TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 753
del dilluns dia 19/04/2004

.. Pis Montse.- Teresa és al telèfon parlant amb en Santiago, queden que demà vindran a veure l'Alfons.
Arriba la Montse que diu a sa mare lo de l'Ivan i la Marta. La dona està mig deprimida.

Bar Peris.- David diu als seus pares que es quedarà a dormir i ells li pregunten què ha passat i si només serà per una nit però el noi no en vol parlar.

Pis Laura.- La Ceci torna en Xavi que ha anat al cinema amb ella i l'Alba, i la Laura (quan ja han marxat les altres dues) li diu al nano que ha discutit amb en David i que ha marxat i que no, no creu que torni.
Quan en Xavi pregunta, la Laura li diu que són "coses que passen" i com que el nano vol parlar amb en David, sa mare li diu que ja hi parlarà demà quan passin per davant de Cal Peris.

La Fusteria.- La K, en Manu, en Gus i la Mar són allà parlant del tema Paula. Surt el suposat avi a la conversa però en Manu reconeix que no sap si és viu o mort i que, de fet, son pare sempre li ha dit que era mort.

En una altra banda, l'Ivan ja li està explicant a la Marta els seus plans de futur per a tots dos.

Pis Montse.- La Teresa li explica a sa filla que l'Alfons vol morir i la Montse li diu que tot això ho hauria de parlar amb en Santiago.

Bar Peris.- La Remei ha portat tot de robeta per la Cinta i veu que en David surt del pis. Li falten ulls per expressar la curiositat que té i quan pregunta a la Cinta, la dona desvia la conversa.

Entra en Xavi, mentre la Laura es queda fora, i parla amb en David.
El nano vol saber què ha passat però en David li diu el mateix que li ha dit sa mare: "coses nostres" i en Xavi s'emprenya.

Pis Ripoll.- Aprofitant que en Manel és a la feina, en Manu i la K han entrat al pis per mirar de trobar papers que certifiquin l'existència de l'avi.
Però en Manel no era a la feina perquè, de cop, obre la porta i se'ls troba. En Manu pregunta per l'avi en qüestió i en Manel li diu que se n'oblidi, com si fos mort. Adonant-se que no en trauran res, marxen.



Pis Montse.- En Santiago i en Borja han arribat i mentre el nano li ensenya a l'Alfons els cucs de seda, la Teresa li diu al fill que ha de parlar amb ell.
Demana a l'Ivan que es quedi amb el petit i el noi, primer truca a la Marta per dir-li que se li ha girat feina.

Pensió.- La Marta li diu a L'Ivan que no pateixi, que ja es trobaran després.
La Remei ja fa una estona que està xerrant (amb la Paquita) del que ha vist a Cal Peris. Quan la Marta penja, vol saber de què va i la Remei li deixa anar que en David i la Laura s'han separat.
Truquen a la porta i la Marta, dient que ella ha de marxar, va a obrir.

Entra en Manu i li pregunta a la Paquita si en sap res de l'avi però la dona no en sap pas més que ell. El noi li demana si podria fer-se càrrec de la Paula però la Paqui diu que no és bona idea, ni per ella ni per la nena, que hauria de viure a Sant Andreu amb el seu pare a prop.
En Manu ho enten però està desesperat. La Paquita li diu que una manera de saber com es diu el pare d'en Manel és anar a buscar un certificat de naixement del mateix Manel; allà dirà quin és el nom de l'avi.

Bar Peris.- La Marta hi ha arribat, s'asseu amb en David i li expressa l'estupor que sent pel fet que li hagi dit a la Laura el què va passar. Li diu que ella anirà a viure amb L'Ivan, que és el que més li convé i que no vol que li espatlli.
En David es queda una mica parat i, amb els ulls humits, li diu que no pateixi, que no serà pas ell qui li digui res a l'Ivan.

Pis Laura.- La Laura és al sofà amb cara de tristesa infinita quan arriba el seu fill, que ve emprenyat i amb ganes de bronca. Li diu a sa mare que faci les paus amb en David i quan ella li diu que no pot ser, el nano esclata: amb el papa vas fer igual, tot és culpa teva, sempre la cagues, ningú vol estar amb tu...............i coses agradables per l'estil.

Carrer.- La Teresa li ha donat el testament vital de l'Alfons al Santiago i ell ja se l'ha llegit. Com era de preveure no hi està d'acord. I, a sobre, l'estripa. La Teresa es queda de cuadros i li pregunta, incrèdula, si no pensa respectar l'última voluntat del seu pare i ell li diu que l'home no està en condicions de decidir res.



tplana

Setmana 152
Capítol 754 · Capítol 755 · Capítol 756 · Capítol 757 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana, Baulena, Gòmix

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici