TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 382
del divendres dia 31/05/2002

.. La Clara parla amb la Carme al Peris. Està amoïnada pel tema casament amb el Dani, doncs ella no vol marxar a Cardiff. Carme aconsella a la seva germana que parli amb la família d'ell perquè l'intentin convèncer que el millor que pot fer és quedar-se a Barcelona.

Després arriben l'Adrià i el Narcís. L'avi està contentíssim de com va la feina a la seva fusteria. És per això que li convida a tots els seus amics a una ronda.
Carme
li comenta a la Clara que se'l vol emportar, que li sembla que tots se'n riuen d'ell.
David, a la barra amb el seu pare, farà un comentari: "L'Adrià fa pena", i el Peris replica: "Mentre ell estigui content...".

Jordi es reuneix amb els inversors. En dues setmanes només s'han obtingut 300 de beneficis. A tots li sembla molt poc. En un moment que el Jordi els deixa sols, la Lola exposa la seva idea de retirar els diners, perquè troba que està més segura si els té al banc. Francisco la convenç que no ho faci perquè aviat vindran més beneficis. Només cal esperar.

Rut apareix al rodatge del Vides de Lloger i veu al Lobo tontejar amb la Sílvia. Quan la guionista el deixa sol, la Rut se li acosta i li pregunta qui era l'altra, com si ell l'hagués de donar explicacions. Però Lobo l'atura no sense deixar caure alguna insinuació morbosa.

Cinta es troba al mercat al David, i ell passa d'ella totalment davant de la Paquita. Cinta es culpa a sí mateixa d'haver provocat aquesta situació amb el seu fill.
Més tard, Paquita va al bar per parlar amb el David del seu comportament, que posa en un compromís a la Cinta davant de tots. David li replica que és això el que més l'amoïna a la seva mare, el què diran.

Iolanda explica al Huari com ha anat la reunió amb el Jordi. Ell, emprenyat, no pot suportar més la situació perquè a més, té a la Montse enganyada... Li demana a la Iolanda que torni a parlar amb el Jordi per retirar tots els diners invertits.
Poc després, la Iolanda li explica al Huari que el Jordi no ha volgut donar-li els diners amb l'excusa que aviat n'hi hauran més beneficis. Huari és posa nerviós i la Iolanda li demana paciència.

Carme i Adrià van a la farmàcia. L'avi es queda fora. El Jaume s'apropa a la porta amb la Carme i li pregunta a l'Adrià per la família. L'avi es posa fet un fera i esbronca al Jaume a qui demana que deixi tranquil·la a la seva família. Carme el disculpa i marxa darrere del seu pare.

Jaume es queda parlant amb la Roser a qui li diu que prefereix morir a estar com l'Adrià. La Roser però, li diu que si algun cop li passés alguna cosa, la tindria a ella al seu costat.

Jordi parla amb el Martí i li explica que la Iolanda l'ha reclamat els diners, però no els pot tornar perquè no els té. Martí l'aconsella que vengui la casa, però a això el Jordi es nega perquè de fer-ho, perdria a la Rut. Martí li explica que si no paga poden embargar-li la casa a no ser que posi les escriptures a nom d'una persona de confiança, una persona com la Rut... Al Jordi li sembla bona la idea.

Rut arriba al pis amb el Lobo que parlen del mobiliari que acaben de comprar. De mica en mica es van apropant fins que s'enrotllen. Es besen, es fiquen mà per tot arreu, i de sobte, ell la talla. Li recorda que aviat es casarà i que li convé donar-se una dutxa freda. Després, clar, marxa.

Carme està planxant mentre l'Adrià és al sofà de casa seva. Quan parla de la Clara i del Dani, Adrià surt amb que és el primer noi amb qui està i que potser, s'ho hauran muntat ja. Carme l'aclareix que clar que s'ho han fet i que no només amb ell sinó amb altres. Aleshores Adrià s'emprenya amb ella i l'acusa de voler fer mal a la seva filla. Carme s'apropa a ell espantada. Adrià continua dient que el que hauria de fer seria marxar i deixar-los tranquils... Carme intenta fer-li entendre que es confon... i l'Adrià l'aixeca la mà com si l'anés a donar una bufetada i dient que el que hauria de fer és anar-se'n amb ell... Carme el mira sorpresa..., sap que el seu pare l'ha confon amb l'Esperança...

David arriba tard del gimnàs i el Peris li clava una petita bronca perquè ell vol anar a veure a la Cinta després del que ha passat al mercat. David intenta fer-li entendre que ella no vol saber res d'ell i que ja està fart de veure com s'arrossega. - La teva mare està sola - li diu el Peris. - Això és el que tu et penses - respon el David. - Explica'm que has volgut dir amb això... - Que t'ho expliqui ella....

En Peris marxa a veure a la Cinta a qui exigeix que li expliqui la veritat... - Hi ha un altre home? -pregunta reiteradament el Peris. - Sí... -acaba contestant la Cinta.






Channing

Setmana 77
Capítol 378 · Capítol 379 · Capítol 380 · Capítol 381 ·

Històries Imprevistes

Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran, Mooon, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici