TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 687
del divendres dia 09/01/2004

.. Mentre el Francisco esmorza amb la Lola i la Cecília, sona un mòbil que resulta ser d'ell. S'aixeca i surt per parlar millor i elles aprofiten per comentar amb sorpresa el fet que tingui mòbil i que els fums no l'hi hagin pujat. Fins i tot la Lola comenta que moreno està més guapo.
Quan ell torna a la taula, comenta com una mica fart que l'hagi trucat una altra periodista per fer-li una entrevista.

A la Lola li falta temps per explicar-ho al mercat, concretament a la Pilar i a la Roser. La farmacèutica resalta que a la sèrie ho fa molt bé i no entén per què la Cecília al teatre no li dóna més protagonisme. La Lola està d'acord. La Pilar, rient li diu a la seva germana que si continua parlant així muntarà un club de fans, la Roser li diu que no és per a tant, però a la Lola no li sembla mala idea...

Francisco escull Cal Peris per fer l'entrevista. La Cinta i el seu marit se'l miren, sobretot ell, amb gelos.
Francisco s'apropa a la barra per demanar dos aigües i el Peris li diu si és que ja no vol el seu carajillo de costum. Francisco li respon que no perquè ara ha de donar bona imatge.
L'actor torna a la taula amb la periodista i respon a les seves preguntes amb una mica de pedanteria. Fa servir paraules estranyes i s'atribueix tot el mèrit de interpretar al seu personatge com ho fa a ell mateix deixant de banda la feina dels guionistes i directors.
Peris arriba amb la comanda i deixa un carajillo pel Francisco fent la conya davant de la periodista que ja és el tercer que es pren.

Assun i Marcel parlen del cas del Duran quan arriba el pare d'ell (no recordo el seu nom). Li presenta a l'Assun i el senyor Navarro de seguida s'interessa per la feina del seu fill preguntant pel cas dels immigrants.
Quan el posen al corrent i seu al sofà esperant una copa, comença a tafanejar entre els papers que hi ha en un dossier que pertany al cas del Duran. Pregunta què és i el Marcel li treu de les mans a canvi de la copa que l'estava preparant, i sense que rebi una resposta certa sobre el contingut del dossier.

Després, pare i fill caminen cap a Can Solsona quan el Marcel se n'adona que algú els està seguint. Quan el pare li pregunta què passa i l'insisteix una mica, Marcel li confessa que el van amenaçar des que començà la investigació del cas Duran i que encara està ficat.
El Navarro pare li demana que ho deixi córrer si acabarà sent perillós per a ell. Però el Marcel diu que sap que hi ha alguna cosa darrere d'això i que com a periodista no ho pot deixar així com així.

Per la tarda, el Navarro es troba amb el Fèlix ("l'oncle" del Marcel) i li preguntà què està fent, contestant-li que només intenta espantar al Marcel perquè deixi de ficar el nas on no el demanen. El jutge li diu que no li faci mal, que si el deixa en pau se n'oblidarà de tot perquè és impossible que trobi res. Però el Fèlix li diu que ja ha aconseguit parlar amb la Mònica Verdú i que algú des de l'ombra, ajuda al Marcel. Fèlix li explica que si ell com a pare no aconseguix treure'l del cas, ell sabrà trobar la manera de fer-lo callar.
El jutge es compromet a intentar parar-li els peus al seu fill, i Fèlix li diu que ell és el que hauria d'estar més interessat en aconseguir-ho, al cap i a la fi... "no va ser idea meva llançar al Duran per la finestra".

La Isabeleta i el Rafa s'han instal·lat a la pensió mentre esperen ocupar el pis que van comprar. Ella esmorza al saló i Remei seu amb ella.
Xerrant, la Remei es queixa de ser una murga viure amb els seus pares però com que l'ajuden amb el Mateu doncs s'aguanta. Isabeleta li pregunta que perquè no es compra un pis, i l'altra diu que son massa cars.
Després se'n adona que té una carta per ella i li dóna. La Isabeleta l'obre al veure que es tracta d'una agència immobiliària.

Quan li comenta al Rafa a la parada, decideixen trucar-los i quedar amb ells per la tarda.
I així ho fan, a La Fusteria es troben amb un home i una dona que els ofereixen el 20% més del que van pagar per quedar-se amb el pis de la dona gran.
Els 72 mil €uros de l'oferta fan que la Isabeleta s'ho plantegi, però el Rafa ho té clar i no vol saber res del tema. No vol tornar a passar pel calvari que van passar buscant pis un altre cop. Tot i així, es queden amb les targetes de la parella que assumint una aparent derrota, s'aixequen i marxen.
Abans de sortir però, ella li diu a ell: "ja saps el que ens toca ara", i ell respon... "Farem el mateix de sempre".

La Clara i la Paquita esmorzen a Cal Peris i la Cinta les hi acosta el que han demanat. Primer li pregunta a la Paquita per la Marta i després a la Clara com es troba contestant-li fredament que bé.
Quan la Cinta marxa, la Clara diu que és una pesada i la Paquita li crida l'atenció. La Clara es comença a queixar que ningú la tracta amb normalitat i l'amiga li fa veure que es preocupen per ella i que és normal que sigui així. La Clara se'n adona que té raó i justifica el seu mal humor amb el fet que ha d'anar a que li treguin els punts i a que aviat començarà la quimioteràpia.

A la fusteria, la Clara li diu a la Núria per telèfon que no cal que l'acompanyi, i quan penja, intenta desfer-se del Dani perquè vol anar sola a la consulta. Però ell ja ho té tot arreglat per acompanyar-la.
Veient que no podrà evitar anar sola, la Clara li demana al seu marit que en el moment que li treguin els punts, ell surti de la consulta. Dani es nega però ella insisteix tant que ho accepta.

Clara respon satisfactòriament les preguntes que li fa el metge quan estan a la consulta. Arribat el moment de treure-li els punts, la Clara demana al Dani que surti i ell ho acaba fent però de mala gana.
Mentre ella es despulla, el metge li explica que en un parell de setmanes començarà la quimio: sis sessions cada tres setmanes. Un cop ella està estirada al llit, el doctor comença a treure-li els punts. Clara mira cap a una altra banda mentre li està fent i quan acaba, el doctor li pregunta si es vol mirar el pit però ella ho refusa.

A la nit, la Clara i el Dani miren la tele però l'apaguen perquè no fan res que li agradin. Ell se'n va a dormir i ella diu que es quedarà llegint un llibre al sofà. Els intents del Dani perquè l'acompanyi al dormitori i llegeixi allà si vol, son inútils i ell se'n va sol.
Clara però, té una altra intenció ben diferent... Poc després de quedar-se sola, entra al bany i davant del mirall es treu la roba i l'esparadrap que tapa la cicatriu del pit... i es mira horroritzada les seqüeles que li han quedat després de l'operació....



Channing

Setmana 138
Capítol 684 · Capítol 685 · Capítol 686 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana, Baulena, Gòmix

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici