TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 685
del dimecres dia 07/01/2004

.. Després de la sorprenent notícia del Narcís, tothom queda sense paraules.
La Neus decideix que ja és hora de marxar, i la Montse s'afanya a fer que l'Ivan acompanyi la parelleta. Ja comença a patir.

A Cal Peris, la Cecília i la Cinta parlen de les despeses de reis; la Cecília ha quedat ben escurada, després de les despeses del creuer. Acaben parlant de la barra del Paco, fins que l'Alba s'hi acosta.

El Marcel ja comença a posar-se nerviós per les amenaces, i veu fantasmes per tot arreu. Decideix acompanyar la Núria a la feina.

La Laura rep una trucada de l'escola del Xavi; sembla que el nen no es troba bé, i l'hauran d'anar a recollir.
La Laura truca a Can Solsona, però el David ha sortit, i és la Clàudia la que agafa l'encàrrec.

Abans d'arribar a la feina, la Núria passa per la farmàcia. Ella i la Blanca parlen del Víctor, però la Núria diu que no ha passat res, amb el Víctor, que el Marcel l'estima, i no li vol fer mal.

El Iasir està content, fent de cambrer a Cal Peris, tot i que sembla que tindrà problemes per trobar pis.

El Narcís parla amb la Neus; està una mica desconcertat, la nota massa callada. La noia li diu que potser li hauria d'haver comentat abans de dir-ho a tothom, això del casament, però el noi li volia donar una sorpresa.
La Neus no vol córrer.
El Narcís li confessa la seva experiència amb l'Esperança.

Finalment és la Laura la que torna a casa amb el Xavi, però com que el noi té molta febre, decideix portar-lo a urgències.

Mentrestant, el David arriba a Can Solsona; pregunta a la Clàudia si hi ha alguna trucada per a ell, però la cuinera, amb cara venjativa, li amaga cap trucada de la Laura.

A La Fusteria, la Blanca i el Fede veuen l'Alba com trista; pensen que potser troba a faltar el Paco, però la noia diu que no es troba massa bé, que té fred.

El Marcel confessa a la seva col·lega les seves pors, i decideixen que potser seria bo fer veure que ho deixa córrer.

El Víctor fa veure que festeja amb unes i altres, i la Núria sembla que es posa gelosa, tot i que ho vol dissimular.
El que no pot dissimular massa és la seva cara d'il·lusió quan algú l'abraça per darrera...tot i que finalment és el Marcel, qui l'ha agafat...li vol fer de guardaespatlles, i acompanyar-la a dinar.

Quan el David arriba a casa, es troba amb la sorpresa de la Laura amb el nen a casa, i l'ex, que els ha acompanyat. El nen té galteres.
El David s'estranya molt, que la Clàudia no li hagi dit res...

La Montse ha decidit plegar abans de la perruqueria per tenir una conversa transcendental amb el Narcís, una conversa "de mare a fill". Després de les paraules de la seva mare, la Montse pensa que potser el noi té alguna necessitat, i comença a preguntar-li al Narcís si sap el que fan els homes i les dones... el Narcís li desvetlla el seu secret amb l'Esperança, i la Montse comença a esverar-se...tot i que, al cap i a la fi, és ben normal, que el noi vulgui tenir relacions amb noies.
Li diu que si vol, ja el portarà algun dia a algun lloc d'aquests on les noies van al llit amb els homes, però el Narcís no entén com una noia pot anar al llit amb algú que no estima. Si ell s'estima la Neus! No vol anar amb ningú més que no sigui la seva nòvia!!!!!







Baulena

Setmana 138
Capítol 684 · Capítol 686 · Capítol 687 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana, Baulena, Gòmix

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici