TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 510
del dimecres dia 12/02/2003

.. A ca la Mari, la Laura i la Cari decideixen que això no pot continuar més i que han d'anar a la policia.

Al Peris estan ben fotuts. Han tingut que parar les obres fins que no tinguin el permís d'obres. I pot tardar dues o tres setmanes.
Entra la Laura a fer una café, però el David se li encara i li diu que la cafetera està espatllada. La Laura li respón que la Marta té tota la raó: és patètic.

El Fede i la Remei estan preparant la sessió de fotos i, de passada, malparlant de les respectives mares i lo pesades que són. La Remei pensa que el Fede té sort, té una afició que li agrada -la fotografia-, i en canvi, ella no té res que la faci implicar-se.
El Fede li recorda que aviat serà mare, i que això la implicarà els vint-i-quatre hores del dia. I que si no n'està convençuda, que s'ho pensi, que encara hi és a temps. I que si ho està, que es calci i que es posi les pil·les.

Al súper, la Laura li explica a la Marta la discussió amb el David i, de passada, li informa que, efectivament, les obres estan aturades.

A la perruqueria, la Mari ha arribat indignada de la comissaria i li explica a la Cecília que la policia no pot fer-hi res amb el Natxo mentre cap jutge no dicti un ordre d'allunyament. A més, un poli que anava de paisà els ha insinuat que aquestes coses se sol·lucionen fent-li una cara nova a l'acosador.

La Marta, satisfeta, li comenta a sa mare que ha fet aturar les obres del Peris. La Paquita li argumenta que han entrat tots dos en una espiral sense sentit. Tots dos estan fotuts: ni ella pot fer la botiga ni el David la cuina. Potser caldria que cedissin una mica. Però la Marta li contesta que no pensa desdir-se'n ni morta.

El Fede segueix preparant la sessió de fotos quan es presenta la Laura per explicar-li que han anat a la policia i que els han suggerit de que algú espanti el Natxo. Ella ve a proposar-li que sigui ell qui li don-hi l'ensurt. Però el Fede confessa que ja ho va intentar, però que el que es va acollonir va a ser ell. La Laura, entendrida per tanta sinceritat li fa un petó a la galta.

La Paquita està d'acord amb la policia i aixi li fa saber a la Cari quan li explica la frustrant visita a comisaria. Ella sap per experiència que un ensurt i una pallissa ben donades obren miracles a la bondat de la gent.

Al Peris la Cinta reb una trucada misteriosa que la deixa amoïnada.
Mentre, els del grup de teatre assaigen. La Cecília no ha vingut, i el Peris dirigeix la sessió. Entre una cosa i l'altre, el Peris està nerviós i comença a retallar escenes.
Mentrestant, la Cinta surt del local i es fa acompanyar pel David, que no enten res de res.

La Cecília es presenta a la sessió fotogràfica tan empolainada que el Fede li deixa anar que sembla la Marujita Díaz. Finalment decideixen pos-posar les fotos per un altre dia que la Cecília vagi menys maquillada i menys pentinada.
Això si, a canvi de poder guardar en el magatzem del Fede el material del grup de teatre.

La Paquita és a la pensió amb la Marta i ha preparat una enserronada: per la porta apareixen la Cinta i el David.
El que volen les mares es que es deixen estar de tantes tonteries i de tant fer-se la punyeta l'un a l'altre i que puguin tirar endavant els seus projectes sense cap entrebanc: la Marta la botiga, i els Peris la cuina.
Finalment aconsegueixen que ella i ell assegurin que no trucaran la guàrdia urbana si cap dels dos fa obres.

La Cari ha anat a la presó a veure el Toni i li ha explicat el tema del Natxo. El Toni, és clar, es puja per les parets. A més, la Cari li explica que la Paquita va fer apallissar un paio que li feia la punyeta a la seva filla. El Toni se la mira i li pregunta si li ha explicat qui era aquest tio i la Cari li respon que no.
El germà decideix prendre cartes a l'assumpte i li diu a l'àvia que ell se'n encarregarà, però ha d'oblidar la conversa que han mantingut i no dir-li res a la Mari.




Massagran

Setmana 103
Capítol 508 · Capítol 509 · Capítol 511 · Capítol 512 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici