TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 723
del dilluns dia 01/03/2004

.. Pis Ripoll.- Arriben pare i filla. En Manel mira de fer-se entendre per la nena; li explica que encara hi pensa en la mare i que, per això, de vegades està de mal humor, perquè tot se n'ha anat en orris.
La nena li pregunta: I per això tens ganes de pegar-me?. En Manel, amb calma, li diu que si segueix dient això per Sant Andreu, els separaran. I la nena (com si mai a la vida hagués vist un telenotícies) li fa la pregunta tonta de la setmana: Per què?.
Total que el pare li explica el perquè i quan la criatura pregunta si la castigarà, en Manel diu que no però que no vagi dient aquestes coses "por ahi".

Pis Montse.- La maquinària s'ha posat en marxa. En Narcís segueix pensant que la Paula ha dit la veritat. La Montse no se'l creu però la Teresa comença a dubtar tot dient que amb en Jordi tampoc se'l van creure. La Montse no veu què poden fer i, en tot cas, diu d'esperar a veure què passa. Però la Teresa pregunta: I si aleshores ja li ha fet mal de veritat?.

Bar Peris.- En Rafa està tot content i va parlant de rajoles i parquet amb la Isabeleta que encara fa morros.

La Laura es cita amb el psicòleg que ha d'anar a casa seva a visitar-los i quan penja el telèfon, diu als Peris que no li sembla just això d'anar a judici.
En Xavi, que sent la paraula, pregunta si haurà d'anar a judici i al psicòleg. La Laura, amb suavitat, li diu que sí i que ho sent molt però que la culpa no és seva.

La Fusteria.- A en Paco se'l veu una mica atabalat amb els clients que li demanen tot de coses alhora.

En Marcel parla amb la Núria de la festa de l'Assun però la noia no hi vol anar.
En Marcel que es pensa que encara està de morros per lo de la Mari, es disculpa un cop més i mira de fer-li entendre que allò no va ser res i que l'únic que vol és que la seva vida es basi en la veritat.
Això la Núria ja no ho aguanta i s'aixeca d'un bot per anar-se'n cap a casa, que es veu que li han d'arreglar l'antena de la tele.

Fusteria Dani.- En Manel li explica a la Paquita l'escapada de la Paula amb en Narcís i la Neus i que, tal i com pot veure la Paquita mateix, en Narcís segueix sense dirigir-li la paraula. En Manel també se sent dolgut amb la Montse perquè va ser incapaç de fer-li costat, tenint en compte que la Paula havia marxat per culpa d'en Narcís.
Quan la Paquita és fora, en Manel es dirigeix a en Narcís i li diu que li parlarà encara que ell no li faci cas. O sigui que li diu que la Paula no va dir la veritat, que la seva mare fa poc que és morta i que s'inventa coses.
Però en Narcís no se'l creu gens ni mica i acaba amb un: Ets dolent.

Pis Laura.- En Xavi i el seu amic són a la taula fent deures. L'amic en qüestió també té els pares separats i actualment el seu pare de debò és a Guinea (la mare està casada amb un altre que també és el seu pare). En Xavi al·lucina amb el bon rotllo que sembla haver-hi en aquesta família i acaba de flipar del tot quan l'amic li comenta que quan faci la comunió, li faran un regal im-prezionante (tots tres). Sembla que en Xavi es comença a interessar pel tema religiós.

Bar Peris.- En Manel li dona a sa filla un marc de fusta (que ha fet ell mateix) on hi ha posat una foto de la mare. La Paula està mega-encantada i sembla que, de cop i volta, és més feliç que un anís.

Quan en Manel, que també té les seves necessitats, se'n va al WC, arriba la Montse que aprofita per apropar-se a la nena. Té el temps just per dir-li: Jo et vull ajudar però has de dir la veritat. En Manel surt i posa cara com d'assassí en sèrie així que veu la dona.
La Montse vol fer mutis però en Manel l'agafa del braç (a la part exterior del bar) i li pregunta què dimonis està fent. Tot seguit li diu que es cuidi del seu fill i que els deixi tranquils que ja tenen prou feina.
Quan en Manel torna amb la Paula li pregunta si li ha dit res a la Montse i la nena respon que no. Alleujat, en Manel diu: Ben fet!.

Pis Núria.- Enmig d'una peça de piano, algú truca a la porta. Serà el de l'antena???......
Norrrrr, és en Víctor que es veu que ha quedat amb en Marcel per parlar de la festa de l'Assun. A la Núria li agafa un atac de sinceritat o un atac d'alguna cosa perquè li explica al noi com va conèixer en Marcel, què el va enamorar del noi, etc.
En Víctor, que també sembla haver agafat un atac similar al de la Núria, li diu que no ho faci malbé per una tonteria com la que van fer ells dos, que ell té molt clar que no hi ha una altra dona com l'Assun i que no la deixarà pas.
La Núria no entén com pot viure amb una mentida com aquesta perquè a ella li està amargant l'existència. Però en Víctor té tota una altra visió de com va la vida i li diu que el que va passar no és res comparat amb el que sent per en Marcel i que no faci el burro (bàsicament i resumint).

Pensió.- La Isabeleta ha decidit deixar de fer morros i demana perdó a en Rafa i entre cites bíbliques se'n van somrient cap a l'habitació.

A la porta hi ha la Montse comentant a la Paquita les seves sospites però l'hostalera no li fa cas i, fins i tot, s'hi mig emprenya.

Pis Laura.- La Laura està parant taula per sopar quan en Xavi li pregunta si està batejat. Quan sa mare li diu que sí, que s'hi van veure forçats per la iaia, el nano somriu i li deixa anar que vol fer la comunió. La cara de la Laura és tot un poema d'incomprensió.
En Xavi li parla de Déu i quan s'acosta perillosament al que diria un catequista, la Laura pregunta d'on ho ha tret tot allò. Davant les explicacions del seu fill, la dona ho té clar: ho fa pels regals i li diu que no creu que son pare ho vulgui.

Pis Montse.- La Montse, que ha decidit creure´s en Narcís, li aixeca el càstig per haver desaparegut d'aquella manera i, a més, li diu que ha vist la Paula al bar i que sí, que se'l creu.
En Narcís s'aixeca de la cadira com una bala per anar a buscar la nena però la Montse li diu que no poden fer res; que hauran de vigilar i callar.

Pis Manel.- Arriba la Paquita (en Manel l'havia convidat a sopar) mentre pare i filla estan acabant els deures de l'escola. La nena segueix de molt bon humor i fins i tot parla amb la Paqui, que respira tranquil·la.
El pare envia la Paula a buscar olives i la Paqui aprofita per dir-li a en Manel que la Montse l'ha anat a veure. En Manel admet que li va donar una bufa a la nena però només una, si us plau!.
La Paquita el tranquil·litza dient-li que no es creu pas la Montse.
A tot això, arriba la Paula amb les olives i la Paquita contempla, feliç, com en Manel i la nena acaben els deures.




tplana

Setmana 146
· Capítol 724 · Capítol 725 · Capítol 726 · Capítol 727

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana, Baulena, Gòmix

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici