TV 3

©
xagori - WEB STAP
enllaç a la web de TV3

La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
i els diumenges repetició de tots els Capítols de la setmana a TV3 després de la pel·lícula de sobretaula
SETMANA 100
del 20 al 24 de gener del 2003

Capítol 493 (dilluns 20/01/03)
Capítol 494
(dimarts 21/01/03)
Capítol 495
(dimecres 22/01/03)
Capítol 496
(dijous 23/01/03)
Capítol 497 (divendres 24/01/03)

.. El drama de la "Pocas Luces".- Aconsellada per la Laura, la Mari decideix denunciar la violació. Va a l'hospital i més tard la policia passa a veure l'escena del delicte. Li prenen declaració i s'estranyen una mica de que en l'informe de l'hospital no hi constin senyals de violència, ni en la casa tampoc. Troben l'anell que li va regalar el Natxo i la Mari perd els estreps i ensenya la seva vessant histèrica.
Els agents van a buscar el Natxo per prendre-li declaració i ell es mostra totalment sorprès per la denúncia i l'acusació de la Mari.
La Laura busca una advocada per a la Mari que està disposada a tirar el cas endavant però que hi veu poquíssimes possibilitats d'èxit.
Quan la iaia Cari sap el que ha passat per boca del Natxo, el defensa davant la Mari dient que no n'hi ha per tant.
La "Pocas Luces", que no es dona de lluitar, ni d'anar contra corrent per raó que tingui, ho vol deixar estar tot plegat i no anar a judici.

La família maleïda.- Qui els està fent vudú se'n surt de conya. L'Isaac cada cop està pitjor i el trasplantament de medul·la és urgent. Després de moltes recerques aconsegueixen saber que l'Eduard (el pare biològic) és a Guatemala però no hi poden contactar.
L'Ivan fa les maletes i se'n va "en busca de la medul·la perduda" sense pensar-ho dues vegades. Ara només faltaria que l'Eduard, un cop a Sant Andreu, no fos compatible. :-(

L'amargat pitof.- El Max cada cop està més preocupat pel seu pare i en té tota la cura que pot. El Quim, però, avergonyit, no fa altra cosa que esbroncar-lo i fer-se passar la mala consciència tirant de la botella.
En un dels seus moments lúcids, demana ajut a l'Empar que vola cap al seu costat tot i estar vivint amb un "bon home". Se la veu preocupada però sense fer res positiu per atacar el problema.
El Quim té un accident amb la furgo i ingressa ebri a l'hospital. Només té contusions però la doctora el vol tenir una nit en observació. Per tal de donar-li la medicació adequada fa unes quantes preguntes al Max i a l'Empar (es pensa que és la dona del Quim i ella no ho desmenteix) i el xiquet verbalitza el que el seu pare encara no ha tingut nassos d'acceptar: diu a la doctora que el Quim és alcohòlic davant la mirada sorpresa de l'Empar.

L'insersió social del Peter Pan.- La Núria estava molt contenta de tenir el seu pare a casa fins que se n'ha adonat que només li porta problemes.
El Jordi no fa altre cosa que fer el dropo, menjar-se la Marta amb els ulls i remenar les seves coses. La situació és tan insostenible que la filla de la Paquita deixa el pis i se'n va a viure a la pensió, tot i els desitjos inexplicables de l'Albert de que se'n vagin a viure junts.
Les "germaníssimes" troben una feina pel Jordi com a descarregador però ell li diu, tot ofès, a la Núria que això no ho farà perquè no és una feina per a un home amb estudis. La bronca de la Núria és descomunal i la de sa mare, quan a la fi la va a veure, també.
Sembla que això li ha recol.locat l'enteniment i acaba fent el propòsit de treballar en el que sigui, tornar els diners que deu i començar una nova vida.
Acabarà creixent el Peter Pan?

La carrera de la "Lolita".- De moment, l'única carrera que fa és la més antiga del món amb el seu "manager". I així haurà de continuar si vol arribar a gravar una cançó amb el Campos que sembla que abans de promocionar a ningú ha de "catar" la mercaderia.
La "Lolita" es fa l'estreta (també és mala sort que li agafin les "estretors" amb la persona menys indicada) i no vol entrar en el joc de cap de les maneres.

Les aventures del Marcel.- En la nova feina de porter se'n surt prou bé tot i les difícils estones que passa per por a no ser descobert.
La necessitat de guanyar més diners ha sigut l'excusa perfecte per a que el seu company parli amb els amics que té a la "Batacada" i li busqui un lloc allí.

Altres trames.- Les germaníssimes continuen la seva tasca detectivesca i coneixen la Judith, la mestra bíblica del Ramon.
El musical no avança tan de pressa com voldrien la Núria i el Gus perquè el Marcel està molt enfeinat.
El Quico, monitor de piscina i company de l'Albert, fa de "xulopiscines" amb la Dora a qui engreixa amb els seus afalacs.
La Remei deu continuar embarassada i buscant el seu "Harrison" per aquests móns de déu.



Casablanca


Setmana 100

Capítol 493
· Capítol 494 · Capítol 495 - Capítol 496 - Capítol 497 -

Tornar a Resums Gener 2003
Tornar a Pàgina Resums


-
1a.Trobada Cardíacs STAP
2a.Trobada Cardíacs STAP
Històries Imprevistes
Bl@u


El Cor de l'estiu
Channing



L'equip de la WEB STAP ©
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana
procurem fer resums per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici

Tornar