TV 3

©
xagori - WEB STAP
enllaç a la web de TV3

La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
i els diumenges repetició de tots els Capítols de la setmana a TV3 després de la pel·lícula de sobretaula
SETMANA 101
del 27 al 31 de gener del 2003

Capítol 498 (dilluns 27/01/03)
Capítol 499
(dimarts 28/01/03)
Capítol 500
(dimecres 29/01/03)
Capítol 501
(dijous 30/01/03)
Capítol 502 (divendres 31/01/03)

.. El drama de la "Pocas Luces".- El Natxo intenta fer-se perdonar per la Mari de totes passades: li envia diàriament rams de roses, parla amb la Laura (que l'engega a dida) per tal que intercedeixi per ell davant la Pocas Luces, la va a veure a la perruqueria i li demana excuses... però la Mari té dues coses molt clares, encara que sembli impossible: no el perdonarà mai i no el vol tornar a veure més.

La família maleïda.- L'Ivan no aconsegueix convèncer l'Eduard perquè torni a Sant Andreu amb ell. El músic està buscant les restes d'una ciutat perduda amb la seva dona italiana i ella li suplica que ajorni el viatge dues setmanes per tal de poder continuar les excavacions.
L'Isaac cada cop està pitjor i la Montse, vençuda, recrimina a l'Ivan la seva manca de tacte i persuasió amb l'Eduard. Se'n penedeix ben aviat i, mentre li demana perdó per la seva sortida de to, apareix l'Eduard a l'hospital.

L'amargat pitof.- Incapaç d'enfrontar-se a la tornada de la Clara opta per fer "mutis pel fòrum" i se'n va a Berga a fer quatre "arreglos" al Mas que massa bé no sembla haver-se integrat al seu nou destí si encara necessita el lampista de Sant Andreu.
Abans de marxar li promet al Max que no beurà ni una gota d'alcohol i, a canvi, li demana que no digui res a la Clara del seu "problema". El xiquet compleix la seva promesa i ell sembla que també.
La Carme, que ha vingut de visita a Sant Andreu convidada per la Núria, s'interessa per la seva addicció i li porta notícies de la Iolanda que està en una clínica de desintoxicació. El Quim, que fa gairebé una setmana que no beu, li diu que ell no necessita cap tipus d'ajut perquè ho controla tot a la perfecció. Gairebé la fa fora de casa en una relliscada del "control emocional" que li patina escandalosament.

L'insersió social del "Peter Pan".- La Núria aconsegueix que les seves dues mares i el seu pare sopin amb ella i es lliurin a una sessió de "catarsi familiar".
Després de successives escenes de records de tots tipus, arriben a la conclusió de que tots l'han cagada alguna vegada i que l'important és continuar endavant i no perdre el contacte.
El "Peter Pan" renova els seus vots d'adoració vers la Núria i li diu que se'n sortirà per tal que ella se'n pugui arribar a sentir orgullosa. De moment, continua remenant caixes a Mercabarna.

La carrera de la "Lolita".- Després d'una actuació nocturna desafortunada, on el David i el Fede no feien altre cosa que fotre-la amb les seves mofes, el jefe del conjunt l'acomiada pressionat pel seu representant.
La "Lolita" torna a estar amb una mà en cada anca i amb l'entrevista amb el Campos com a única esperança per a tirar endavant. Així és que accedeix a la reunió i acaba despullant-se davant d'ell. No sabem si per gravar un "Clip eròtic" o com a paga i senyal de la seva hipotètica promoció com a cantant.

Les aventures del Marcel.- Aquesta doble vida que porta el xiquet no li dóna més que disgustos. La feina del musical s'endarrereix i acaba discutint amb el Gus i la Núria per la seva falta d'inspiració i poca predisposició. La vida nocturna li va millor i ja ha establert contacte amb el porter de la "Batacada" (el pressumpte assassí del Huari) a canvi de marcar-se unes "ratlles" amb ell al lavabo. Quina mala vida arriba a portar, uffff!

Les "germaníssimes".- Aquestes no en tenen mai prou i han vist masses pel·lícules. Saben tot el que fa el llogater gràcies als prismàtics però... no el senten i això ho han de solucionar. Un aparell d'escolta instal.lat al gerro de casa de la Roser aconsegueix el seu objectiu: ara el veuen i també el senten. A partir d'ara són a l'altre costat de la llei sense que això els hi hagi passat pel cap en cap moment, ai!

Altres trames.- El Ramon comença fer els seus "pinitos bíblics" amb la Teresa arran de l'agreujament de la malaltia de l'Isaac i es guanya un moc dels grossos.

El company de la Gemma s'ha quedat altre cop sense feina per corcó.

La Remei anuncia públicament que està embarassada però no vol sentir cap comentari al respecte.

La K s'assabenta per la Clara que el noviatge Jane-Max és una bola com una casa i la propera setmana veurem si ho pot digerir o no.

L'Albert presenta oficialment la Marta als seus pares convidant-se a un sopar sense avisar i el resultat de la reunió és tan penós que la Marta no vol tornar a posar els peus a casa del xiquet.



Casablanca


Setmana 101

Capítol 498
· Capítol 499 · Capítol 500 - Capítol 501 - Capítol 502 -

Tornar a Resums Gener 2003
Tornar a Pàgina Resums


-
1a.Trobada Cardíacs STAP
2a.Trobada Cardíacs STAP
Històries Imprevistes
Bl@u


El Cor de l'estiu
Channing



L'equip de la WEB STAP ©
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana
procurem fer resums per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici

Tornar