TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 757
del divendres dia 23/04/2004

.. Carme visita a la Montse i a la Teresa abans que se'n torni cap a Figueres. La Teresa que estava canviant a l'Alfons, explica que l'ha sortit una llaga i la metgessa s'ofereix a curar-lo. La Carme a més li diu a la Teresa que està molt bé que estiguin tant per ell, perquè com amb la família no es pot estar enlloc. Però la Teresa li diu que de què serveix si està patint.

A Cal Peris, el Dani i la Clara prenen una copa amb el Pep. Xerrant, Clara comenta que quan ja es trobi bé haurà de tornar a la feina i que per això al Manel l'haurà de fer fora, però el Dani sense cap tipus de mirament li recorda que encara està malalta i que pot trigar mesos a recuperar-se i a incorporar-se a la feina. Ella una mica molesta, s'aixeca posant una excusa.
Pep aprofita per cridar-li l'atenció al seu fill per la manera en què l'ha tractada. L'home a més, es permet aconsellar al seu fill que tal i com estan les coses entre ell i la Clara, el millor seria que la Dolors marxés perquè fa més nosa que servei.
Dani no està d'acord i li explica que no tan sols s'entén molt bé amb la Clara sinó que a més, ara surt amb un home... Pep de seguida es pensa que s'ha fet parella i que no perd el temps tal i com es trobava... Dani l'aclareix que només és un amic però el Pep es queda amb la mosca darrere l'orella.

Al mercat, mentre la Cecília compra amb la seva néta, aquesta badalla. La perruquera l'explica a la Lola que va arribar de matinada a casa..., i comenten el sopar que van fer i a tots els homes que van veure.

Quan se'n van, apareix l'Ivan a la parada. Mentre la Lola li revisa la comanda, ell aprofita per parlar amb la Isabeleta a soles. Li pregunta què va passar entre ells i els de la immobiliària perquè es venguessin els pisos tan ràpidament. Tot i que ella no està molt decidida a parlar, al final l'explica que li van posar uns detectius perquè els seguissin i que a ella li van fer unes fotos molt comprometedores i que la van fer xantatge. Isabeleta adverteix a l'Ivan que vagi amb compte perquè aquella gent son molt perillosos.

Un cop que la Carme ha curat a l'Alfons, parla amb la Teresa. Aquesta l'explica que va anar al doctor Rius i li va reiterar que no pot fer res per acomplir la voluntat de l'Alfons. Carme li dóna la raó i que per tant s'haurà d'aguantar amb el que l'ha tocat viure.
Però Teresa no està gens conforme i vol saber l'opinió de la Carme com a persona, no com a metgessa, i ella acaba confirmant que és molt lamentable que visqui així i que s'hauria de respectar la voluntat d'ell.

Dani camina amb la Dolors i l'explica el que l'ha dit al Pep al bar. Dolors s'emprenya una mica amb el seu fill.
Arriben fins on està l'Eliseu. Ella el presenta al Dani que el tracta molt fredament. I es queda sense paraules quan veu a la seva mare pujar al sidecar i marxar molt contenta amb aquell home.

Ivan decideix parlar amb els de la immobiliària i els recorda que tot i que els llogaters marxessin, ell no vendria els pisos, i els amenaça amb denunciar-los si el fan seguir amb detectius.
Quan ell marxa, la Campos fa una trucada per enfonsar més al seu enemic.

Robert es presenta a Cal Peris per parlar amb ell i amb el David. Els hi diu que ja no es farà la celebració de la comunió del Xavi a Cal Peris, no és un bar que estigui a l'alçada del seu fill. Ha contractat una masia per fer allí el convit. I li recorda al David que ell ja no pinta res en tot això, que ara que es separa de la Laura ja no pot decidir res perquè no forma part de la família.

 

Robert marxa, David calla i els Peris li recriminen. David pensa que tot es cosa de la Laura i si ha callat és perquè no té ganes d'emmerdar-ho tot.

Cecília desperta al Paco sobtadament. L'explica que l'Alba s'ha quedat adormida a classe i que l'escola ha trucat a la Tona. I aquesta a ella... i que l'ha fotut una bona bronca, amenaçant-la amb no deixar-los mai més a la nena. Li demana al Paco que s'aixequi i que truqui a la Tona per disculpar-se.
Però ell passa de tot. Això sí, decideix regalar-li a la Cecília un cactus per Sant Jordi..., però ella el regal li ficaria dins dels pantalons...

Narcís ha anat a casa de la seva mare. L'ha comprat a ella i a la seva avia unes roses i a l'Alfons un llibre que li llegeix. Surt de l'habitació quan es pensa que s'ha quedat dormit.
Teresa li pregunta com ha anat i Narcís es mostra trist. No l'agrada veure'l així. Poc a poc, Narcís parla de tot el que l'agradaria fer amb ell, i de les coses que l'haguessin agradat fer a l'Alfons, moltes d'elles en companyia de la Teresa. Tantes, que el noi l'acaba dient a la seva avia que preferiria estar mort a estar així, com està ell...

Conchi pren una copa amb el Pep i recorda el Sant Jordi del passat any, quan ells dos ho van celebrar mentre la Dolors estava a casa. Però l'actitud del Pep és agra i li fa un lleig a la Conchi dient-li que enguany no té ganes de fer res i li recrimina que malparli de la Dolors.
No té ganes de seguir parlant amb ella, s'aixeca i la deixa sola.

Dolors i Eliseu passegen per un port o un espigó. Ell l'ha regalada una rosa i ella li diu que no està bé perquè no son parella...
A ell li sap greu que el Dani no s'hagi trobat a gust quan s'han vist però Dolors li treu ferro a l'assumpte. Per demostrar-li que amb ell es troba molt bé, li demana el petó que fa uns dies va refusar. Ara li vol donar perquè al cap i a la fi, si l'ha regalat la rosa és perquè deuen ser parella... I l'Eliseu li fa.

Un dels llogaters es presenta a la botiga de la Marta molt alterat. El seu germà, l'altre llogater, ha caigut per les escales: els esglaons havien estat trencats. Li recrimina a l'Ivan que si vol fer-los fora no ho aconseguirà i que si cal, el denunciarà.
Ivan s'intenta explicar, fer-li entendre que han estat els de la immobiliària..., però l'home no atén a cap raó.
Quan se'n va, Marta l'aconsella que es vengui els pisos, però Ivan prefereix trobar una solució al problema.

Peris i Cinta es presenten a casa de la Laura on el Robert està a punt d'endur-se al Xavi de cap de setmana.
Ells li diuen a la Laura que si no volia que el noi celebrés la comunió al bar, els ho podria haver dit ella mateixa.
Laura no en té ni idea de què estan parlant i llavors el Robert diu que encara no els havia explicat el que havia pensat fer. Quan diu això de la masia, Laura es queda de pedra, i Xavi li replica al seu pare que ell vol fer la celebració al Peris...
Robert l'intenta convèncer que la masia és millor però només aconsegueix que el seu fill el deixi penjat.
Laura opina que es farà el que vulgui el Xavi i aquest pensa fer-ho al bar, amb els seus pares, el David i els Peris que malgrat tot, sempre seran els seus avis.

Teresa fa companyia a l'Alfons al llit. L'explica tot el que el Narcís l'ha dit, i recorda com es van conèixer i tot el que van passar fins arribar a viure junts. Ella el respecta per damunt de tot, i l'estima amb bogeria...
És per això que acomplirà la seva voluntat quan ell vulgui..., i l'ajudarà a morir.





Channing

Setmana 152
Capítol 753 · Capítol 754 · Capítol 755 · Capítol 756 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana, Baulena, Gòmix

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici