TV 3

©
xagori - WEB STAP
enllaç a la web de TV3

La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
i els diumenges repetició de tots els Capítols de la setmana a TV3 després de la pel·lícula de sobretaula
SETMANA 77
del 27 al 31 de maig del 2002

Capítol 378 (dilluns 27/05/2002)
Capítol 379
(dimarts 28/05/2002)
Capítol 380
(dimecres 29/05/2002)
Capítol 381
(dijous 30/05/2002)
Capítol 382
(divendres 31/05/2002)


.. L'Adrià i la seva malaltia.- L'Adrià va vivint entre la realitat present i la passada com si fos allò més natural del món. De fet ell ni se n'adona i els que l'envolten intenten facilitar al màxim aquest anar i venir en el temps. La Carme creu que portar la corrent al seu pare és una mica com "enfotre-se'n" d'ell però la Clara, la "Brigada adolescent" i els amics i veïns creuen que tot allò que el mantingui tranquil i no el neguitegi s'ha de donar per bo.
La Carme s'assabenta del "liu" que va tenir la seva mare quan l'Adrià la confon amb l'Esperança (E.P.D.) i li recrimina que li estigui fent el salt amb un altre home quan ell no s'ha mirat cap dona des que es van casar.

La "Estic feta un liu".- Ha hagut de començar a prendre decisions no pas per ganes sinó per obligació. El "megacavaller" no està disposat a admetre cap "detall amatori" fins que la dama que ha demanat en matrimoni no tingui ben clar que el vol a ell, com a marit i amant, única i exclusivament. (Fa una mica de gràcia pensar que exigeix que la Cinta faci el que ell no li va permetre de fer amb el Peris quan l'anava perseguint pels "puestos")
El Peris, alertat per una relliscada verbal del David, agafa el toro per les banyes (les del toro i les seves) i li pregunta a la Cinta si hi ha un altre home. La Cinta intenta despistar i ajornar la resposta però després de tres preguntes directes que li espatllen l'estratègia ha d'acabar dient: . I aquí ens hem quedat, brrrr!

La Paquita i la "Suplantadora".- La Paquita ha de començar a tallar i cosir el vestit de núvia, la "Suplantadora" ja li ha dit al Ferran que li agradaria anar a Montevideo després del casament, ja han emparaulat els "Cursets pre-matrimonials" i ara al Ferran li ha sorgit una "urgència molt urgent" i se n'ha de tornar a les amèriques uns quants dies. Pànic és el que hi ha a casa de la núvia. La Suplantadora ho veu tot més aviat negre: o el Ferran se n'ha adonat de la suplantació o li ha agafat la por habitual pre-casament i s'hi vol repensar.

El Remei del Ramon.- Com a bon maltractador de manual el Ramon de les olives es desfà l'endemà en penediment i promeses . La Remei vol marxar de casa però ell l'acaba convencent de que la necessita i de que està molt a gust amb ella.
I la història es torna a repetir i la Remei rep una altra sonora bufetada que, aquest cop, veu la Pilar. La maltractada s'acaba sincerant amb la Pilar i es culpa de ser ella qui posa nerviosa al Ramon i qui es mereix la bufetada (aquesta actitud també és de manual).
La Pilar, tot i deixar clar que el Ramon és com un fill per a ella, li diu a la Remei que no hauria de permetre que li pegués. I com que sembla que va llençada fins i tot li porta ella la Desi a la Mari ja que la Remei no ho vol/pot tornar a fer.

"L'antiheroi".- Té el seu moment de glòria aquesta setmana i no precisament al quadrilàter perquè els entrenaments del Santos són a l'aire lliure i encara no s'ha posat els guants des que és ell el seu entrenador.

El moment el té al sofà de casa l'Adrià amb una Marta que sembla que l'únic que necessita per a tornar amb ell és... que deixi la boxa. El David que demostra recuperar-se molt depressa de la deixadesa anímica i física postcoital no afluixa i li diu que si el vol ha de ser sense condicions, tal i com ell la vol a ella.
El Peris està disposat a comprar-li una Impala que han vist en una botiga de motos però quan el David descobreix que és la mateixa moto que li van robar, l'Impala fa cap a un desguàs. El venedor en posa una altra a la venda i el David li diu que tot i que ara ja no pot provar res ja ha anat a posar una denúncia.

"Gescartera".- El Martí explica al Jordi que l'única manera que té de sortir-se'n de tot plegat sense haver de vendre la casa és fer la bola més grossa: derivar part dels diners cap a d'altres inversions més productives i buscar nous inversors que li proporcionin líquid per tal de pagar quatre euros als inversors que estan neguitosos. També li aconsella que posi la casa a nom de la Ruth per si les coses van maldades (i per a facilitar-li la feina a ell a l'hora de cobrar els seus "honoraris", però això no ho diu).
El Huari, més que neguitós està histèric perquè se n'adona que no podrà mantenir gaire temps amagat el fet que ha invertit els diners del Narcís i vol recuperar totalment la seva inversió encara que no guanyi cap benefici. La Iolanda, però, no se'n surt perquè el Jordi li diu que si li torna la inversió a ella ho haurà de fer als altres inversors i que això generaria una escalada de pànic que riu-te'n del Wall Street de començaments de segle.
I mentre el Peter Pan està capficat en el seu món de diners inexistents, la "Lolita" aprofita el temps amb el que millor sap fer: tirar de tarja de crèdit i intentar "tirar-se" tot allò que se li posi per davant i tingui atributs masculins. El Lobo la provoca i quan ja la té ben ensucradeta li llença una ferrada d'aigua glaçada (no literal) i la deixa "compuesta i sense partenaire".
El Jordi hauria d'estar una mica més per ella i dir-li allò de "Menos Lobo, Caperucita"!

Posa un Dani a la teva vida.- Però assegura't que viu al mateix poble que tu. Si no ho fas et pot passar com a la Clara que, tot i tenir una petició de matrimoni acceptada amb alegria i incomptables "", no sap què n'ha de fer de tot plegat.
El Dani diu que no vol deixar Cardiff perquè li ha costat molt muntar el seu negoci i li agrada la vida que fa allà. La Clara diu que no pot deixar Sant Andreu perquè té dos fills i un pare amb Cossos de Lewi. A veure com ho resolem això.

Altres temes.- El Fede vol parlar amb la Tona per posar ordre, d'una vegada per totes, a les visites de l'Alba que la mare va espaiant amb excuses.
L'Empar marxa de Sant Andreu de morros amb el Quim i la feina.

L'escena de la setmana.- El David parlant tranquil·lament i reposada amb la Marta després del coit. Raonant sense nervis, angoixes, urgències, ni retrets. Un deu pel David!




Casablanca


Setmana 77

Capítol 378
· Capítol 379 · Capítol 380 - Capítol 381 - Capítol 382 -

Tornar a Resums Maig 2002
Tornar a Pàgina Resums


-
1a.Trobada Cardíacs STAP

Històries Imprevistes

Bl@u


El Cor de l'estiu
Channing



L'equip de la WEB STAP ©
amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran
, Mooon i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli)
coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.


webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici

Tornar