TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 508
del dilluns dia 10/02/2003

.. Casa Rut.- La pobreta Rut està plorant estirada al llit quan s'ha d'aixecar perquè truquen a la porta. Resulta que és el suposat productor que ve a disculpar-se!. La disculpa és que, clar, fent-se passar per productors és més fàcil lligar i que li sap greu haver-la enganyat.
El porc en qüestió ho arregla tot dient que ja que està sense un duro, ells dos la poden ajudar a raó de 400 al mes. La Rut se'l treu de sobre i no li aixafa els morros perquè no té la força física necessària. (Nota: És que 66.552 pts. al mes és un insult, on vas a parar!!!).

Pis Pilar.- La Pilar s'acaba de llevar (ja és força tard) i encara porta els rulos posats. La seva germana està escrivint alguna cosa. Parlen d'en Ramon i les sectes i la Pilar s'interessa pel que està fent la Roser. La dona fa el que li va dir la Lola, escriure el nom del llogater en un paper per posar-lo al congelador.

Farmàcia.- La Marta ha entrat a comprar no sé què i en Fabra li demana que vagi a sopar algun dia a casa seva. La Dora surt de la rebotiga i li ofereix una crema per les mans que no li pensa cobrar.
Aleshores entra en Peris fet una fúria, li diu de tot a en Fabra i fins al cap d'una estona ni la Dora ni la Marta s'assabenten del que ha fet en Fabra.
En Peris es regira també contra la Marta pensant-se que ella també hi té alguna cosa a veure però la noia ho desmenteix categòricament.
Quan en Peris surt de la farmàcia tot dient: això no acabarà així, en Fabra es mira les dues dones i diu: que el donin pel cul.
La Marta deixa el paquet que ja tenia a les mans i se'n va emprenyada i la Dora es mira el seu marit amb desesperació i deixa ben clar que ja n'està més que tipa.

La Fusteria.- En Marcel parla amb en Fede de la pallissa que el guàrdia va clavar a aquell pobre individu i que com que va voler aturar-ho, ara ho té fatal per treballar al Batacada, cosa que a en Fede li sembla perfecte.
El noi li diu que des que ell va rebre aquella pallissa s'ha acovardit molt i gairebé és a punt d'explicar-li lo del Natxo.
Aleshores entra l'Alba que s'abraça a son pare dient-li: hola Fede i a la pregunta d'ell del perquè no li diu papa, ella li respon que perquè no li diu mama a la Cecília.

Bar Peris.- La Rut es disculpa amb el seu antic cap i prova de tornar a l'orquestra però no ho aconsegueix. Ja tenen una altra cantant.

Arriba en Quim de Berga i demana a la Cinta que li posi alguna cosa per dinar. És aleshores quan s'assabenta que els hi haurà de fer la cuina nova i quan els hi diu que no ho podrà fer perquè està carregat de feina, s'assabenta que té un empleat nou.

Lampisteria.- En Narcís està posant al corrent a l'Emili de totes les coses del negoci i comenta que en Quim és un bon home. El problema és que quan entra en Quim, l'Emili no ho té gens clar això perquè d'entrada ja li diu que foti el camp i que qui l'hagi contractat que li pagui les hores treballades.

Plaça.- En Ramon acaba de despatxar una clienta i aleshores li vol encolomar una de les seves revistes. La Pilar l'enxampa en delicte flagrant i l'escridassa. En Ramon no en vol parlar allà i queden per fer-ho a casa.

Pis Núria.- La noia marxa a La Fusteria i prova de convèncer a son pare perquè hi vagi a dinar però en Jordi no té cap intenció d'incomodar a la seva filla anat al seu lloc de treball.
Quan la Núria obre la porta apareix en Gus que li diu que s'acaba d'assabentar que tot allò de la Rut, de l'orquestra, del disc, etc., res de res.
En Jordi ho sent.

La Fusteria.- En Fede ha agafat un mirall i, mirant-s'hi, practica la paraula "mama", cosa que fa molta gràcia a la Núria. Però a en Fede li costa molt i finalment li diu a la noia que abans de dir-li mama a la Cecília és capaç de fer la foto a una foca.
Però aleshores entra la Mercè preguntant-li com ho té. Ell va donant llargues, que si ja la tinc pensada, que si patatim, que si patatam però la noia li deixa molt clar, ja té tots els negatius, només falta ell i que no la faci quedar malament o sabrà el pa que s'hi dóna.

Pis Pilar.- Arriba en Ramon que diu que vol aclarir les coses amb la Pilar. La dona s'ha llegit la revista i encara entén menys coses. El noi ja parla com un autèntic sectari i, evidentment, la Pilar ho atribueix a la menjada de coco que li ha fotut la Judit. Per acabar-ho d'adobar, en Ramon li diu que es vol batejar de debò.

Perruqueria.- Entra en Fede amb aquell posat de cruel inevitabilitat que se li posa quan ha de dir alguna cosa a sa mare. Com que la Cecília no té cap intenció de facilitar-li les coses, en Fede ha de provar de dir-li "mama" davant l'atenta mirada de la Mari i la Laura. No li surt pas a la primera però ho aconsegueix a la segona: Ja estàs contenta, mama?; podrem fer les fotos, mama?.
No vegis com s'estan divertint les tres dones.

Lampisteria.- En Narcís està escombrant quan entra l'Ivan d'una revolada, es discuteixen amb en Quim i l'Ivan li imposa l'Emili fins que torni la Iolanda, que no sabem quan tornarà, oi?. Doncs apa!. I si es posa borde, es tanca la lampisteria i llestos.
En Narcís marxa, espantat, darrera l'Ivan i en Quim es queda emprenyat com una mona.

Casa Rut.- Timbre. Òbviament és en Jordi que suposadament ve a disculpar-se amb la Rut pel que li va dir l'altre dia. Li diu que té talent, que arribarà lluny (quina poca vergonya!) però la noia el talla i li diu que la van enganyar.
En Jordi se li acosta per oferir-li el consol d'una mà sobre l'espatlla però la Rut el rebutja. L'home li diu que l'estima, que ha intentat odiar-la però que no ha pogut i que faria qualsevol cosa per ella.
La Rut ja sap què pot fer per ella: Vés-te'n i no tornis més. I en Jordi se'n va.




tplana

Setmana 103
Capítol 509 · Capítol 510 · Capítol 511 · Capítol 512 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici