TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 497
del divendres dia 24/01/2003

.. La Cari ha arribat de França i la primera visita que fa és a la perruqueria per saludar a la Mari. Li pregunta pel Natxo i ella evita la resposta amb la típica frase de "ja parlarem a casa", mentre Cecília les mira de lluny amoïnada per la reacció de la Mari davant la situació.

Després, Cari queda amb la Teresa i l'insinua la por que té respecte a la relació entre la Mari i el Natxo doncs es pensa que ha passat alguna cosa.
A més, aprofita la trobada per preguntar-li a la Teresa per l'Alfons, però la Teresa no en sap res.
De sobte, s'apropa el Natxo.

Un cop al pis, Cari demana explicacions a la Mari que intenta dir-li d'una manera suau el que va passar la setmana passada. Però l'avia, en lloc de posar el crit al cel, intenta disculpar al Natxo i més després que ell li expliqués una mica abans la seva versió dels fets.
Mari no dóna crèdit al que sent i emprenyada li diu a la Cari que el seu estimat Natxo li va estripar les calces i la va follar tot el que va voler, negant-se ella a fer-ho.
Dit això, marxa deixant a la Cari penedida i plorant.

Mari es refugia a la perruqueria on rep la visita de la Laura. Aquesta ha parlat amb una amiga que pertany a una associació, però Mari després que la Cari no la recolzés després de dir-li com va anar tot, després del que l'advocada li va explicar, i pensant en el què diran, li suggereix a la seva amiga la possibilitat de retirar la denúncia perquè no podrà demostrar que el Natxo la va violar, i no vol que la Desi creixi sabent que la seva mare és una dona violada.

L'esmorzar al pis de la Núria és tens. La noia està emprenyada amb el seu pare, perquè per culpa d'ell, la Marta ha marxat a viure a la pensió de la Paquita. Jordi s'excusa dient que té gelosia ara que ell ha tornat. Núria que sap perfectament les raons per les que la seva millor amiga ha fotut el camp, esbronca al seu pare arribant-li a dir que es penedeix d'haver-li demanat que visqués amb ella.

Més tard, Jordi es presenta a casa de la Pilar on és la Roser que ha de deixar de vigilar a l'Artur.
Roser rep molt fredament al seu fill que no veu amb bons ulls el que la Núria fa per ell. Però s'emprenya de debò quan el Jordi li diu a la seva mare que no pensa agafar aquella feina que li van buscar. Roser, feta una fúria, li canta les quaranta, i li recorda que va estafar a mig Sant Andreu, es va embolicar amb la Rut i va vendre la farmàcia...
Després de tot això, la Núria encara l'acull i ell no es digna a fer res per tirar endavant.

La repassada que li fa, sembla que al Jordi el deixa indiferent, però quan més tard arriba al pis de la Núria, li diu que pensa guanyar els diners suficients per pagar tot el que deu i per tornar-li a ella tot el que fa per ell... Li diu que ha acceptat la feina que la Roser li va buscar fa uns dies.

Max comença el dia reconeixent davant de la K i el Joel, que el seu pare ha tornat a beure i que per això no vol sortir amb ells. Quan surt de classe i va a la lampisteria, li diu al Quim que la Clara l'ha trucat perquè vindrà la propera setmana per arreglar uns papers. Sembla que al Quim "ni le va ni le viene" aquesta notícia.
Després, Max li recorda al seu pare que va tornar a beure, però ell fa com si no hagués sentit res. El noi insisteix i Quim, per tal de no discutir, se'n va, deixant d'encarregat al Narcís.
Pocs segons després, arriba el Francisco per recollir el seu transformador. Justament, el tenen a l'estant on el Quim amaga una ampolla d'alcohol. Clar, quan el Max puja a l'escala i treu el transformador del Francisco, troba l'ampolla.

Hores després, arriba el Quim i el Max li diu que ha vingut el Francisco. La primera cosa que fa el Quim és comprovar si l'ampolla encara hi és.
Max
, que no és tonto li diu, provocant al Quim que comença a esbroncar al noi. Aquest s'altera també i cridant, li diu que es preocupa per ell perquè beu, i Quim que no el vol sentir, li demana que calli.
Però Max no ho fa. Quim l'agafa, el sacseja i l'alça la mà. Max el provoca perquè li pegui, però Quim li dóna una empenta quan se n'adona del que anava a fer.
Després es fixa en com li tremolen les mans i fot el camp de la lampisteria.

Puja al cotxe però no és capaç de ficar la clau per arrancar-lo. Per poder calmar la tremolor, agafa una ampolla que tenia a la guantera del cotxe i se la beu.
Després, arranca i se'n va.

Max, que s'ha quedat sol a la lampisteria, rep a l'Empar que s'interessa pel Quim. Max li diu a la professora que el seu pare està bé, que no ha tornat a beure... I afegeix que no s'ha de preocupar més per ell. No entén aquest interès per ell.
Max la fa fora, però abans que l'Empar marxi, sona el telèfon. Max contesta: és de l'hospital. El Quim ha tingut un accident i li demana a la dona que el porti.

Quan arriben i parlen amb la metgessa, aquesta els hi diu que el Quim es troba bé però que anava begut. Atenent a la seva obligació, la doctora fa preguntes sobre el pacient per poder administrar una medicació adequada. Una d'elles és si té alguna malaltia. Empar contesta que no, però en Max diu que sí, que en té una: "el meu pare és alcohòlic", afirma el noi.










Channing

Setmana 100
Capítol 493 · Capítol 494 · Capítol 495 · Capítol 496 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici