TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 235
del divendres dia 19 d'octubre del 2001

.. Jaume i Roser a la farmàcia parlen de la Laura i de lo malament que els seus pares ho deuen estar passant. La Roser fa referència a la mort del Pau i a quan li està costant a la seva germana superar la pèrdua. Però al Jaume l'amoïna no tornar a veure al Jordi.

Adrià entra al bar per donar el condol a la família Peris. Primer li dóna al mateix Peris i després al David que parlava en una taula amb l'Agustí a qui demana disculpes per tot el que li va fer.

Quan l'Adrià ja ha complert, es reuneix amb el Narcís que, aconsellat per ell, també l'expressa el seu sentiment al Peris: li fa una abraçada. Quan el noi sembla que marxa, dóna mitja volta i es llença de nou als braços del Peris.

Sona el timbre de la porta al pis del Santi. La Mari, estirada al sofà no fa ni cas i aleshores obren la porta. És l'administrador de la finca que va a veure com està el pis després de la mort del inquilí. Mari es posa feta una fúria. L'home que no sabia res, li diu que es pot canviar el nom del propietari al contracte i que encara té un mes de lloguer pagat. Amb tot, la Mari l'engega de males maneres i per consolar-se es posa una cinta de vídeo amb unes imatges del "Vides de Lloguer" on es veu al Santi davant la tomba del Toni fent del seu bessó i acomiadant-se d'ell. La Mari, naturalment, es posa a plorar.

A l'escola universitària (l'antic Institut Bereguer de Palou) la Núria li confirma a la Rut que pot disposar de casa seva tot el temps que vulgui malgrat l'oposició de l'Oriol. Rut afirma que no podria estar mai amb un noi com ell i que en canvi, sí li agrada un dels professors, justament el que es troben de cara: l'Eduard (pare de l'Isaac) al qui la Rut entreté per preguntar-li l'horari de tutories que té.

A La Fusteria, la Clara parla amb l'Oriol i li pregunta com els hi va al pis. Ell respon que molt bé.
Aleshores, entra el Max que ha sortit de l'escola abans per poder anar a l'enterrament de la Laura. Li diu a la Clara que el Quim està sol a la lampisteria i que el podrien anar a veure. Ella accepta.
En una tauleta, la Remei parla de la Laura amb la Lola quan entra el Miquel a qui la Lola crida perquè segui amb totes dues. Ell li explica que es va casar fa uns mesos però que ja està separat i que ara busca pis a Sant Andreu. Ràpidament, la Remei li parla d'un pis que s'acaba de buidar i que ell podria llogar. Realment, això és mentida, però la Remei ho ha fet per intercanviar els telèfons amb el Miquel.




Ramon, al mercat, es nega a anar a l'enterrament i la Pilar li retreu. Ella es desfoga amb la Isabeleta i aquesta no fa res més que dir-li al Ramon un dels seus sermons bíblics. Però això treu més de polleguera al noi i l'esbronca davant de tothom.
Just quan la Pilar marxa, arriben la Montse i els seus dos fills, però ella veu que s'apropa l'Eduard. Intenta evitar-lo però el Narcís s'entreté en la parada amb la Isabeleta. Clar, l'Eduard enxampa a la Montse i a l'Isaac. Quan s'interessa pel petit, el Narcís comença a dir a l'Eduard que el nen és adoptat, que és fill de la Vicenta. Això incomoda molt a la Montse.

Toni acompanya a la seva germana que s'ha de preparar per anar al funeral de la Laura. Li retreu que veiés la cinta de vídeo doncs això la posa pitjor. Mentre s'arregla per sortir, la Mari li fa saber al Toni que està emprenyada amb el Marcel perquè no va voler anar a l'enterrament del Santi.

Montse comenta l'incident del mercat al Huari. Gràcies als plors del petit van poder marxar sense donar cap explicació més. Huari és partidari de no dir-li a l'Eduard que l'Isaac és el seu fill, però la Montse té por que s'acabi assabentant. Quan van a sortir cap a l'església, la Montse li recomana al seu marit que es quedi a casa fent repòs i de passada, carregant-se del petit, però ell es nega i marxa amb la resta de la família.

Tot Sant Andreu està present en l'últim adéu a la Laura Peris. L'Agustí li dóna el condol al Marcel. L'Adrià es mira de lluny a un Quim decaigut. La Núria expressa al David la seva pena per la pèrdua. El Narcís es fixa que un cotxe de luxe s'ha detingut a prop de l'església. Ramon mira de lluny a la Mari. Ella quan se n'adona, li diu al Toni que vol marxar, però abans li dóna el condol a la Cinta, moment ple de tensió emocional.
Apareix l'Ester. El Marcel està sol, la veu i s'apropa a ella. La Cinta els veu com s'abracen, i també el Fede que va a buscar al seu amic per evitar posar-lo en un compromís. Amb l'excusa que hi és la Mari, separa a la parella.
Marcel dóna el condol a la Mari i aquesta li retreu que no anés a l'enterrament del Santi i tot seguit, l'escridassa davant de tothom i plorant, li diu que havia d'estar mort ell i no el Santi.

Tot això algú ho està mirant des del cotxe de luxe... El vidre de la finestra baixa donant a conèixer al seu propietari...

Després, el Mercedes Benz conduït pel Jordi, s'allunya d'aquí.



Channing

Setmana 47
Capítol 231 · Capítol 232 · Capítol 233 · Capítol 234 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing


Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran
i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici