TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 727
del dijous dia 04/03/2004

.. El metge està a cal David i la Laura visitant al Xavi que té cagarrines. Li recepte unes pastilles i aigua d'arròs.
La parella mira d'ajustar compromisos per a poder quedar-se amb el nano, però ho tenen malament, fins i tot la Cinta que té examens. El Xavi, però els convenç de que pot quedar-se sol malgrat les reticències de sa mare. El David estarà amb ell i així només es quedarà sol l'estona dels dinars.

La Marta i la Júlia fan plans per a vendre dissenys de la Marta. Estan fetes polsaguera i quan la Júlia marxa queden en que després li passarà unes amfetes.
Arriba la Paquita que li fa preguntes sobre si ha anat a dormir a la pensió. La Marta menteix fins al punt de dir-li que s'ha eixecat molt d'hora i que abans de marxar s'ha fet el llit.
La Paquita també vol saber que hi feia la Júlia tan aviat i torna a expresar-li la seva preocupació pel fet de que es vegin tan sovint.
La Marta s'insolenta, regira la bossa i la botiga desafiant sa mare a que trobi pastilles i la Paquita li acaba fotent una òstia ben donada, de la que s'acaba, però, penedint deseguida. La Marta la fa fora.

A la cuina de Can Solsona en David és a punt de marxar quan entra el Miquel Solsona preocupat bàsicament pel 'foie' de la seva dona, que malgrat l'equívoc són unes llaunes que havia deixat "- ...allà dins" i que ara no hi són. Abans que els altres marxin, els obliga a buidar les bosses, però res.
I, ves per on, el 'foie' està a la bossa del David, que es queda de pasta de moniato, però que no en diu res.

Més tard a Cal Peris ho comenta amb son pare i li assegura que ja sap qui és qui li vol fotre: la Clàudia. El Peris pare li diu que vagi amb compte, però el David n'està segur.
Agafa un caldo que la Cinta, no expliquen com estan d'examens, l'hi ha fet i es posa les pastilles per la gastroenteritis del Xavi a la butxaca.

A una taula la Paquita i el Manel parlen de la Marta i les seves sospites de que la noia torna a prendre pastilles. La dona no sap què fer.
Al Manel li fan una trucada de l'escola de la Paula. La nena s'ha barallat amb una altra.

A la botiga la Júlia li dona un potet amb les amfetamines que li havia promès. Sense esperar, la Marta se'n pren una i marxa a dinar metre que la Júlia ho fa cap a la facultat.

A la porta de Cal Peris ensopeqen la Marta i el David. Xerren sobre el Xavi malalt i el David li detecta una cara rara a la noia, que ho atribueix a haver dormit poc i a no haver dinat encara. De sobte li canvia la cara, ha vist que s'acosta la Paquita i quan el David es mig gira per agafar la bossa del caldo, li cola a la butxaca el potet d'amfetamines.

La Paquita vol parlar amb sa filla, però a aquesta el que la preocupa ara és cap a on va el David i bo i que ho sap es deixa acompanyar al bar per la Paqui.

El David arriba a casa i xerra amb el nano, que està aburrit de no fer res. Li fa prendre el caldo de la Cinta, li diu que dormi una estona i li posa el despertador per a que es prengui les pastilles. Marxa i deixa al Xavi endormiscat. Sona el telèfon, és la Marta que pregunta pel David, el nano la informa que ha anat a la feina.

El Manel està emprenyadíssim, cosa rara, amb la Paula, que somica. L'escridassa, la nena contesta acollonida i l'home es va encabritant fins que acaba fotent garrotades a tot el que troba pel mig de la fusteria per a no desfogar-se amb la nena.

Quan arriba a la cuina el David es troba sola a la Clàudia. El xicot comença amb ironies, però l'acaba acusant de ser ella qui ha estat boicotejant d'ença que ell és el cap de cuina. "- No ho pots demostrar" li diu ella fredament i el David ha d'admetre-ho, però, després d'aguantar les penques de la cuinera, la fa fora i afirma que parlarà amb el Miquel perquè la despedeixi.
Llavors arriba esperitada la Marta. Vol saber on són les pastilles i quan agafa de la butxaca les que hi té el David, veu que no són les seves i confessa que les hi ha posat a la butxaca i que eren amfetes.
Surten disparats a cal David, per comptes de telefonar que potser seria el més assenyat, per evitar que el Xavi se les prengui com si fossin les que li ha receptat el metge.
La Clàudia es queda barrinant maleses.

Sona el despertador, el Xavi s'alça i agafa el pot de les pastilles. Llavors sona el telèfon, és la Marta per a recordar-li que es prengui el medicament. Quan penja torna a buscar les pastilles.

El Nelson arriba a la cuina i es troba a la Clàudia fent un molt ben interpretat numeret de dona ofesa, avergonyida i desesperada. Entre plors li diu que "- El David... el David... no et creuràs el què m'ha fet".

El Manel està a la pensió fumant neguitós. Quan arriba la Paquita es llença a petonejar-la, li explica que la Paula ha mossegat a una nena, li confessa que se l'estima i vol que ella també li ho digui. Quan l'hostalera ho fa, li somiqueja agraïments i li proposa que vagi a viure amb ell "- Pensa't-ho, però diga'm que sí, eh?".

El Xavi està estirat al terra amb mala cara i pantejant quan arriben la Marta i el David.
La Marta truca a una ambulància.





Gòmix


Setmana 146
Capítol 723 · Capítol 724 · Capítol 725 · Capítol 726 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana, Baulena, Gòmix

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici