TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 231
del dilluns dia 15 d'octubre del 2001

.. (Apa, agafem els klinex)

Hospital.- Arriben els Peris (pares i fill vestit de butanero) fets un sac de nervis, en Lluís, la Paquita i la Marta. En Marcel els explica que la Laura té un traumatisme craneoencefàlic, en coma, a la UCI i ja no recorda quantes coses més. La Mari plora perquè no la deixen veure en Santi. Tothom acaba plorant.

Restaurant Xinès.- La Fina i en Toni estan prenent una copa, ella li torna a fer la proposta d'anar a viure junts, a en Toni encara li fa una certa angúnia però de tota manera, enganxa la Fina pel clatell i li clava un morreo d'impressió a la poli. Estan "en ello" quan la Fina s'adona que en Toni té un missatge al mòbil. Ell se l'escolta, evidentment és la notícia de l'accident, cosa que li fa baixar ipso facto la temperatura corporal.

Hospital.- Tothom està esperant notícies. Arriben en Toni i la Fina, surt en Marcel de dins i diu que poden passar de dos en dos. Passen els pares de l'accidentada. La Mari, que encara està volada, diu que vol marxar i en Marcel li diu que ja s'ocuparà de tot. La Paqui s'ofereix a portar en Toni i sa germana amb el taxi.

Pis Santi.- La Mari comenta a en Toni i la Fina que no sap ni a qui ha d'avisar i que potser estarà uns dies sense poder encarregar-se de la nena. En Toni diu que ja se n'ocupa ell. Aleshores entra en Fede carregat amb les màquines i s'abraça amb la Mari. Aquells dos marxen i la Mari prova de no pensar fent un intent de parlar de la Fina amb en Fede, però no se'n surt i acaba parlant de la Laura, del pobre Marcel i de que no recorda quina va ser la última conversa que va tenir amb en Santi. Després segueix dient que la culpa ha estat d'ella, que la Laura no volia anar sola al metge, que ha de pensar en el funeral, que no sap ni on viu el seu pare (el d'en Santi), que vol veure les fotos que va fer en Fede i quan ell (amb recança) les hi dona, la Mari es posa a plorar altre cop.

Casa Pilar.- La Pilar està despotricant de la Mari perquè ja és molt tard per recollir una criatura. Truquen a la porta i en Ramon obra, és en Toni que entra directe al menjador i sense deixar-se atabalar per la Pilar, li diu que en Santi s'ha matat i que es quedi amb la Desi fins després del funeral. I tal com ha vingut, se'n va. En Ramon s'asseu al sofà molt i molt reconcentrat, no sent res del que li diu la Pilar fins que ella li crida l'atenció. La dona li diu que demà haurà de ser ell qui obri la parada, que ella s'ha de quedar amb la nena. En Ramon només sap dir:"la Mari està sola".

Hospital.- En Quim i la Marta són a la sala d'espera, surten els Peris de veure la Laura i la Cinta no s'atura gaire a parlar amb el seu germà; té pressa perquè ha d'anar a buscar uns mitjons per la nena que sempre té molt fred als peus.




Plaça.- La Pilar amb el cotxet (i la Desi a dins) i la Cecília l'estan fent petar a la parada de la Lola. En Ramon surt de darrere el taulell i li diu a la Pilar que vol anar a veure la Mari però la dona li diu que tingui paciència, que no l'atabali i que ella s'ho ha passat la mar de bé presumint de neta per tota la plaça.

Pis Santi.- La Montse i la Lola han anat a veure la Mari. En Toni agafa el telèfon (perquè han trucat) i marxa de la saleta per poder parlar. Quan hi torna, els diu que era la Maite Piñón, nom aquest que fa que la Mari torni a plorar. Un moment que la Lola i en Toni es queden sols, ella li diu: "ara sí que se t'ha acabat la tonteria".

Pis Fede.- (Novetat!!!). En Fede està patejat pel sofà mentre sa mare mira de posar una mica d'ordre tot renyant-lo per tenir la casa com una cort de porcs. Ell s'acaba emprenyant, li diu que se li ha mort un bon amic i la fot fora de casa. Quan la Cecília és fora, en Fede llença d'un cop de braç tot el que tenia damunt la taula.

Pis Santi.- La Fina i en Toni estan en aquella mena de cuina americana obrint llaunes de conserva (m'ha semblat veure uns "berberechos" i tot). De cop i volta en Toni es despenja dient que vol anar a viure amb ella (amb la Fina, que és la que té allà al davant). A la ràdio sona la Berta (que no l'aguanto, ho sento molt) amb una musiqueta dolça que serveix als dos enamorats per fer-se un petó i a la Mari (que està assentada al llit) per plorar més encara. La càmara va enfocant poc a poc les fotos de tots tres que són damunt la tauleta de nit.

Hospital.- Els Peris, en Quim i en Marcel esperant. Arriba l'Ester que aprofita l'avinentesa per abraçar-se a en Marcel, sota l'atenta mirada de la Cinta. A l'habitació de la suposada UCI s'hi veu la Laura amb el cap embenat i amb molt mala pinta. Tornem a la sala d'espera i la Cinta segueix mirant en Marcel i l'Ester i, digue-li tonta, endevina qui és ella. Aleshores fa un comentari que en Peris no entén: "encara no l'hi he vist ni una llàgrima".
Aleshores surt la doctora amb més males noticies: l'hematoma està oprimint el cervell de la Laura i s'ha d'operar urgentment; si s'opera s'hi pot quedar i sinó s'opera, morirà en poques hores. Que dius..........moltes alternatives no hi ha, no. Clar que això no és tot perquè suposant que sobrevisqui encara no tenen clar quin és l'abast de la trencadissa a la medul·la però seria pràcticament segur que quedés paraplègica. La doctora avisa que serà una operació llarga i que potser que marxin una estoneta a descansar. En Marcel, per dir alguna cosa, diu que potser sí que sortiran i aleshores la Cinta, que no sap a qui mossegar, es gira contra el seu gendre preguntant-li on era ell quan la Laura va tenir l'accident. Cara al.lucinada d'en Peris i del propi Marcel que no entén massa a què ve aquest exabrupte.




tplana

Setmana 47
Capítol 232 · Capítol 233 · Capítol 234 · Capítol 235 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing


Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran
i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici