TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 499
del dimarts dia 28/01/2003

.. L'Ivan ha acabat d'explicar-li el cas de l'Isaac a l'Eduard i aquest li diu que abans d'agafar l'avió ha de parlar amb la seva dona, que encara està a la jungla, però que ha d'arribar aquest vespre mateix. Li diu a l'Ivan que el trucarà a l'hotel.
Abans que marxi, però, demana al noi quantes possibilitats reals hi ha que ell sigui compatible amb el nen. L'Ivan respon que una entre mil.

El Jordi arriba de la feina baldat. La Núria li pregunta si vol que compri alguna cosa al mercat per fer-se l'entrepà i el seu pare li contesta que ja se'l comprarà al Peris, com ahir. La noia es queda tota parada i se sent tota orgullosa que el seu pare hagi agafat el "toro" per les banyes.
Ell li explica que el Francisco no es va creure que tornaria els diners a tothom i diu que només ella creu que algú com ell pugui canviar. Segurament, la Clara i la Carme pensen el mateix. La noia respon que això és perquè no l'han vist ni han parlat amb ell.

El David està emprenyat només de pensar que haurà d'aguantar el soroll i la pols de les reformes de la botiga de la Marta i, a sobre, encara vindran els paletes a dinar. La seva mare li respon que més val així, que vinguin cada dia.

Entra tota decidida la Cecília i li diu al Peris que d'aquí a dues setmanes, aniran a la presó. El Peris s'espanta una mica, però la dona li aclareix que serà a fer el Cirano.

Entren la Roser i la Pilar i troben al Ramon. La Pilar, que té ganes de fer el tafaner, li pregunta al Ramon per la Judit. Ho vol fer discretament però se li veu el llautó i el Ramon s'afanya a aclarir que només és una amiga i se'n va a la parada sense menjar-se l'entrepà, que s'emporta.
La Pilar està contenta perquè la Judit sembla bona noia. La Roser, amb mal humor, li diu que no s'emocioni, que només són amics.

A la parada la Gemma es troba marejada, li venen ganes de vomitar i la Isabeleta se l'emporta al labavo. La Judit, que està amb elles, es queda a la parada.

Mentre l'Isabeleta marxa, la Remei l'aborda per demanar-li que la despatxi. La dependenta li diu que no pot. La pobre Remei s'està florint esperant que la Lola acabi de parlar amb el Nelson per telèfon o que torni la Isabeleta. S'impacienta. La Lola, que ha perdut totalment la noció del temps, li diu que últimament està de molt mal humor.

Arriba el Ramon i la Judit li explica que la Gemma és al labavo perquè no es troba bé. Ell, amb to comprensiu li diu que ja li havia semblat abans que no feia gaire bona cara i que amb les dones embarassades ja se sap.
Torna la Gemma i li pregunta com se troba. Fins i tot, quan la noia li diu que li vindrà gana, li ofereix el seu entrepà i li diu que se'l vagi a menjar tranquil·la. Se'n van totes tres.

L'Eduard parla amb la seva dona. Ella li diu que no poden pas marxar, que segurament estan a punt de descobrir les runes d'una ciutat maia i que només els queden quinze dies perquè s'acabi el permís per explorar i que li ha costat dos anys d'aconseguir. A més, si el nen no estés malalt ell ni tant sols sabria que té un fill.
Quan l'Eduard li diu de marxar ell sol, la dona contesta que no val la pena anar a Barcelona perquè, al cap davall, només hi ha una possibilitat entre mil. Li diu que esperi dues setmanes i, el fluix de l'Eduard es deixa convèncer.

La Isabeleta i la Judit parlen del Ramon que es diria que el noi és de matèria angelical: que s'ha criat sense pares i ha petit molt, que no va deixar la Pilar sola quan va morir l'Esteve, que es va casar amb la Mari i se l'estimava tant que fins i tot va adoptar la criatura... i la Mari se'n va aprofitar. Bé, ha fet alguna cosa mal feta, però se n'ha penedit.

A La Fusteria el Gus està desesperat buscant el Marcel, que no troba enlloc. La Marta li diu que la seva mare el va trobar al gimnàs. El Gus al·lucina: no diu que té tanta feina?

Arriba la Clara i intenta fer preguntes a la Núria sobre el Max, el Quim, la Iolanda... La Núria li diu que no sigui tafanera i la convida a sopar amb el seu pare. La Clara no el vol veure.

A la plaça la Gemma avisa al Ramon que demà arribarà més tard perquè ha d'anar al metge. El Ramon, ara que ni la Judit ni la Isabeleta els veuen, s'enfila per les parets i li diu que a veure que s'inventarà un altre dia. Ella diu que està embarassada i no es troba bé i ell respon que haver-ho pensat abans.
També li diu que ja està fart de les visites en horari de feina del seu nòvio, que arriba en aquest moment i l'amenaça de denunciar-lo si no deixa d'importunar a la Gemma. De passada decideix que per avui, la noia, plega.

La Núria fa la compra pel sopar a la Lola, que comença a criticar obertament al Jordi i a dir que té molta barra per passejar-se per Sant Andreu després del què ha fet. La Núria s'hi enfronta dient-li que tornarà els diners a tothom i es demostrarà com la denúncia de la Rut era falsa i, aleshores, ella i tots els altres s'hauran d'avergonyir.

El Gus troba al Marcel fent musculs i l'increpa dient que es passa les tardes al gimnàs i no escriu ni una ratlla pel musical i que, per tant , ell tampoc no pot treballar. El músic marxa tot empipat dient que ja buscarà algú altre perquè escrigui les cançons.

La Núria està preparant les coses pel sopar quan truquen a la porta i envia al seu pare a obrir. És la Clara. Primer no saben gaire què dir-se i comencen a compartir l'experiència de sortir de la presó i arribar a aquella casa.

La Gemma es fa creus de com n'arriba a ser d'hipòcrita el Ramon. Li diu al seu home que té ganes de canviar de feina i ell, ràpidament, li diu que ara no és el moment. Ella entén que no perquè està embarassada, però l'Emili li aclareix que és perquè a ell l'han tornat a fer fora de la feina per discutir amb l'encarregat..

Els del grup de teatre estan mirant de preparar la funció per a la presó, però la Lola diu que amb ella no hi contin perquè no hi serà, que s'entorna a Cuba. Tots li fan brometa quan veuen que la cosa va de debò.
Llavors la Cecília li ofereix el paper a la Remei que també diu que no el pot fer perquè està embarassada. Tothom es queda d'una peça i ella adverteix molt seriosament que no li facin preguntes que no explicarà res.

La Montse està més animada perquè l'Ivan ha trucat dient que ja ha trubat a l'Eduard.

L'Eduard explica a l'Ivan que no pot marxar fins d'aquí a dues setmanes... l'Ivan li diu que és un desgraciat, que s'estima més unes runes que la vida del seu fill. L'Eduard el vol aturar quan marxa, però l'Ivan l'envia a la merda.

A casa la Núria, el Jordi es disposa a parar taula i la seva filla li diu que posi quatre plats que encara no hi són tots. El Jordi i la Clara queden parats perquè no s'imaginen qui més pot haver de venir.
En aquest moment truquen a la porta i és la Carme.









Antaviana

Setmana 101
Capítol 498 · Capítol 500 · Capítol 501 · Capítol 502 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici