informa que ara treballa al bufet de l'Andreu. L'home mira amb desconfiança cap a la taula on ara són els advocats... El Guillem li diu al seu soci que potser haurien d'haver agafat algú amb més experiència, però l'Andreu confia en que la Clara ho farà bé, i li recorda que per si de cas, de moment està de prova. Quan marxa, el Guillem es queda per pagar, i quan la Cinta li porta la nota, li diu que fa bé de tornar a treballar, tal com va fer l'Andreu. La Remei truca al Miquel: ha trobat un pis per ell i el cita per aquesta tarda per anar a veure'l.

Institut - El Max i l'Arnau han demanat a l'Alícia que els faci de profe, però ella no ho veu gens clar. L'Arnau li recorda que no està precisament sobrada d'alumnes, i li ofereixen pagar-li el doble, fer poques hores, una setmana de prova... Finalment accepta, però no començaran fins la setmana que ve, divendres. L'Arnau protesta: divendres és festa. Però ho hauran d'acceptar, si no, res.

Carrer - El Fede surt amb presses de la roda de premsa. L'Esther va darrere seu, i s'interessa per l'estat del Marcel. El Fede respon que està "fet una braga", i quan ella diu que pensava trucar-lo, ell li aconsella que no ho faci: no ha vingut a la presentació perquè no la volia veure. Quan ella s'allunya, el Fede la crida. S'acosta amb interés, però tot el que vol el Fede és que li resolgui el seu dubte existencial: quin regal fer-li a una nena. La resposta d'una molesta Esther és la mateixa que li ha donat l'Olga: "El que li agradi".

Ex-casa Santi - La Remei ensenya el pis al Miquel amb un entusiasme digne d'una experta venedora de pisos. S'ho fa venir bé per començar una conversa sobre si les dones l'han tractat molt malament, etc. Li diu que, si es queda el pis, podria agrair-li convidant-la a sopar, i el Miquel sembla encantat de la proposta... el clima es trenca de cop quan s'obre la porta i apareix el Jordi. Amb les seves bones maneres habituals ("Què collons foteu aquí?" És la seva salutació) els informa que acaba de llogar el pis. La Remei s'excusa ràpidament alegant un probable error de l'administrador, i agafa el Miquel per marxar sense haver de donar més explicacions. Abans que s'en vagin, el Jordi li demana les claus amb tota la xuleria de que és capaç.

Casa Marcel - A l'Esther li ha faltat temps per anar a veure el Marcel. Ell l'escolta de mala gana, assegut al sofà i gairebé sense mirar-la. La noia té una proposta per fer-li: com que ella encara no ha comunicat la seva decisió de plegar, ell pot repensar-s'ho i tornar a la ràdio. Ell s'hi nega, no pot tornar, la Laura volia que ho deixés. Tot i així, ella diu que mantindrà la seva proposta durant uns dies. Abans de marxar, li acaricia la cara i li fa un petó a la galta. El Marcel es queda al sofà, mirant cap a un costat amb els ulls plens de llàgrimes.




Sadie

Setmana 48
Capítol 236 · Capítol 237 · Capítol 238 · Capítol 240 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing


Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran
i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici