TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 498
del dilluns dia 27/01/2003

.. Bar Peris.- La Teresa i la Cari fan petar la xerrada i cadascuna parla dels seus problemes. La Cari explica que la Mari i en Natxo ho han deixat i es mostra trista quan diu que ella (la Cari) sempre posa la pota amb la seva néta.

En Quim és a la barra provant de no donar massa explicacions del seu accident als Peris i dient-los-hi que se'n va tota la setmana a Berga a fer una feina pendent. La Cinta se sorprèn i li pregunta per la Iolanda i en Quim es veu obligat a dir que "han tallat" però es nega en rodó a dir-los perquè.

En una taula hi ha el paleta que ha de començar les obres del local de la Marta cosa que fa posar cara de pomes agres a en David.

Pensió.- La Marta i l'Albert estan xerrant amb la Paquita quan arriba en Gus amb aquella alegria despreocupada que gasta i amb una mica de pressa; demana de dinar i la Remei, que està parant taula s'empipa que tothom tingui pressa i que ela no pari d'anar amunt i avall tot el dia. Quan se'n va cap a la cuina, en Gus comenta que la noia té alguna cosa que el posa calent.

Pis Núria.- Quan arriba la noia, en Jordi ja ha parat taula, té el dinar a punt i sembla haver fet una revifalla. La Núria està la mar de contenta i parlen de l'imminent arribada de la Clara i de com se n'ha sortit a la vida després de tant temps a la presó.

Lampisteria.- En Narcís li està explicant a en Max que l'Ivan ja deu ser a la selva. Entra en Quim i, després d'enviar en Narcís a dinar, li dóna les gràcies a en Max per no dir-li res a la Cinta.
El nano acusa el Quim d'anar-se'n a Berga per l'arribada de la Clara.
Després de negar-ho, li diu que no li digui res tampoc a la Clara i promet que aquests dies no beurà ni una gota.

Pis Mari.- Per més que la Cari prova de parlar amb la seva néta, ella manté els ulls fits al plat i només respon amb monosíl·labs. La dona està molt compungida, li diu que es va equivocar, que si veu en Natxo li traurà els ulls. La Mari s'aixeca de taula per marxar a treballar però abans agafa l'àvia i li fa un petó.

Bar Peris.- La Cinta està molt amoïnada per en Quim però en Peris li diu que ho deixi estar i no s'hi fiqui.
En David està molt emprenyant pensant que aviat haurà de sentir els cops de martell del local de la Marta.
En Jordi fa la seva aparició estel·lar demanant un entrepà. En Peris li pregunta, amb evident ironia, si el vol de xoriço.

En Ciscu, que és a la barra, se'l mira i comenta lo genial que és ser un estafador perquè al cap de quatre dies ja ets al carrer. En Jordi li diu que ell ja va cobrar i que, de tota manera, tothom cobrarà. En Ciscu contraataca: atracant un banc?. I en Jordi fa tota una declaració de principis: tinc una feina. I marxa mentre en Ciscu i en Peris se'l miren sense creure res de res.

Lampisteria.- L'Empar mira com en Quim va posant tot d'estris dins una bossa i aprofita per dir-li que té un problema molt gros que no vol reconèixer i que també té por de veure la Clara un altre cop.

Perruqueria.- La Montse hi ha passat un moment i es mostra "desolé" quan veu a la Ceci i a la Mari pencant tant. Els hi voldria apujar el sou però li és impossible i les altres ho entenen perfectament.
Arriba un repartidor que porta un ram de roses per la Mari. Òbviament és d'en Natxo i les flors van llençades.

La Fusteria.- Mentre la Marta i la Núria estan parlant de les seves coses, entra la Clara. La Núria corre a abraçar-la, en Fede també la saluda amb dos petons i la Clara proposa anar a buscar en Max i sopar tots tres a La Fusteria mateix.

Magatzem.- Allà tenim en Jordi vestit de treballador-carregador de caixes, amb gorra inclosa, transportant a mà tot de packs de cervesa. Quan ja en té molts de col·locats, arriba l'encarregat que l'escridassa perquè els ha posat malament i el "toro" no podrà agafar els palets. Apa! A traslladar-los altre cop allà on eren.

Pis Quim.- En Quim no hi és i l'Empar pregunta a en Max quan temps fa que està així. El noi explica que ja va començar amb la marxa de la Clara i després es va agreujar amb la mort d'en Huari.
Aleshores arriba la Clara que no sap massa què està fent l'Empar allà al mig.

La Fusteria.- La Clara, en Max i la Núria estan acabant de sopar. La Clara, que ja veu que en Max està molt estrany, li va fent preguntes que el noi evita de respondre tant com pot. Tot el que la Clara aconsegueix de treure-li és que en Quim i la Iolanda no estan massa bé últimament.

Pis Montse.- La Montse arriba a casa amb aquell posat de cansada que té des que es va morir en Huari. En Narcís està plegant mitjons i quan veu que sa mare agafa el telèfon, li diu que no cal que truqui, que ell ja ho ha fet sis vegades i que no hi ha cobertura.

Guatemala.- L'Ivan truca a una porta, surt un home amb tot d'escuma d'afaitar a la cara i el noi pregunta: Eduard Téllez?



tplana

Setmana 101
Capítol 499 · Capítol 500 · Capítol 501 · Capítol 502 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici