TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 502
del dijous dia 30/01/2003

.. La doctora anima a la Montse que es queda molt amoïnada. Teresa que està en un segon pla, li pregunta després què passa i la filla li explica que ha empitjorat l'Isaac.

Carme ha fet una visita a les Balaguer i clar, la Roser pregunta pel Jordi. Carme explica com va anar el sopar de l'altre dia i diu del seu ex, que ha fet propòsit de refer la seva vida, tot i que ella afegeix no estar massa convençuda que ho pugui fer.

Quan se'n va la metgessa, les germanes continuen les seves tasques espiatories i veuen com l'Artur un cop ha parlat per telèfon, el penja emprenyat. Clar, la curiositat se les menja per dins, perquè volen saber què parla i què el posa de tan mal humor.
Llavors la Pilar té una idea.

Rut entra al Peris i és objecte de les burles del David. Cinta crida l'atenció del seu fill que no es penedeix del que ha fet.

En una taula, parlen el Max i la K. Ell espera la Clara que avui marxa a Cardiff i ella es queda amb ell perquè la vol conèixer.
Quan arriba i es presenten, Clara li diu a la K que el Max no va deixar de parlar d'ella a les passades vacances, cosa que sorprèn a la noia. Però el més fort arriba quan la K li diu a la Clara que saludi a la parella del Max, la Jane, i la Clara li explica fent conya, que la Jane és la seva cosina.
Kristina es queda molt parada mentre Max acompanya a Clara.

Natxo es presenta al súper per parlar amb la Laura. Vol que ella procuri convèncer a la Mari que ell no va fer res i que continua estimant-la. Però a la Laura li falta temps no només per dir-li que deixi d'enviar flors a la Mari, sinó que foti el camp del súper si no vol que avisi als de seguretat.

Al pis de la Núria, Clara i Carme s'acomiaden. Després es presenten la Núria i el Jordi que han baixat les maletes. Clara fa un petó a la Carme però no al Jordi, i se'n va.
L'ex matrimoni es queda sol i parlen. Ella l'aconsella que no la torni a cagar i menys encara que falli a la Núria. Jordi sentència dient que sap qui l'ha ajudat i qui l'ha donat l'esquena.

Rut és a la perruqueria en mans de la Cecília a qui explica entusiasmada que té una entrevista de feina. Cecília que li posa bona cara, en realitat, no l'aguanta.
Mari, per la seva banda, pentina a la Cari. Aleshores, rep un altre ram de flors i la Cari, emprenyada, quasi pega al pobre missatger a qui deixen clar que mai més torni per la perruqueria amb un ram de flors.
La cosa es posa més tensa quan entren la Montse i l'Ivan i ella explica a les seves amigues que a l'Isaac li donen una setmana de vida. Montse, ofuscada, culpa a l'Ivan de no haver sabut tractar com cal a l'Eduard i que és per això que ell no ha volgut venir. Ivan, decebut, marxa.
Montse se n'adona que ha fet mal, i la Rut s'aixeca reclamant que la pentinin d'una vegada, a la qual cosa, la Cecília li respon enviant-la a la merda.

Pilar i Roser visiten a l'Artur amb l'excusa que han fet massa bunyols i han pensat en ell per donar-n'hi. Llavors, la Roser li demana si pot anar al bany i clar, l'home no l'impedeix.
Mentre ella entra, la Pilar es queda en la porta. Li dóna els bunyols i li comença a explicar un rotllo per entretenir-lo.

Jordi es presenta a casa de la Rut. Li diu que ara tot li va bé i que podrien quedar per sopar. A ella li falta temps per engegar-lo no sense abans presumir que té una entrevista amb un important productor musical i l'està esperant. Jordi finalment se'n va.

Teresa ha anat a comprar al mercat. A la parada del Ramon, la Gemma s'interessa per l'estat de salut de l'Isaac i el Ramon surt amb l'explicació de qui era Isaac a la Bíblia, però sembla no fer-li massa gràcia a la Teresa que no li agraeix precisament.
Aquest desaire l'acaba pagant la Gemma que marxa al magatzem per ordre del seu cap.
Quan es queda sol, entra en la parada Isabeleta que recomana al Ramon no predicar a la parada perquè hi ha gent que no ho entén, però, tan amable com de costum, el Ramon li respon que el predicarà on li surti dels collons.

Quim arriba al pis però el Max no hi és. Seu al sofà on es queda adormit.

Abans de tancar, Montse li explica a la Mari que està molt penedida per com ha tractat abans al seu fill. Després d'animar-la, Mari entra al magatzem de la perruqueria per canviar-se de roba.
Montse
s'acomiada d'ella i marxa, però al sortir entra el Natxo que molt amablement, pregunta per l'Isaac. En contestar-li, Montse se'n va i l'altre es queda.
Clar, Mari es porta un susto impressionant al veure'l. El fa fora, però Natxo no vol fer-ho sense abans dir-li que encara l'estima i que sent el que va passar. Mari, però, no atén a raons, i Natxo veient-la tan nerviosa, decideix marxar no sense dir-li abans que no pensa deixar-la en pau fins que tornin a estar junts perquè ell encara l'estima.

Roser i Pilar continuen la vigilància a l'Artur. Sobre la taula tenen el dispositiu que han comprat i que capta la senyal d'un micròfon que la Roser, abans, ha amagat a un gerro de flors seques que té l'Artur a casa seva. Així, poden escoltar un tros de conversa que manté ell per la ràdio amb un altre radio-aficionat.

El Campos ja hi és a casa de la Rut. Ell valora la veu i el cos de la noia i ella intenta explicar les il·lusions que té per cantar i gravar un disc.
De sobte, en mig de la seva explicació, ell li ordena que es despulli... i ella, ho fa sense oposar-se.

Carme, que sembla que encara no ha marxat a Figueres, es presenta al pis del Quim a qui desperta amb el so del timbre. Ella reconeix haver-lo anat a visitar per donar-li un missatge de la Iolanda.
Quim
s'esvera molt. Vol saber on està la seva dona, però la Carme ni pot ni li vol dir. Quim crida cada cop més. Carme recomana al lampista que ingressi en una clínica, com la Iolanda, perquè té un problema. Quim nega tenir-lo. Ja fa una setmana que no beu. Carme li diu que pot beure en qualsevol moment i que pensi en el Max.
Aleshores, Quim li diu si ho sap la Clara. Carme li diu que no, però que alguna cosa sospita. No troba normal la separació d'ell amb la Iolanda, i li recomana ser prudent si no vol que al final, Clara s'assabenti de tot.
Carme torna a oferir-li la seva ajuda que el Quim rebutja, fins que ell la fot fora de casa seva.

Mentre observen per una finestra a l'Isaac, Montse demana perdó a l'Ivan i reconeix que si l'Eduard no va venir és perquè no és una bona persona.
De sobte, senten un soroll al seu costat. Giren el cap i veuen a l'Eduard Téllez.



Channing

Setmana 101
Capítol 498 · Capítol 499 · Capítol 500 · Capítol 501 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici