TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 236
del dilluns dia 22 d'octubre del 2001

.. Farmàcia.- El matrimoni està comentant el tema Núria-David quan entra en Jordi. La Roser córrer a abraçar-lo i en qüestió de mig minut s'assabenta que la Núria viu amb el tal Oriol, que no sap res de la falsa malaltia de sa mare, que la Carme és fora i que el mort que va veure divendres era la Laura.

Bar Peris.- Reunits, el matrimoni, en David, la Marta, en Quim i en Marcel, en Peris proposa d'obrir el bar per no estar-se sense fer res. La Cinta no en vol sentir ni a parlar i aleshores en Marcel també intenta convèncer-la que el millor és obrir, que la Laura...........però la Cinta no el deixa ni acabar. Última hora, la dona diu que facin el que vulguin però que a ella la deixin en pau.

Casa Montse.- En Narcís segueix intractable, queixant-se de lo pesat que és l'Isaac, de la quantitat de joguines i trastos que hi ha pel mig del pis i girant-li l'esquena a en Huari. A més, va punxant amb el tema de comprar-se el pis nou. Quan el nano és fora, la Montse li diu al seu home que el tema pis se l'haurien de plantejar de debò, que allò sembla un campament (no ha dit "de refugiats").

Institut.- L'Eduard i la Rut són al bar i la nena coqueteja descaradament, a més de fer-li la pilota al profe. Resumint, que la Rut s'assabenta que el seu estimat professor no està ni casat ni té fills.

Casa Carme.- La Núria obre la porta a en Jordi però no té intenció de deixar-lo passar. De tota manera, el pare acaba entrant perquè vol parlar amb ella. De primer li dona un regal a compte de l'aniversari que es veu que és d'aquí poc i que ella no obre. Tornen a discutir, la Núria li fa els mateixos retrets de sempre i ell es busca les excuses de sempre. Li acaba explicant que ara viu a París i que les coses li van molt bé i que ja que és aquí, què tal si queden un dia per anar a dinar i així conèixer l'Oriol?. La Núria accepta com aquell qui accepta una cosa inevitable i que quan més aviat estigui feta, millor.

Pis Santi.- La Mari s'atabala amb la roba d'en Santi i en Toni prova de calmar-la. Estan parlant de trucar a Càritas i aleshores arriba en Marcel que vol parlar amb la Mari de lo que aquesta li va dir al cementiri. La Mari es disculpa amb un to de: apa, ja m'he disculpat, no em toquis més el morro, i quan ell insisteix, la Mari l'engega de mala manera. En Marcel marxa, plorós i en Toni recrimina a sa germana aquesta actitud tan injusta. La Mari comença a llençar les coses del bany i li diu al seu germà que ha de marxar d'aquell pis però JA!.

Plaça.- El pobre Adrià li diu a la Pilar que li apunti el que ha comprat. La Pilar l'avisa que el compte li puja gairebé a les 10.000 ptes. Quan és fora, la tocinaire i sa germana (que s'estava esperant) parlen de la mala pinta que té l'Adrià, de la tornada d'en Jordi i de l'aspecte de zombie d'en Ramon.




Casa Carme.- La Núria ha acabat per obrir el regal, és un jersei. Aprofitant que la noia no sembla tan esquerpa com al principi, en Jordi li pregunta si l'Oriol té bona relació amb la Carme perquè no acaba de veure clar que hagi marxat deixant-la sola. En un moment de la intranscendent conversa s'assabenta que la Clara s'ha separat. Aleshores entra la Rut que ja veus que s'ha quedat encantada de la vida de trobar-se un paio tan gran i tan atractiu allà a la sala (lo d'atractiu ho dic per la cara que ha fet la Rut, per res més).

Casa Adrià.- En Narcís li pregunta a l'Adrià si els futbolistes guanyen prou per comprar un pis i li repeteix que ell vol una habitació tota seva. Algú truca al telèfon, són els del banc que li reclamen uns diners. Només sentim com l'Adrià es va impacientant i els hi acaba dient que s'hauran d'esperar tan si els hi agrada com si no.

Casal d'Avis Bascònia.- En Toni segueix amb la seva feina d'animador d'avis i àvies Ara en té uns quants jugant a la petanca i, mentre, un altre li demana un cigarret. És un senyor que no pot fumar però no para de "rallar" al pobre Toni fins que n'hi dona un, i mentrestant li va explicant coses de la guerra. Aleshores arriba la Fina i l'avi s'esfuma.

Pis Laura.- En Marcel, enfadat, li està explicant a en Fede el merder que té amb la Mari. En Fede diu que haurien de dinar però el seu amic no està per res, només per castigar-se de mala manera. En Fede el veu tan fotut que li anuncia que es quedarà uns dies amb ell, que l'obligarà a menjar i que li aguantarà les neures.

La Fusteria.- L'Olga ensenya a la Montse els plànols d'uns pisos i aquesta diu que li aniria molt bé un de quatre habitacions però que en aquest moment, li està costant molt convèncer en Huari. Entren en max i el seu amic a demanar diners a la Clara per jugar al futbolín (han fet campana de l'insti). Entra l'Eduard i com que vol parlar amb la Montse, l'Olga marxa. La perruquera es posa molt nerviosa perquè ja s'ho imagina i efectivament, l'Eduard li pregunta si la Vicenta li va dir mai qui era el pare de la criatura. Ella menteix com una "bellaca" i diu que no li va dir mai.

Bar Peris.- En Jaume i en Jordi són en una taula amb l'estira i arronsa de: queda't a Sant Andreu - no que me'n torno a Paris. Entra en Quim que, de veure'l, ja hagués girat cua però en Jordi (molt educat, ell) s'aixeca per saludar-lo i aprofita per preguntar-li si és de debò que s'ha separat de la Clara a lo que en Quim li respon que: tu què n'has de fotre.

Casa Carme.- Les dues amigues s'estan mirant el jersei i parlant d'en Jordi. La Rut em posa dels nervis dient que en Jordi sembla un paio enrotllat i que, a més, és molt atractiu (o guapo, ja no sé ben bé què ha dit). Això s'acabarà malament.



tplana

Setmana 48
Capítol 237 · Capítol 238 · Capítol 239 · Capítol 240 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing


Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran
i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici