TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 512
del divendres dia 14/02/2003

.. Peris, Francisco i Rafa esperen impacients l'arribada de la Isabeleta que s'endarrereix. Han de preparar coses amb la Cecília que els espera a La Fusteria per marxar a la presó i fer la representació.

Mentrestant, a la barra del bar, el Fede li explica al David que necessita novetats a la seva vida (amor i/o sexe) i que s'ha fixat en la Laura: ella serà el proper objectiu a aconseguir. David no ho veu clar.

Per fi arriba la Isabeleta amb un cadenat per tancar el bagul de l'equip de música que es portaran.

Quan marxen, Fede inclòs que ha de vigilar el que fan al seu magatzem, entra el Pere que li demana al David una ampolla de cava.

Al magatzem xerren la Laura i la Cecília. Parlen de les fotos pel llibre i de tot el que ha passat dies abans.
Arriben tots. Fede posa ordre perquè vagin en comte. Els del grup de teatre ho agafen tot (el bagul també que abans ha tancat la Isabeleta).
Marxen, i deixen sols al Fede i la Laura. Ell comença la seva caça particular convidant a la Laura, una mica pasota, a anar un cap de setmana a l'apartament de Lloret. Ella que no li posa fàcil, li pregunta si aniran sols o amb més gent. Fede per dir alguna cosa, respon que vindrien també els de la colla: Mari, Marcel i David.
Laura
apunta que David no anirà si va ella perquè no son "bons amics". Però tot i això, Laura no posa cap impediment.
Després, surt el tema de la data: diuen que aniran el proper cap de setmana que és quan a ella li ve millor. Així tot, ell li diu que ho començarà a muntar tot, i ella li respon: "munta, munta..."

Jordi entra amb la Núria a La Fusteria on son tots els del grup de teatre. Francisco aprofita per ridiculitzar-lo i recordar-li que és un xoriço, opinió que també comparteix la Isabeleta. Però el Jordi, en lloc de callar-se, es defèn de les acusacions i els fa la promesa de tornar tots els diners que encara deu i que malgrat els intents de fer-lo quedar malament davant la Núria, recuperarà la dignitat perduda.

Pere escorxa l'ampolla de cava i serveix les copes, una per ell i una altra per la Rut. Ella s'insinua i ell i segueix el joc. Fins i tot li demana que faci realitat una de les seves fantasies: reproduir l'escena d'una pel·lícula on la noia es despulla mentre el noi pren cava. Pere afegeix que si ho fes, no es podria resistir a res del que ella li demanés.
A la Rut li falta temps per fer-ho, però quan ella ja està pràcticament nua, ell l'insinua estar més engreixada. Clar, la Rut no es pren gens bé el comentari i ell acostant-se a ella li diu que no lo tornarà a treure cap cèntim més i que si ha anat ha sigut per veure fins quin punt es podria rebaixar ella per aconseguir diners. Pere brinda per no tornar-la a veure mai més.

El Cor diu NO a la guerra

A la presó, quan han deixat tot l'equipament, Isabeleta com si res, obre el bagul. Un dels zeladors de la presó que els ha rebut, els presenta a l'intern que ha promogut un acte com aquest: de sobte veuen aparèixer al Toni que saluda a la Isabeleta, incòmoda al veure'l.
El zelador, avisa al grup que ja hi tenen equip de música ells i que per tant, no cal que facin servir el que han portat.

Laura intenta convèncer a la Mari perquè vagi a l'apartament. Té molt clares les intencions del Fede i no li vol donar el gust de sortir-se'n amb la seva. Però Mari quan sap que el Marcel podria anar, es nega en rodó d'acceptar la proposta.
Laura, per fer-li més la punyeta al Fede, a més li diu que ha escollit el cap de setmana que s'ha de quedar amb el seu fill i així emportar-se'l també. Però ni així la Mari ho veu clar.

Mentre fan la representació, el Toni s'amaga al bagul.

Núria para taula per sopar amb el seu pare, a qui li diu haver-li agradat molt tot el que ha dit a La Fusteria. Jordi té l'esperança que algun dia oblidin el que va fer, però Núria li recorda que perquè els altres oblidin, primer ho ha de fer ell mateix: el passat, passat està.
Sona el mòbil del Jordi, contesta. És la Rut que s'ho fa venir bé perquè el Jordi vagi a casa d'ella.
Núria es sorprèn quan el seu pare marxa sobtadament amb l'excusa que l'han trucat de la feina.

L'obra teatral ha estat un èxit. Rafa li fa veure a la Isabeleta que s'ha deixat obert el bagul, i ell mateix s'encarrega de tancar-lo. El zelador els felicita i fins i tot, li dóna un cop de mà al Rafa per treure el bagul.

Fede intenta convèncer al David perquè els acompanyi a Lloret, i tot i que el jove Peris diu que no, Fede li demana com a favor personal que vingui amb ells. David acaba acceptant.

Jordi arriba a casa de la Rut que no vol ni sopar, ni parlar, només abraçar-se a ell. Jordi li explica que tot el temps que ha estat a la presó no ha deixat de pensar en ella i clar, Rut l'agraeix les paraules i la companyia amb petons...

El grup de teatre ho deixa tot al magatzem de La Fusteria. Isabeleta es compromet a tornar a primera hora del dia següent per endreçar-ho tot. Tanquen els llums i marxen.
Així tot, Fede tornar per donar un últim cop d'ull.
Quan marxa, Toni a dins del bagul, crida i es mou: s'està quedant sense aire...



Channing

Setmana 103
Capítol 508 · Capítol 509 · Capítol 510 · Capítol 511 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici