Aquests son Capítols d'Estiu, fets per anar aguantant fins a l'inici de la propera temporada
No s'emeten mai per la tele (de moment)

CAPÍTOL d'ESTIU 01
del dia 16 de Juliol del 2001

..Clara i la Carme tornen al pis i es tornen a abraçar. Assegudes al sofà, la Clara li diu que el Quim la va delatar i que l'ha fet fora de casa. La Carme no s'ho acaba de creure.
- A més, li diu la Clara, el Max se'n vol anar amb ell. Està molt malament.

A La Fusteria tornen agafats de la mà, el Matt i l'Olga davant la mirada perplexa del Francisco i els ulls plorosos de la Paquita. El Francisco davant del dubte, torna a preguntar-li a l'arquitecte si és cert això del nou cinema, i li confirma. El faran al solar del Xicago. A més, l'Olga li diu a la Paquita que què li semblaria a ella posar-li al nou cinema el nom "Carles Torres, nou Xicago", i la Paquita li respon que molt bé. Totes dues s'abraçan.

El Víctor Segura visita al Martí. Aquest li diu que com va poder deixar declarar al Toni. El crida i l'advocat només li respon una frase: "- Aquí et quedes, fill de puta", i marxa, deixant sol al Martí.

L'Adrià rep la visita de les seves filles. Ell es troba molt ensopit per la marxa de la Núria, però es queda sorprès quan les veu a totes dues juntes. Li expliquen tot el que ha passat, i l'Adrià no dóna crèdit al que sent: el Quim és el delator. Però per altra banda està content que hagin fet les paus les dues germanes, i li comuniquen la decisió que han pres: totes dues marxaran uns dies a un balneari.

Mentre, a casa de la Montse, el Huari es troba a soles amb l'Isaac quan nota una forta pudor... El nen ha fet de les seves i decideix canviar-li els bolquers. L'escena és tan simpàtica com tendre. Poc després arriben la Teresa, el Narcís i la Montse que l'enxampen en plena feina. Totes dues riuen al veure quin escampat de bolquers té el Huari per la taula. Al final és la Teresa qui es fa càrrec. Huari li dóna al Narcís una carta procedent dels Estats Units. Ell l'agafa entusiasmat i mira el remitent, és de l'Esperança i corrent, es fica a la seva habitació.

Carme i Clara ho tenen tot a punt per marxar. Són al pis de la Carme, quan sona el timbre. Obre la porta la Clara. És en Sergi que està molt agitat. Demana per la Núria però li diu que aquest migdia ha marxat de vacances amb l'Oriol.
El noi porta una cinta de video: diu que ha estat a casa de l'oriol i que en té moltes més: "- La Núria està en perill", diu el Sergi. Porta dies trucant-la, intentant trobar-la però li ha estat impossible, i és quan la Carme recorda que el mòbil de la Núria està trencat.

Núria contempla el paissatge, està molt feliç, i li agafa la mà a l'Oriol que la té damunt el canvi de marxes. Li fa unes carícies i se la mira...
Llavors li venen a la ment uns records... Recorda la cinta de video, surtia una mà en un cotxe... Recorda al Sergi tot plé de pulseres... Es fixa en la mà de l'Oriol: no en porta cap, com apareixia la mà de la cinta de vídeo.
La cara de la Núria canvia i l'Oriol se la mira molt content....Channing

Setmana d'estiu 1
Capítol 02 - Capítol 03 - Capítol 04 - Capítol 05 -

Tornar a Pàgina Capítols d'Estiu

inici pàgina


L'equip de la WEB STAP
amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli)
coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici

Tornar