Vacances
Tenerife

-
L'inici
-
El primer dia
-
L'illa
-
L'últim dia
Tenerife L'últim dia
Vacances

Tornem el cotxe de lloguer. Bé, de fet el deixem aparcat a l'aparcament, públic i gratuït, que hi ha a vora mar per sota de la Plaza del Charco, a partir d'un petit port/platja de pescadors. Ja l'aniran a recollir els de Volten, SL.

Ens escapem de l'esmorzar/ranxo i anem a fotre'ns un parell de cafès amb llet 'de veritat' i un parell de pastes 'acabades de fer', en una pastisseria/xarcuteria/cafeteria del passeig.

Tenim tot un dia per endavant i no tenim vehicle, així que ens ho prenem amb calma. La primera idea és anar a la platja, a la Playa Jardín, en el mateix Puerto de la Cruz, però m'han sortit un munt de granets, que fan una picor considerable, i, intuint que deu ser del sol, només ens atrevim a acostar-nos a la platjeta ón la Sara es va remullar els peus el primer dia i que sigui ella qui es banyi i prengui el sol; jo l'espero segut a l'ombra en un dels bancs del passeig, tot veient passar el personal, que déu-n'hi-dó...

Passegem per on hi ha ombra, fem fotografies d'alguns racons i de l'entrada i el bonic hall de l'hotel.

Intentem localitzar una botiga que haviem vist la nit anterior per a comprar un record/regalet de les vacances; un poema, impossible de trobar-la, fins que, cansats, decidim 'passar de tot' i anar a l'hotel a dinar ranxo (a dinar no hi haviem tornat des del primer dia). I, llavors, la trobem! :-)) També agafem un llibre que parla dels Guanches i de la brutal colonització de la Corona de Castilla: "Los Guanches que sobrevivieron y su descendencia", molt interessant, s'hi veu claríssim que mai es va obligar a ningú a parlar espanyol.

Havent dinat, migdiada. I com que la Sara volia més sol, torna a la piscina/bidet de l'àtic; jo l'espero tot llegint el llibre i fent-la petar amb en Pedro (industrial andreuenc, que ja és casualitat).

Última connexió a Internet, adquisició de tabac a un preu increible, un 'frankfurt' per fugir del ranxo, un últim tomb pel passeig Martianez, un glop a la terrassa vora mar amb una parella de Sabadell... i a dormir, poc, perquè a 2/4 de 5 del matí ens recollien per tornar a Tenerife Sur, avió, El Prat, el tren i STAP.

Tot plegat molt agradable.


Sara & Xavier
saram@sant-andreu.com

. l'illa
Tenerife
l


l'inici
· el primer dia · l'illa · l'últim dia

inici pàgina

Viatges Sant AndreuFeu-nos arribar relats de viatges i fotografies
(jpg - 100 px inch)
podeu deixar còpies en paper a FotoGestió, Rambla de l'Onze de Setembre, 35


webstap@sant-andreu.com

Tornarper què la WEB STAPels AndreuencsLa Cultura i l'Esport a STAPLes Entitats de STAPLa Història de STAPles Comunicacions a STAPLa Salut a STAPMenjar i Beure a STAPSTAP Superfície ComercialWEB STAP - Pàgina Iniciubicació de STAP