TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 755
del dimecres dia 21/04/2004

.. La Núria es disculpa davant la Carme per la violenta situació creada amb el Víctor.
La Carme es preocupa per la noia, i li pregunta si s'està enamorada. En un gest d'auto-convenciment, la Núria diu que no; és conscient que s'equivoca fent això, la teoria la té ben apresa... però reconeix davant la Carme que potser aquesta situació que viu és una mena d'herència genètica... la Núria acaba demanant que no li digui res a la Clara, i es compromet, potser no massa fermament, a parlar amb el Víctor i deixar-ho estar.

El noi que li fa rehabilitació a l'Alfons surt una mica frustrat de la sessió d'avui, sembla que l'avi no vol col·laborar massa, com si estigués depressiu, i suggereix que potser seria bo que el veiés un psicòleg. Donant el marge necessari per descartar que no hagi estat només avui, el noi marxa.
Però la Teresa no es vol quedar de braços plegats, ja s'ensuma el que realment li passa a l'Alfons, i se'n va a veure el metge i la gent de l'associació.

El viatge a Lisboa que tenien planificat el Víctor i l'Assun patirà alguna petita variació; l'Assun no hi pot anar, així que la parelleta no podrà celebrar l'aniversari del Vìctor.

El Peris i la Ceci contemplen embaladits com el Ciscu llegeix un llibre: "Cómo satisfacer a un hombre sin estar desnuda". El Ciscu els amplia la informació: es tracta de la història d'un matrimoni, en què la dona és infidel al seu amic, en conxorxa amb una amiga. De fet, és l'argument per a una pel·lícula que farà el Ciscu amb la Teresa Gimpera com a partenaire. La pel·lícula la dirigirà aquell amic del Paco, l'Uristrell.
El Peris es mor d'enveja, però alhora, d'incredulitat.
Per tancar el tema, marxa a veure el Paco; vol parlar amb ell.

La Laura geu al sofà quan arriba el David a buscar roba. La noia està ben aixafada. El David vol arreglar les coses, però la situació, ara per ara, no aboca gens al diàleg. La noia es tanca en banda, fins i tot diu a en David que la propera vegada que hagi d'anar a buscar alguna cosa avisi... i així ella no hi serà.

La Teresa torna de parlar amb el doctor Rius i amb els de l'associació, però no hi ha res de nou. Ningú la recolzarà per fer res il·legal; de fet, l'Alfons sempre havia dit que ell no volia viure d'aquesta manera, però li ha tocat.

El Víctor arriba a La Fusteria. Quan sembla que la Núria està ben decidida a dir a en Víctor que ja n'hi ha prou, el noi li posa el caramel a la boca: compartir amb ella el viatge a Lisboa. La Núria, com sempre, es fa la dura, però el Víctor li deixa els papers de l'hotel per què s'ho acabi de mirar.

El Peris s'afanya a demanar-li al Paco que esbrini si el Ciscu realment farà la pel·lícula aquesta que dirigirà el seu amic, així que el Paco el truca.
S'admeten apostes? Perquè el Peris l'acaba de perdre!

Després d'aquestes negociacions, el Paco i l'Alba van per feina; s'han d'entrenar, demà hi ha partida, i s'han de posar d'acord...

El Peris, que torna al bar una mica tocat per la notícia del seu amic-contrincant-galant-actor, troba un noi enganxant un cartell a la porta del bar; el noi és l'excusa perfecte per desfogar-se una mica, però la Cinta li ha donat permís.
El David arriba ben carregat de maletes, prova evident que no és només roba per canviar-se i prou; la cosa sembla seriosa.

La Teresa intenta animar l'Alfons donant-li conversa, però l'home no està per festes; no té ganes de res; amb les seves contestes mitjançant l'obrir i tancar d'ulls, diu que no a infinitat de propostes de la seva dona, fins que, al final, la Teresa esbrina que el que li ve de gust a l'Alfons és escriure.

La Núria és a casa quan arriben la Carme i l'àvia de fer les compres. La Núria ja comença a interessar-se pel turisme a Portugal, posant l'excusa que és per un tema de l'escola. La Carme, convençuda que l'affaire Victor ja és aigua passada, anima la noia a marxar de viatge. La Núria dubte, possiblement només de portes enfora. Sembla que té clar el que farà...

La Cinta no se'n pot estar i va a parlar amb la Laura; encara no sap què ha passat, la Laura no li vol dir, però finalment li explica l'assumpte del David i la Marta. La Cinta intenta treure-li ferro, li vol fer veure que realment el David l'estima, però la Laura no pot perdonar.

El Víctor carrega maletes al taxi, a punt per marxar cap a Portugal; al darrer moment arriba la Núria, i tots dos es fonen en un llarg i efusiu petó.
El Víctor li diu: "faré que te'n recordis d'aquest viatge per sempre".

El Paco i l'Alba assagen la seva particular estratègia. La nena farà servir la tàctica dels cacauets... mirarà les cartes dels companys...

El Ciscu negocia el seu contracte, però quan veu el guió, només té marcades dues frases. Ell es pensava que faria de marit de la Gimpera, però només serà l'advocat. Quin paperàs!
Se n'adona que l'han utilitzat, i a més, només cobrarà 1000 €uros per la seva estelar interpretació; finalment, però, potser per no fer-se enrera i no quedar malament davant els seus amics, signa el contracte.

La Teresa llegeix el que l'Alfons ha escrit; tots dos són estirats al llit, i la Teresa comença a llegir. L'Alfons s'estima més morir, ell no vol viure així, no vol una vida que ja no és vida. La Teresa acaba plorant; ella no ho pot fer, això, i ningú l'ajudarà. Intenta fer entendre el seu company que si realment l'estima, no pot demanar-li que faci això.




Baulena

Setmana 152
Capítol 753 · Capítol 754 · Capítol 756 · Capítol 757 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana, Baulena, Gòmix

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici