TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 493
del dilluns dia 20/01/2003

.. Pis Mari.- En Natxo s'està cordant la camisa i no entén gens ni mica (o ho fa veure) que la Mari plori i estigui tan emprenyada. Quan la noia li diu el què li ha fet, a ell se li obren uns ulls com unes taronges de pura incredulitat. La noia el fa fora de casa a empentes i dedicant-li un "fill de puta" molt sentit.
Quan tanca la porta, veiem l'abast de la tragèdia: la Mari té el vestit estripat i les mitges foradades i amb més carreres que a Le Mans.

La Fusteria.- En Marcel ja li ha explicat a en Fede lo de la seva nova feina i el noi està enfadat amb el seu amic per exposar-se d'aquesta manera.
La Núria treu el nas i troba que a en Marcel li escau el nou look i no entén que en Fede estigui tan emprenyat.
L'Ivan entra en escena i li diu a la Núria que no han pogut localitzar en Téllez de cap manera i la noia diu que ja investigarà per l'escola perquè creu recordar que tenia una novieta.

Pis Mari.- Allà hi ha la Laura escoltant amb el cor encongit la història d'una Mari plorosa i que no pot deixar de tremolar. La perruquera deleix per dutxar-se i treure's tota aquesta merda de sobre però la Laura li diu que primer s'ha d'anar a l'hospital i a la policia si és que vol posar una denúncia.

Pis Montse.- Gràcies a la Núria, l'Ivan ha aconseguit el telèfon d'un amic de l'Eduard Téllez però quan truquen només poden deixar un missatge dient que els tornin la trucada perquè és qüestió de vida o mort.

Pis Núria.- Arriben la Marta i l'Albert fent-se magarrufes. La noia dóna un cop d'ull per dintre per si de cas hi hagués en Jordi i al no sentir-lo és llencen al sofà i comencen a treure's la roba.
De cop, en Jordi obre el llum del menjador i com si no hagués vist que aquells dos tenien feina i que valia més tornar-se'n, els saluda efusivament i s'asseu al sofà amb ells a fer petar la xerrada.

Pis Mari.- Ella i la Laura ja han tornat de l'hospital i la Mari s'ha pogut dutxar. Vol endreçar una mica l'habitació però la Laura li recorda que la poli ha dit que no toquessin res. Tot i la dutxa, la Mari no es pot treure el fàstic de sobre i encara li tremolen les mans.
De sobte s'aixeca de la cadira i tanca la porta amb doble clau i li demana a la Laura que es quedi amb ell aquesta nit. Té por que en Natxo torni.

Bar Peris.- En Peris pregunta a en Quim per la Iolanda i ell li diu que té la grip.

Carrer.- La Montse i l'Ivan són davant d'un edifici esperant algú. Aquest algú arriba, és l'Eloi, l'amic de l'Eduard que no els pot ajudar gens perquè fa molt temps que no en sap res. No es van separar gaire amics i li ha perdut la pista completament. La única cosa que els pot dir és que l'Eduard volia anar-se'n a l'estranger.
Després d'uns moments de desànim, l'Ivan pensa que es pot provar per internet. Suposa que podrà trobar alguna cosa si s'ha dedicat a fer cursos en algunes universitats.

Bar Peris.- En David i el seu pare pregunten a en Marcel pel nou look a lo que el noi respon que, senzillament, volia canviar una mica.
.

En David troba una targeta del Bamaco (si és que s'escriu així) i pregunta a en Marcel què és. Veient que el noi està interessat en passar-se algun dia per la disco, en Marcel prova de convèncer-lo que no li agradaria, que allà només hi van pijos.La Laura entra al bar i li diu a la Cecília que la Mari està molt constipada i que no anirà a treballar

Lampisteria.- En Quim tanca les portes i treu l'ampolla. Damunt la seva jaqueta hi ha la carta de la Iolanda que ell torna a rellegir. Quan és a punt de fer un glop recorda la frase de la Iolanda "fes-ho pel Max" i es treu l'ampolla de la boca.

Pis Mari.- Hi ha una dona policia fent les preguntes a la Mari (protegida per la Laura) i un policia home fent fotografies pel pis.
La dona policia comenta que a l'informe de l'hospital no hi consten indicis de violència. La Laura es rebota i crida fins que, davant la freda mirada de la poli, ha de disculpar-se. Segueixen les preguntes del tipus de si ells dos eren nòvios, etc. etc. La Mari es va posant nerviosa perquè ja se la veu venir.
El pitjor ve quan el poli troba l'anell per terra i la Mari prova d'explicar (tan malament com pot) que havien anat al pis perquè ella li volia tornar la joia.

Pis Núria.- És hora de dinar i la Marta li diu a la Núria que no es queda.
Surt en Jordi amb pijama i sense afaitar i la Núria l'envia cap a dins a vestir-se i afaitar-se. En Jordi se'n torna tot dient si encara s'haurà de vestir d'etiqueta per dinar.
Com que la Marta fa cara de circumstàncies, la Núria vol saber què passa i la noia li explica que en Jordi els va tallar el rollo a ella i a l'Albert i que es va quedar una hora xerrant amb ells fins que l'Albert va dir que tenia son i que marxava cap a casa. La Núria obre la boca al.lucinada. La Marta segueix dient que no està còmoda amb en Jordi per allà i que potser marxarà a la pensió de sa mare.
La Núria li demana si us plau que no li faci això, si us plau, si us plau. I la Marta finalment accepta quedar-se.

Lampisteria.- En Max obre la porta i es troba en Quim assegut darrere el taulell, plorant però serè.

Pis Montse.- L'Ivan i en Narcís són davant la pantalla de l'ordinador. Ja han trobat coses però són cursets molt antics que l'Eduard ha fet en varies universitats. Finalment troben alguna cosa més recent a la Universitat de Padua, l'Ivan pren nota del telèfon i truca. Li surt el contestador, no són hores d'oficina, o sigui que el noi es disposa a enviar un mail.

Jutjats.- Els policies que eren a casa la Mari parlen amb el porter (suposo) dels jutjats i ell els assenyala en Natxo que està assegut en un banc d'allà davant, al costat d'una àvia.
Quan la policia s'hi apropa, poden sentir com l'àvia l'obliga a acceptar un regal que porta per ell i com li agraeix el molt que ha fet per la seva família.
Quan la dona és fora, la policia es presenta i li diuen que la Mari l'ha denunciat per violació. La cara d'en Natxo és de sorpresa pura, els hi diu que no ho entén perquè ja havien parlat de casar-se. De tota manera, la poli li demana que els acompanyi a comissaria.




tplana

Setmana 100
Capítol 494 · Capítol 495 · Capítol 496 · Capítol 497 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici