TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 724
del dimarts dia 02/03/2004

.. A Cal Peris, el tema de la comunió del Xavi genera una polèmica amable: el noi insisteix que no ho fa només pels regals i el Peris i la Cinta recorden la comunió dels seus fills, de manera que la Laura, que ja ho té prou complicat amb el tema psicòleg i jutge, accedeix i decideixen que la festa es farà al mateix bar.

I mentre dura la conversa, entra la Marta que ha demanat un cafè amb llet per esmorzar. El David que ho veu decideix dur-li un croisant com si hagués estat el Peris qui l’hi hagués regalat. La Marta protesta una mica però comença a menjar-se’l fins que arriba la Paquita retraient-li que no ha esmorzat a la pensió; la Marta respon que prefereix venir al bar perquè aquí ningú la controla i no se sent agobiada...
La conversa augmenta de to fins que la Marta s’alça deixant cafè i croisant a mitges.

Però avui no és el millor dia per la noia: a la botiga hi entra un home que se la mira de dalt a baix i la reconeix com la prostituta que havia estat fa anys. Ella intenta aturar-lo nerviosa, dient que es confon, però l’altre, desagradable i impertinent, li proposa d’anar a fer unes copes i...
Davant el rebuig de la Marta, l’home deixa anar abans d’anar-se’n que està molt content que un client ric li hagi pagat la botiga...

I al migdia, la noia va a veure el David perquè necessita parlar amb ell però el noi es troba en un moment laboral molt difícil i fins i tot l’encarregat el crida de mala manera a la cuina, de forma que la Marta se’n torna sola cap a la botiga.

I és que al restaurant hi ha tornat a haver un petit incident, però és la gota que desborda el got: el Leo s’ha retardat uns minuts per culpa d’ajudar la Clàudia amb una salsa, i com que el plat arriba fred als clients, el David perd els nervis; li retreu de nou el seu presumpte furt, el tracta de mala manera i li diu que quan acabi el que està fent se’n pot anar per avui.
Però el Leo ja en té prou i parla amb l’amo del restaurant. Aquest crida el David i fa explicar al Leo perquè decideix plegar; aquest assegura que ha estat tractat injustament, que ell ha fet bé sempre la seva feina, però el David s’encén, el titlla de “capullo” i l’amo ja en té prou de mals rotllos, que per això ell ja en té la mà trencada. Després parlarà amb el David.

 

El Dani comença a estar seriosament engelosit de la presència de l’Eva i la seva influència sobre la Clara. Ella el va a veure per dir-li que anirà a visitar la seva dona, que li durà un llibre i el Dani intenta dissuadir-la, però sense èxit.
Més tard, se les troba fent un porret (té propietats terapèutiques i relaxants, asseguren), rient com boges per efectes de la maria... i ell s sent francament desplaçat.
Se’n va a comprar maduixes i quan torna la Clara ja ha començat a menjar sense ell. Aleshores el Dani ja no pot més i confessa la seva gelosia: quant de temps fa que no riuen junts? Ell només hi és per aguantar-la malalta i emprenyada...

I de fusteria a Fusteria. El Paco està més que fart de servir cerveses, de portar el bar... de treballar, en definitiva. Intenta convèncer la Cecília perquè el substitueixi al migdia però la dona no es deixa entabanar, ni tampoc la Remei. Així que el jugador es planteja de tancar el bar fins que el Fede torni del seu “repòs espiritual”.

El Narcís i la Neus han quedat amb el Manu per dir-li que el Manel pega la Paula.
Aquest no s’ho creu gaire i investiga, primer sondejant el pare i després la filla. Tots dos neguen obertament que hi hagi hagut algun maltractament i el Manu se’’n va convençut, però la Mar li adverteix que potser valdrà la pena que estigui més per la seva germana.

A la botiga, la Marta a trucat la Júlia, que li retreu que la truca perquè no té ningú més. La Marta tanca la porta amb baldó per por a que torni a tenir una visita desagradable, i la Júlia aprofita per esnifar talment aspiradora d’alt rendiment. La Marta li’n demana una mica... “n’estàs segura?” fa la Júlia, i l’altra afirma, convençuda.









Spock

Setmana 146
Capítol 723 · Capítol 725 · Capítol 726 · Capítol 727

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana, Baulena, Gòmix

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici